• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiTietosuoja- ja evästekäytäntö

Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tämän tietosuojakäytännön on laatinut Aclass A/S (jäljempänä tässä tietosuojakäytännössä ‘Aclass A/S’, ‘me’, ‘meitä’ tai ‘meidän’) ja se koskee kaikkia asiakkaitamme, toimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme.

1. Johdanto

Osana liiketoimintaamme Aclass kerää ja käsittelee henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten täyttämiseksi. Aclass A/S käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän ominaisuudessa.

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Aclass A/S
Hasselager Centervej 29
DK – 8260 Viby J
Sähköposti: booking@aclass.fi

2. Tietosuoja on meille tärkeä asia

Sekä liiketoimintatavoitteidemme että maineemme kannalta on ratkaisevan tärkeää, että käsittelemme keräämiämme henkilötietoja vastuullisesti. Tässä tietosuojalausunnossa kerromme, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, kun olet Aclass A/S:n asiakas, toimittaja tai yhteistyökumppani, ja miten pääset käsiksi omiin henkilötietoihisi.

3. Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot. Tunnistettavissa olevana pidetään henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa muun muassa henkilönumeron tai yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen tekijän perusteella.

4. Millaisia henkilötietoja käsittelemme ja miksi?

Keräämiämme henkilötietoja käytetään eri tarkoituksiin, jotka liittyvät asiakkuutesi hallintaan tai Aclass A/S:n toimintaan. Keräämämme tieto vaihtelee riippuen siitä, oletko asiakas, toimittaja tai yhteistyökumppani, mutta se liittyy yleisesti asiakas- ja toimittajasuhteiden hallintaan tai Aclass A/S:n oikeuksiin ja velvollisuuksiin.

Jos henkilötiedot ovat puutteellisia, Aclass A/S ei välttämättä voi täyttää asiakas- tai toimittajasuhteita koskevia velvoitteitaan.

Aclass A/S kerää ja käsittelee normaalisti ainoastaan julkisia henkilötietoja. Joissakin tapauksissa saattaa kuitenkin olla tarpeen käsitellä matkan varauksen yhteydessä rajoitetusti arkaluontoisia henkilötietoja (kuten tiedot erikoisateriasta lennolla tai erityistuen tarve matkustamisen aikana), samoin kuin tietoja henkilötunnuksestasi (esim. kun tarvitsemme passin kopion viisumihakemukseen), jotta voimme tarjota sinulle haluamasi matkan.

Aclass A/S kerää pääsääntöisesti seuraavia tietoja:

4.1 Asiakastiedot

Tiedot, jotka toimitat meille, kun varaat matkan tai luot asiakasprofiilin esimerkiksi verkkosivustomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, mukaan lukien yhteystiedot (etunimi, toinen nimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, työpaikka/ammatti), henkilötunnus (viisumihakemusta varten jne.), passin numero, pankkitiedot, luottokorttitiedot, matkaasi koskevat toivomukset (esim. tiedot erikoisateriasta ja tarvitsemastasi eritystuesta johtuen mahdollisesta sairaudesta tai vammaisuudesta), pituus, paino, vaatteiden ja jalkineiden koko (tarvitaan silloin, kun varataan hiihtovarusteita tai varusteita urheilumatkalle), matkan tarkoitus, tiedot kielitaidostasi, kansalaisuus, etukortin numero, antamasi tiedot markkinoinnin ja viestinnän mieltymyksistäsi ja samalla myös antamasi tiedot, kun otat meihin yhteyttä jonkin ongelman takia tai kun otat meihin muuten yhteyttä asiakkaana.

4.2 Toimittajien ja yhteistyökumppaneiden tiedot

Tiedot, jotka toimitat meille toimitus- tai yhteistyösopimuksen yhteydessä, mukaan lukien yhteystiedot (työ, työnimike, etunimi, toinen nimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), antamasi tiedot markkinoinnin ja viestinnän mieltymyksistäsi ja tiedot, joita annat, kun otat meihin yhteyttä jonkin ongelman vuoksi tai kun otat meihin yhteyttä osana yhteistyötämme.

5. Mihin käytämme henkilötietojasi?

Aclass A/S käsittelee henkilötietojasi vain alla mainittuihin tarkoituksiin. Huomaa, etteivät kaikki mainitut tavoitteet, tietotyypit, tiedon vastaanottajat tai tietojenkäsittelytavat koske sinua kaikissa tilanteissa.

Aclass A/S käsittelee henkilötietoja ainoastaan siinä määrin kuin se on tarpeen asiakas- ja toimittajasuhteiden hoitamiseksi sekä yhteistyökumppanuuden hoitamiseksi (ottaen kussakin tapauksessa huomioon mahdolliset erityiset edut) tai sovellettavan lain mukaan.

5.1 Asiakashallinta

Aclass A/S käsittelee henkilötietojasi liittyen asiakassuhteen luomiseen ja jatkuvaan hallintaan osana normaalia liiketoimintaamme, mukaan lukien matkavaraukset ja muiden tuotteidemme toimittaminen (esim. viisumihakemukset, matkavakuutukset, hotellikuljetukset, jne.), asiakastietojen ylläpito, laskutus, velkojen perintä, markkinointi, tilastot, jne. Kaikki tilastot ja analyysit laaditaan nimettömänä eivätkä ne sisällä tietoja, jotka voidaan suoraan yhdistää sinuun henkilönä.

5.2 Toimittaja- ja yhteistyösuhteiden hallinta

Jos olet toimittaja, kumppani tai yhteyshenkilö toimittajalle ja/tai yhteistyökumppanille, jonka kanssa Aclass A/S tekee yhteistyötä, käytämme henkilötietojasi, kun olemme yhteydessä toimittajaan ja/tai kumppaniin. Käytämme myös CRM-rekisterissämme olevia henkilötietoja, jotka sisältävät toimittajiemme ja kumppaniemme yhteystietoja.

5.3 Sovellettavien lakien ja sääntöjen noudattaminen

Aclass A/S käsittelee henkilötietojasi noudattaakseen yritystoiminnassaan sovellettavia lakeja ja määräyksiä tai lakisääteisten raportointi- tai ilmoitusvelvollisuuksien täyttämiseksi.

Aclass A/S ei käytä henkilötietojasi automaattisesti tehtäviin yksittäispäätöksiin, mukaan lukien profilointi.

Aclass A/S pyrkii varmistamaan, että kaikki käsittelemämme henkilötiedot ovat täsmällisiä ja ajan tasalla. Pyydämme sinua siksi ilmoittamaan meille aina henkilötietojesi muutoksista, jotta voimme varmistaa, että henkilötietosi ovat aina tarkkoja ja ajan tasalla (esim. osoitteenmuutos tai maksutietojen muuttuminen).

6. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta

Aclass A/S käsittelee lähtökohtaisesti henkilötietojasi vain, jos käsittelyn oikeusperusta on jokin seuraavista: (1) suostumuksesi, (2) Aclass A/S:n kanssa sopimuksen tekeminen ja sen toteuttaminen, (3) Aclass A/S:n  oikeutetut edut, eli edellä kuvatut tavoitteet, (4) Aclass A/S:n  oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen, (5) sinun tai jonkun muun luonnollisen henkilön keskeisten intressien suojeleminen, (6) käsittely, joka on välttämätöntä oikeudellisen vaatimuksen laatimiseksi, täytäntöönpanemiseksi tai puolustamiseksi, tai (7) käsittely, joka on välttämätön Aclass A/S:n tai työsuhteesi, terveytesi tai sosiaalisten velvoitteidesi noudattamisen kannalta kansallisen tai EU:n lainsäädännön mukaisesti. Saattaa myös olla tilanteita, joissa käytämme henkilötietojasi kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi yllämainittuihin tarkoituksiin, mutta vain silloin, kun sinun etusi eivät ole tärkeämpiä.

7. Henkilötietojen luovuttaminen

Aclass A/S luovuttaa vain tavanomaisessa liiketoiminnassa välttämättömiä tietoja, mukaan lukien tiedot, jotka ovat välttämättömiä matkasi ja muiden samaan aikaan hankittujen tuotteiden kannalta.

Aclass A/S lähettää yleensä henkilökohtaisia tietojasi seuraaville vastaanottajille tilatessaan matkaasi ja siihen liittyviä tuotteita:

7.1 GDS-järjestelmät (Global Distribution System)

GDS on tietotekniikkajärjestelmä, jonka omistaa tai ylläpitää yritys, joka mahdollistaa matkailualan toimittajien, lähinnä lentoyhtiöiden, hotellien, autovuokraamojen ja matkatoimistojen väliset liiketoimet. GDS liittää palvelut, hinnat ja varaukset yhdistämällä kolmen matka-alan tuotteet, toisin sanoen lentolippuvaraukset, hotellivaraukset ja autonvuokraukset.

Aclass A/S käyttää liiketoiminnassaan seuraavia GDS-järjestelmiä: Amadeus

7.2 Lentoyhtiöt

Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi lentoyhtiöille matkasi varauksen yhteydessä. Lentosi varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan lentoyhtiölle seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, lähtökenttä, kohde, lähtö- ja paluupäivä, etukortin numero ja erikoispyynnöt matkaasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve lentokoneessa tai lentokentällä.

Tiettyihin kohteisiin matkustaessasi saatamme joutua antamaan lentoyhtiölle myös passinumerosi. Lisäksi voimme antaa puhelinnumerosi joillekin lentoyhtiöille osana lentoyhtiön asiakashallintaa.

7.3 Hotellit

Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi kaikkiin hotelleihin, jossa majoitut matkasi aikana. Hotellimajoituksesi varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan hotellille seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, kohde, lähtö- ja paluupäivä, huonekategoria, etukortin numero ja erikoispyynnöt majoitustasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve majoituspaikassa.

7.4 Autovuokraamot

Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi autovuokraamoille, jos vuokraat auton matkasi aikana. Auton varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan autovuokraamolle seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, noutopiste, vuokra-aika, auton tyyppi, etukortin numero ja kaikki erityiset ajoneuvon vuokrausta koskevat pyynnöt, mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve, lastenistuinten käyttö jne.

7.5 Linja-autoyhtiöt

Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi linja-autoyhtiölle, jos matkustat osan matkastasi bussilla (esim. päiväretki matkailunähtävyyksiin, jne.). Bussimatkasi varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, noutopaikka, bussimatkan päivämäärä ja ajankohta, kohde ja erikoispyynnöt matkaasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve bussimatkalla.

7.6 Laivayhtiöt

Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi laivayhtiölle, jos matkustat osan matkastasi laivalla (esim. päiväretki matkailunähtävyyksiin, risteily jne.). Laivamatkasi varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, kohde, reitti, meno- ja paluumatkan päivämäärä ja ajankohta ja erikoispyynnöt matkaasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve laivalla.

7.7 Bed bank

Bed bank on tietotekniikkajärjestelmä, jonka omistaa tai ylläpitää yritys, joka mahdollistaa matkailualan toimittajien, lähinnä hotellien ja matkatoimistojen tai loppuasiakkaan väliset liiketoimet. Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi bed bankeille, jotka varaavat kaikki hotellit, joita käytät matkasi aikana. Hotellimajoituksesi varaamiseksi bed bankin kautta joudumme tavallisesti antamaan seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, kohde, tulo- ja lähtöpäivä, huonekategoria, etukortin numero ja erikoispyynnöt matkaasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve majoituksen aikana.

7.8 Matkanjärjestäjät

Jos osana matkaasi osallistut retkille tai tarvitset kuljetusta, Aclass A/S voi luovuttaa henkilötietosi asianomaisille matkanjärjestäjille. Matkanjärjestäjä vastaa retken tai kuljetuksen järjestämisestä, kun tilaat toivomasi palvelut paikallisilta toimittajilta. Retkien, kuljetusten jne. varaamiseksi joudumme tavallisesti antamaan seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, tulo- ja/tai lähtöpäivämäärä, ajoneuvotyyppi, kohde ja erikoispyynnöt matkaasi varten, mukaan lukien erityisaterioiden varaaminen ja mahdollisesta vammaisuudesta tai sairaudesta johtuva erityistuen tarve retken tai kuljetuksen aikana.

7.10 Vakuutusyhtiöt

Matkan varaamisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa erilaisia vakuutuksia, kuten matka- tai peruutusvakuutuksia. Jos haluat ostaa vakuutuksen, luovutamme henkilötietojasi vakuutusyhtiölle, jotta he voivat rekisteröidä vakuutuksesi. Matka- ja/tai peruutusvakuutuksen hankkimiseksi meidän on yleensä annettava vakuutusyhtiölle seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, sähköpostiosoite, kohde, lähtö- ja paluupäivä sekä matkatyyppi.

Aclass A/S toimii yhteistyössä seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: Gouda

7.11 Varustevuokraamot

Matkan varaamisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus vuokrata matkallasi tarvittavia laitteita ja varusteita, joita ovat esim. hiihtovarusteet, sukellusvarusteet ja vastaavat. Jos haluat vuokrata erilaisia varusteita, annamme paikalliselle vuokraamolle henkilötietojasi. Varusteiden vuokraamiseksi meidän on yleensä annettava vuokraamolle seuraavat tietosi: etunimi, toinen nimi, sukunimi, varusteiden tyyppi, noutopaikka, vuokra-aika, tiedot painostasi ja pituudestasi sekä vaatteiden ja jalkineiden koot.

8. Ehdollista tarjousta koskevat erityissäännöt

Kun valitset matkatoimistoksesi Aclass A/S:n, sinulla on mahdollisuus saada ehdollinen tarjous. Ehdollinen tarjous on tarjous, jossa halutusta matkasta tehdään alustava varaus tarjouksen tekemisen yhteydessä. Näin voit varata paikan haluamaltasi lähdöltä jo ennen kuin päätät, haluatko vahvistaa alustavan tarjouksen ja varata matkan vai peruuttaa alustavan tarjouksen.

Ehdollisen tarjouksen tekemiseksi ilmoitamme henkilötietosi ja halutun varauksen tiedot GDS:lle (kuten yllä on mainittu), joka tekee alustavan varauksen lentoyhtiön, hotellin jne. kanssa.

Ehdollisen tarjouksen tekemisen yhteydessä henkilötietojasi luovutetaan monille uusille itsenäisille rekisterinpitäjille (GDS, lentoyhtiöt, hotellit jne.). Nämä vastaanottajat voivat säilyttää henkilötietojasi ehdollisen tarjouksen voimassaoloajan päätyttyä – myös siinä tapauksessa, että tarjous peruutetaan.

Aclass A/S voi myös siirtää ja/tai luovuttaa henkilötietojasi muille toimittajille ja/tai palveluntarjoajille yleisen liiketoimintamme puitteissa esim. IT-järjestelmän ulkoisen hallinnan, analyysin, markkinoinnin, velan perinnän, luottoluokituksen, tilintarkastuksen, oikeudellisen avun jne. yhteydessä.

Lisätietoja siitä, miten toimittajat ja yhteistyökumppanit käsittelevät ja suojaavat henkilötietojasi saat tutustumalla heidän tietosuojakäytäntöihinsä ja ehtoihinsa.

Aclass A/S pyrkii minimoimaan sellaisten tunnistettavissa olevien henkilötietojen luovuttamisen, jotka voivat liittyä sinuun henkilökohtaisesti.

Aclass A/S ei luovuta henkilötietojasi, ellei se ole palvelujen tarjoamisen ja tarpeidesi täyttämisen kannalta välttämätöntä

8. Henkilötietojesi kansainväliset siirrot

Aclass A/S liiketoiminnan luonteen takia henkilötietojasi voidaan matkavarauksesi yhteydessä siirtää EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin. Jotta voisimme tarjota sinulle palveluja, meidän on tietyissä tapauksissa käytettävä yhteistyökumppaneita ja toimittajia EU:n/ETA:n ulkopuolelta.

Jos emme voi luovuttaa henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuoliselle vastaanottajalle, Aclass A/S ei pysty toimittamaan sinulle haluamaasi matkaa. Tämä koskee tilanteita, joissa matkasi varaaminen edellyttää, että meidän on luovutettava henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolisille vastaanottajille esim. lentojen ja hotellien varaamiseksi matkakohteessasi jne.

Tietosuojalainsäädäntö näissä maissa voi olla vähemmän tiukka kuin Suomessa ja muualla EU:n/ETA:n alueella, sillä Euroopan komissio on kyseisten maiden osalta todennut, että tietosuojan taso ei ole yhtä korkea kuin EU-/ETA-maissa.

Siinä määrin kuin se on käytännössä mahdollista, henkilötietojesi luovuttaminen perustuu näissä tapauksissa Euroopan komission laatimiin mallisopimuslausekkeisiin, jotka on erityisesti laadittu tähän tarkoitukseen. USA:n osalta luovutus tapahtuu mahdollisuuksien mukaan Privacy Shieldin perusteella. Privacy Shield on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen järjestely, joka muun muassa luo vahvan joukon tietosuojasääntöjä ja turvatoimia, joita järjestelmään sitoutuneet yhdysvaltalaiset yritykset ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen käsittelyssä.

Joissakin tapauksissa Aclass A/S:n ei kuitenkaan ole käytännöllistä käyttää mallisopimuslauseketta tai Privacy Shieldiä laillisena siirtoperusteena. Tällaisissa tapauksissa tietojen siirto suoritetaan tietosuoja-asetuksen 49 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti, koska henkilötietojesi siirto kyseiseen maahan on välttämätöntä sinun ja Aclass A/S:n välisen sopimuksen täyttämiseksi (matkasi varaaminen) tai sellaisten toimenpiteiden toteuttamiseksi, joita olet pyytänyt ennen tällaisen sopimuksen tekemistä (esim. 7 kohdassa tarkoitetun ehdollisen tarjouksen yhteydessä).

Tästä syystä sinun on tärkeää ottaa huomioon, että henkilötietojesi siirto EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin Aclass A/S:ltä varaamasi matkan yhteydessä tarkoittaa, että henkilötietoihisi ei sovelleta samanlaista tietosuojaa kuin minkä Suomen tai EU:n oikeudelliset säännöt takaavat.

Tiedonsiirron yhteydessä on mahdollista, että kyseisessä maassa ei ole selkeitä, tarkkoja ja yleisesti saatavilla olevia sääntöjä, jotka koskevat maan viranomaisten oikeutta käsitellä henkilötietojasi; että kyseisessä maassa ei ole olemassa sääntöjä, joiden mukaan henkilötietojesi käsittelyn maan viranomaisten toimesta on oltava tarpeellista ja oikeasuhtaista; että kyseisessä maassa ei ole itsenäistä ja tehokasta valvontaviranomaista eikä sillä ole yleisesti saatavilla olevia ja tehokkaita oikeussuojakeinoja rekisteröidyille.

Jos et halua, että Aclass A/S luovuttaa henkilötietojasi EU:n/ ETA:n ulkopuolisille vastaanottajille matkasi varauksen yhteydessä, ilmoita siitä meille viimeistään matkaa varatessasi.

Aclass A / S ei missään tilanteessa siirrä henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolisille vastaanottajille, ellei tämä ole välttämätöntä liiketoimintamme ja tarpeidesi täyttämisen kannalta esimerkiksi haluamasi matkan toteuttamiseksi.

9. Tietojen eheys ja turvallisuus

Henkilötietoja ei tallenneta pidempään kuin on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joihin ne on kerätty, ellei meillä ole velvollisuutta tallentaa tietoja kansallisen lainsäädännön noudattamiseksi, kuten kirjanpitoon liittyvien lakisääteisten varastointijaksojen vuoksi jne.

Aclass A/S:n käytäntö on suojata henkilötietoja käyttämällä asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne poistetaan turvallisesti.

10. Oikeutesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus käyttää oikeuksiasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön perusteella. Voit esimerkiksi pyytää pääsyä henkilötietoihisi, jotka Aclass A/S on tallentanut, tai vastustaa tietojen käsittelyä, mukaan lukien automaattiset päätökset ja profiilit sekä henkilökohtaisten tietojen käyttö suoramarkkinointiin. Voit myöskin pyytää, että virheelliset henkilötietosi poistetaan tai korjataan, peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn ja käyttää tiedonsiirtoon liittyviä oikeuksiasi.

Jos haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuttasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@aasiamatkat.fi. Pyyntösi käsitellään sovellettavien tietosuojasäädösten mukaisesti.

Jos katsot, että Aclass A/S rikkoo tietosuoja-asetusta, voi ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutettuun:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Ratapihantie 9, 6. krs,
00520 Helsinki
Sähköposti: tietosuoja@om.fi

11. Päivitykset

Aclass A/S arvioi ja päivittää säännöllisesti tietosuojakäytäntöään. Tästä syystä sinun on säännöllisesti tutustuttava tähän tietosuojakäytäntöön, jotta huomaat muutokset, jotka voivat vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn.

12. Evästeet

Kun vierailet sivustollamme, keräämme sinua koskevia tietoja. Käytämme näitä tietoja sivujen sisällön mukauttamiseen ja parantamiseen sekä sivuillamme ja kolmannen osapuolen sivuilla näytettävien mainosten kohdistamiseen. Jos et halua tietojasi kerättävän, poista evästeet (katso ohjeet täältä) ja vältä verkkosivuston käyttöä jatkossa. Alla on selvitetty, millaisia tietoja kerätään, mihin niitä käytetään sekä millä kolmansilla osapuolilla on tietojen käyttöoikeus.

Mitä evästeet ovat ja mihin niitä käytetään?

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi käyttäjien tunnistamisessa, käyttäjän tekemien valintojen ja asetusten muistamisessa, tilastojen laatimisessa ja mainonnan kohdistamisessa. Evästeet eivät voi sisältää haittaohjelmia, kuten viruksia tms.

Näin poistat tai estät evästeet

Evästeet on mahdollista poistaa tai estää. Jos poistat evästeet tai estät evästeiden käytön, näkemäsi mainokset voivat olla sinua vähemmän kiinnostavia ja niitä voi esiintyä useammin. Seurauksena voi myös olla, että verkkosivusto ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, etkä välttämättä voi käyttää kaikkea sen sisältöä.

Lisätietoa evästeistä löytyy Viestintäviraston sivuilta: https://www.viestintavirasto.fi

Verkkosivusto sisältää seuraavien kolmansien osapuolten evästeitä, joita käytetään omaan markkinointiimme hakukoneissa ja kolmansien osapuolien kotisivuilla:

Bing
Bisnode
DoubleClick
Facebook
Google
Sleeknote
YouTube
Zendesk

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.