• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeBaliBali lasten kanssa
14 päivää

Bali lasten kanssa

Lapsiystävällinen kiertomatka mukavissa hotelleissa. Jännittäviä elämyksiä, villejä delfiinejä ja kyläelämää Rumah Desassa. Rantaloma Lovinan ja Sanurin lapsiystävällisillä hiekkarannoilla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Bali lasten kanssa Bali lasten kanssa
14 päivää

Bali lasten kanssa

Lapsiystävällinen kiertomatka mukavissa hotelleissa. Jännittäviä elämyksiä, villejä delfiinejä ja kyläelämää Rumah Desassa. Rantaloma Lovinan ja Sanurin lapsiystävällisillä hiekkarannoilla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta* Denpasariin
 • 11 yötä 3-4 tähden hotelleissa
 • 11 x aamiainen (3.-13. päivä)
 • 2 x lounas (4. ja 6. päivä)
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla tai minibussilla
 • Mahdollisuus jatkaa rantalomaa Sanurissa
 • Kaikki retket tehdään enint. 14 hengen pienryhmissä, ja mukana on vain Asiatoursin asiakkaita
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Vierailu Rumah Desan kylässä, jossa tutustut balilaisten päivittäiseen elämään ja näet, miten paikalliset asuvat, valmistavat ruokaa, viljelevät maata ja käyvät koulussa
 • Retki Tabananin maakunnan koskemattomaan luontoon ja kuninkaalliseen Taman Ayun -temppeliin
 • Tegalalangin riisiterassit
 • Kintamanin ylänkö, josta näköala Batur-tulivuorelle ja kraatterijärvelle
 • Tampaksiringin vesitemppeli Tirta Empul, jossa balilaiset puhdistautuvat pyhässä lähdevedessä
 • Delfiinisafari Lovinassa
 • Mundukin ylängöllä sijaitsevat, tiheän sademetsän ympäröimät kaksoisjärvet Tamblingan ja Buyan
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Bali on täydellinen matkakohde lapsiperheille.  Etäisyydet ovat suhteellisen lyhyitä, balilaiset rakastavat lapsia, ja nähtävää riittää villidelfiineistä tulivuoriin ja kraatterijärviin.  Saari tarjoaa valtavasti värikkäitä elämyksiä: mieleen jäävät erityisesti kauniin vehreät maisemat ja kiehtovat balilaiset tanssiasut.

Matka alkaa keskisestä Ubudin kaupungista, joka sijaitsee kauniilla vuoristoseudulla vehreiden riisipeltojen ympäröimällä paikalla. Ubudia pidetään Balin sydämenä ja kulttuurin ja taiteen keskuksena. Vierailulla Rumah Desan kylässä pääsette tutustumaan lähemmin balilaisten arkeen. Näette muun muassa miten perheet kylässä asuvat, harjoittavat uskontoaan, viljelevät ja laittavat ruokaa. Voitte myös halutessanne osallistua aktiviteetteihin.

Matkalla Lovinaan kuljette ohi Tegalalangin kuuluisien riisiterassien, jotka levittäytyvät vuorten rinteille, ja käytte ihailemassa Batur-tulivuoren ja kraatterijärven maisemia Kintamanin ylängöllä. Balin pohjoisrannikolla sijaitseva Lovina tunnetaan lapsiystävällisestä rannastaan, jonka vulkaaninen hiekka on kimaltavan mustaa. Lovinassa teitä odottaa yksi matkan kohokohdista, unohtumaton delfiinisafari.

Matka jatkuu Tamblinganin ja Buyanin kaksoisjärvien satumaisten maisemien läpi rauhalliseen ja viihtyisään Sanuriin, jonka kultaisella hiekkarannalla vietätte vielä muutaman rentouttavan rantalomapäivän. Majoitutte mukavassa ja perheystävällisessä resortissa, joka sijaitsee aivan rannan vieressä.

Voit pidentää matkaasi joko Gili Trawanganilla, Nusa Lembonganilla tai Singaporessa.

Miksi valita tämä matka?

 • Lapsiystävällinen matka, jonka aikana hotellia vaihdetaan harvemmin, jolloin voitte päättää aktiviteetit ja aikataulun itse
 • Ihastukaa Lovinan villidelfiineihin ja Tegalalngin vehreisiin riisiterasseihin, naurakaa Ubudin hassutteleville apinoille ja vierailkaa kiehtovassa Tirta Empulin vesitemppelissä
 • Tutustukaa balilaiseen kulttuuriin ja balilaisten arkeen pienessä Rumah Desan maalaiskylässä, jossa sekä pienet että isommatkin voivat osallistua moniin jännittäviin aktiviteetteihin
 • Upottakaa varpaat hiekkaan Sanurin lapsiystävällisillä rannoilla ja nauttikaa tyynestä vedestä, huojuvista palmuista ja kevyestä merituulesta

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö valitulta lentokentältä

Tänään on edessä lento valitulta lentokentältä kohti Balia, Jumalten saarta. Matkalla on välilasku/välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Balille – Ubud

Saavuttuanne Denpasariin Balin kansainväliselle Ngurah Rai -lentokentälle kuljette maahantulotarkastuksen läpi, jossa saatte ilmaisen turistiviisumin. Tämän jälkeen noudatte matkatavaranne. Tuloaulassa teitä odottaa opas, jonka tunnistatte Aasiamatkat-kyltistä – ja heti alkuun saatte tuntumaa aitoon balilaiseen vieraanvaraisuuteen. Ajatte yhdessä oppaanne kanssa hotellillenne Ubudiin, joka on Balin kulttuuripääkaupunki. Ubud sijaitsee keskellä Balia uskomattoman kauniilla paikalla, jossa sitä ympäröivät vehreät kukkulat ja riisiterassit.

Loppupäivä on vapaata aikaa, jonka voitte käyttää rentoutumiseen ja lämpimään ilmastoon totutteluun.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Päivä vapaata aikaa Ubudissa

Päivä on vapaata aikaa totutella uuteen ympäristöön. Voitte rentoutua uima-altaalla, lähteä tutkimaan Ubudin keskustaa tai varata jonkin alla olevista lisäretkistämme.

Ubud on Balin kulttuuri- ja taidekeskus, joka tarjoaa paljon tehtävää ja nähtävää. Voitte esimerkiksi vierailla Ubudin suositussa Monkey Forest -apinametsässä, joka sijaitsee rauhallisella alueella lähellä kaupungin keskustaa. Metsässä kulkevia polkuja pitkin on hauska kävellä ja katsella leikkisien apinoiden touhuja. Vaikka niiden lähelle on mahdollista päästä, niitä ei saa kuitenkaan koskea. Muistakaa myös pitää huoli ruokatavaroista ja aurinkolaseista, sillä apinat ovat aikamoisia taskuvarkaita!

Ubud houkuttelee paljon taiteilijoita, ja kaupungissa onkin useita taidegallerioita ja liikkeitä, joissa myydään paikallisia hopea-, puu-, lasi- ja keramiikkaesineitä.

Lepotaukoa kaivatessanne voitte suunnata johonkin kaupungin monista viihtyisistä kahviloista ja ravintoloista.

Voitte myös käydä katsomassa hienoja tanssiesityksiä, kuten dramaattista ja viihdyttävää Kecak- eli tulitanssia, jota esittävät pelkästään miestanssijat.

Päivä 4: Aktiivinen päiväretki Rumah Desan kylään

Tänään pääsette tutustumaan lähemmin perinteiseen balilaiseen kulttuuriin pikkuisessa Rumah Desan kylässä, joka sijaitsee n. 35 km päässä Ubudista. Retki tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua kyläläisten päivittäisiin askareisiin.

Aamiaisen jälkeen teidät noudetaan hotelliltanne, josta ajetaan vehreän kauniiden maisemien läpi kohti Tabananin maakuntaa. Matkalla tehdään pysähdys Taman Ayunin kuninkaallisessa temppelikompleksissa, joka on perustettu jo vuonna 1634. Temppeli tunnetaan etenkin hätkähdyttävän kauniista arkkitehtuuristaan ja suurista maisemapuutarhoistaan, joiden jadenvihreissä kalalammissa kasvaa kauniita lootuksia.

Rumah Desan kylään saavuttuanne pääsette näkemään ihan läheltä, miten balilaiset elävät arkeaan ja noudattavat perinteitään. Teitä on vastassa paikallinen opas, joka näyttää ja kertoo, miten perheet kylässä asuvat, rakentavat, viljelevät ja laittavat ruokaa. Voitte myös halutessanne itse osallistua kaikkiin aktiviteetteihin. Teette lyhyen ja leppoisan kävelykierroksen kylän läpi ihastellen pieniä taloja, kauniita temppeleitä ja viehättävää kukkulamaastoa, jossa kasvaa paljon erilaisia eksoottisia puita ja kasveja. Noin 15 minuutin kävelymatkan jälkeen saavutte riisipellolle, jossa pääsette näkemään, miten peltotöitä tehdään vesipuhveleiden avustuksella. Näette myös, miten ketterästi paikalliset kiipeävät kookospalmuihin, tutustutte kookosöljyn valmistukseen ja saatte maistaa tuoretta kookospähkinää. Retkellä on aikaa myös vierailla paikallisessa kyläkoulussa. Kylässä nautitaan vielä yhdessä herkullinen balilainen lounas, jonka jälkeen palataan takaisin Ubudiin. Ajomatka kestää noin tunnin, ja perillä hotellilla ollaan n. klo. 16, jonka jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 5: Päivä vapaata aikaa Ubudissa

Tämä päivä on vapaa. Rentoutukaa uima-altaalla, lähtekää tutkimaan Ubudin keskustaa tai varatkaa jokin mielenkiintoisista lisäretkistämme.

Päivä 6: Ubud – Tegalalangin riisiterassit – vesitemppeli Tirta Empul – Kintamani – Lovina

Tänään on edessä matka kohti Balin pohjoisrannikkoa ja Lovinan lapsiystävällisiä rantoja, jotka tunnetaan mustasta laavahiekastaan. Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen opas noutaa teidät hotelliltanne, josta lähdette yhdessä ajamaan Lovinan suuntaan. Kauniin maiseman läpi kulkevan ajomatkan aikana tehdään useita pysähdyksiä ja vieraillaan monissa jännittävissä kohteissa. Ensimmäiseksi käydään katsomassa kuuluisia Tegalalangin riisiterasseja. Kumpuilevat vihreät riisipellot, jotka nousevat kuin rappuset ylös vuorten rinteitä, ovat unohtumattoman vaikuttava näky.

Matka jatkuu seuraavaksi lähellä sijaitsevaan Tampaksiringiin ja sen pyhän vesitemppeliin Tirta Empuliin. Värikkäisiin asuihin pukeutuneet balilaiset tuovat tänne joka päivä pieniä lahjoja jumalilleen ja puhdistautuvat samalla temppelin alueella olevissa pyhissä lähteissä. Temppelialueella vallitsee erityisen harras tunnelma. Jos haluatte, voitte myös astua vesialtaaseen ja osallistua paikallisten balilaisten tavoin puhdistautumisseremoniaan. Puhdistautumisseremoniaan osallistuakseen lasten on oltava pituudeltaan yli 145 cm.  Huomaa, että temppelivierailun ajaksi on pukeuduttava saronkiin, kuten kaikissa muissakin Balin temppeleissä.

Kiehtovasta vesitemppelistä matka jatkuu viehättävien maisemien läpi Kintamanin ylängölle, josta avautuu vaikuttava näköala Batur-tulivuorelle ja kraatterijärvelle. Tukevan lounaan jälkeen ajetaan matkan viimeinen osuus Lovinaan. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa rentoutua esimerkiksi rannalla tai uima-altaalla.

Kävelyretki Lovinan rannalle kannattaa ajoittaa alkuiltaan, sillä auringonlasku on täällä erityisen kaunis. 12 km pitkällä rannalla on muutama viehättävä pikkukylä, joissa on paljon hyviä ravintoloita. Lovina huokuu rauhallista ja leppoisaa lomatunnelmaa, ja täällä on myös mahdollista kokeilla erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta ja sukellusta Kalibukbukin koralliriutalla ja erityisesti Menjanganin saarella.

Päivän ajomatkat kestävät yhteensä n. 3,5 tuntia.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 7: Aamuinen delfiinisafari Lovinassa

Varhain aamulla on vuorossa ikimuistoinen seikkailu villien delfiinien seurassa. Opas noutaa teidät hotelliltanne noin klo. 7 aikaan ja saattaa teidät rannalle, josta purjehditaan paikallisella outrigger-kalastajaveneellä lahden rauhallisille vesille.

Delfiinit ovat tavallisesti aktiivisimmillaan aamun tunteina ruokaa etsiessään. Kun auringon ensi säteet kimaltavat veden pinnalla ja meren sininen väri on syvimmillään, delfiinit leikkivät mielellään lahden vesissä hyppien. Lovinan lahdella tavataan viittä eri delfiinilajia, ja yhdessä parvessa voi olla 10-12 yksilöä, joskus jopa satoja. On ikimuistoinen kokemus katsella näitä leikkisiä eläimiä, kun ne uivat salaman nopeudella ja yhtäkkiä hyppäävät vedestä korkealle ilmaan tehdäkseen toinen toistaan näyttävämpiä voltteja tai korkkiruuveja. Lovinan lahden delfiinit ovat villejä eläimiä, mutta niitä näkyy melko varmasti – noin 95 % todennäköisyydellä. Joskus delfiiniparvet ovat pieniä, toisinaan hyvinkin isoja.

Delfiinisafarin jälkeen palataan hotellille, jossa odottaa maukas aamiainen. Aamiaisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 8: Päivä vapaata aikaa Lovinassa

Tänään ei ole suunniteltua ohjelmaa, joten voitte käyttää päivän esimerkiksi rentoutumalla uima-altaalla tai rannalla tai osallistua jollekin maksullisista lisäretkistämme.

Voitte myös lähteä käymään Singarajassa, joka on alueen pääkaupunki ja sijaitsee vain 9 km päässä hotellilta. Turisteja ei ole paljon, joten hollantilaisten siirtomaa-ajan rakennusten reunustamilla ja puiden varjostamilla kaduilla kävellessänne voitte nauttia autenttisesta tunnelmasta.

Päivä 9: Lovina – Sanur

Tänään voitte nauttia rauhallisesta aamupäivästä. Uloskirjautuminen on noin klo. 12, jolloin opas noutaa teidät hotelliltanne ja lähdette yhdessä ajamaan kohti Sanurin rantalomakaupunkia. Matkan varrella ajetaan läpi Tamblinganin ja Buyanin kaksoisjärviä ympäröivien ainutlaatuisen kauniiden maisemien. Mundukin koskemattomalla ylängöllä sijaitsevia järviä ympäröi tiheä sademetsä. Aiemmin tällä paikalla oli vain yksi iso järvi, mutta noin vuonna 1800 suuri maanvyörymä jakoi järven kahtia, ja nyt niitä erottaa noin 2 km pituinen harju. Noin 4-5 tunnin ajomatkan jälkeen iltapäivällä saavutte hotellillenne Sanuriin, ja loppupäivä on vapaata aikaa rentoutua.

Sanur on viihtyisä ja rauhallinen rantakaupunki, joka sijaitsee viisi kilometriä pitkän kultaisen hiekkarannan tuntumassa. Rantaa suojaavan koralliriutan ansiosta aallokko on rauhallinen, joten Sanur sopii erinomaisesti myös lapsille. Rannan vieressä kulkee viehättävä vehreiden palmujen reunustama bulevardi, joka kutsuu leppoisalle kävelylle tutkimaan pienten kojujen ja putiikkien valikoimia ja ihastelemaan värikkäitä kalastajaveneitä. Kaupungin pääkadulta löytyy laajempi valikoima kauppoja, viihtyisiä kahviloita ja hyviä ravintoloita, ja pääkadulta lähtevillä sivukaduilla voitte nähdä enemmän paikallista elämää, pieniä taloja ja temppeleitä.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivät 10-12: Sanur

Päivät ovat vapaita. Voitte rentoutua esimerkiksi uima-altaalla tai hiekkarannalla tai varata jonkin maksullisista lisäretkistämme.

Päivä 13: Kotimatka

Tänään on aika jättää hyvästit kiehtovalle Balille. Uloskirjautumisen jälkeen teidät noudetaan hotelliltanne ja viedään Denpasarin lentokentälle. Täältä lennätte takaisin Eurooppaan välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 14: Kotiinpaluu

Laskeudutte Suomeen jännittävän ja rentouttavan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Nusa Lembonganilla, 3 yötä

Nusa Lembongan on vain 8 km² kokoinen trooppinen paratiisisaari, joka sijaitsee noin 45 minuutin venematkan päässä Balilta. Täällä voit rentoutua täydellisesti ja nauttia kultaisesta hiekkarannasta, kristallinkirkkaasta merivedestä, vehreistä palmuista ja villistä luonnosta kaktuksineen ja kalliomuodostelmineen. Saari tunnetaan myös hyvistä snorklaus- ja sukelluskohteistaan. Saarella ei juurikaan ole autoja, joten täällä on helppo liikkua paikasta toiseen polkupyörällä.

Suurinta osaa saaren koillisosista peittävät tiheät mangrovemetsät, joilla on tärkeä merkitys alueen ekosysteemille ja muun muassa koralleille. Mangrovepuiden lomassa voi myös käydä rauhallisella kajakki- tai veneretkellä.

Monet saaren asukkaista tienaavat elantonsa merilevän viljelystä. Kun vuorovesi laskee, merileväpellot tulevat esiin pinnan alta ja levänviljelijät kiirehtivät korjaamaan satoaan.

Voit myös jatkaa rantalomaa juuri niin monella lisäyöllä kuin itse haluat.

Matkan pidentäminen rantalomalla: Gili Trawangan, 4 yötä

Jos haluat huipentaa kiertomatkasi rantalomalla eksoottisella paratiisisaarella, Gili Trawangan on täydellinen valinta.

Gili Trawangan, joka tunnetaan myös nimellä Gili T, on yksi kolmesta Gili-saaresta – ja niistä myös kaikkein suosituin. Saaren suosio perustuu erityisesti sen erinomaisiin sukellus- ja snorklausmahdollisuuksiin. Pinnan alla seikkaillessasi voit nähdä muun muassa merikilpikonnia, värikkäitä trooppisia kaloja ja jopa tiikerihaita. Gili T tunnetaan myös upeista hiekkarannoistaan, jotka suorastaan kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Auringonpalvojia varten rannoilta löytyy aurinkotuoleja, ja kun auringossa tulee liian kuuma, voit siirtyä nauttimaan drinkin tai pari kookospalmujen alla odottaville säkkituoleille.

Päivällä saarella vallitsee rento ja rauhallinen tunnelma, mutta illan tullen saaren pienissä ravintoloissa ja baareissa osataan myös pitää hauskaa. Ilta-aikaan kannattaa suunnata saaren länsipuolelle nauttimaan upeasta auringonlaskusta ja hienoista näköaloista Balille. Hyvällä säällä voit nähdä auringon laskevan mahtavan Mt. Agungin taakse, ja se on takuulla elämys, jota et koskaan unohda! Saarella ei ole lainkaan asfalttiteitä eikä autoja, sen sijaan täällä liikutaan polkupyörillä ja hevoskärryillä.

Gili Trawanganilla on toisin sanoen kaikkea, mitä rentouttavalta rantalomalta voi kaivata.

Huomaa, että tällä lisämatkalla majoitutaan 3 yötä Gili Trawanganilla ja 1 yö Sanurissa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Kaupunkiloma Singaporessa, 3 yötä

Pidennä matkaasi jännittävällä kaupunkilomalla Singaporessa ja nauti huippumodernin aasialaisen suurkaupungin sykkeestä.

Singaporen pinta-ala on vain 721,5 km2 , mikä tekee siitä Kaakkois-Aasian pienimmän maan. Pienestä koostaan huolimatta kaupunkivaltio tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit ihastella Marina Bay Sandsin arkkitehtuuria, tehdä rauhallisen kävelyretken Gardens by the Bayn puistoissa, shoppailla sydämesi kyllyydestä Orchard Roadilla, siemailla Singapore Slingejä Raffles Hotelissa ja nousta kaupungin katolle nauttimaan huikaisevista maisemista 165 metriä korkean Singapore Flyer -maailmanpyörän kyydissä.

Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni, jossa monista eri etnisistä taustoista tulevat ihmiset elävät rauhaisaa yhteiseloa toisiaan kunnioittaen. Voit nähdä tämän muun muassa kaupungin pyhäköissä: buddhalaisten temppelit, moskeijat, kristittyjen kirkot ja hindutemppelit seisovat vieri vieressä sulassa sovussa. Singaporen monikulttuurisuuteen voit tutustua esimerkiksi Little Indiassa, China Townissa ja Kampong Glamin arabialais-malaijilaiskortteleissa. Värikkäät talot ja mausteiden ja jasmiinin tuoksu luovat ainutlaatuista tunnelmaa.

Monikulttuurisuus näkyy luonnollisesti myös kaupungin ruokavalikoimassa ja ravintolatarjonnassa. Kun haluat kokeilla rehtiä katuruokaa, suuntaa johonkin monista Hawker Centre -ruokatoreista. Jos taas haluat hemmotella makunystyröitäsi Michelin-ravintoloissa, Singaporen parhaat ravintolat löytyvät Keong Saik Roadin varrelta.

Muita suosittuja hipsterikaupunginosia ovat värikäs Haji Lane Kampong Glamissa ja Tiong Bahrun Art Deco -alue. Molemmissa kaupunginosissa on suuri valikoima viihtyisiä kahviloita, hyviä ravintoloita ja kauppoja sekä hienoa katutaidetta.

Jos haluat vetäytyä suurkaupungin vilskeestä hetkeksi rauhaisampaan ympäristöön, Sentosa Island on hyvä vaihtoehto. Pääsaaren eteläpuolella sijaitsevalla Sentosalla on hiekkarantojen lisäksi paljon muutakin nähtävää, kuten Universal Studios ja muutama huvipuisto.

Houkutteleeko matka Singaporeen?

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 665 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.