• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Yhteystiedot

Aasiamatkat.fi

Puh.: 09 424 56 080
S-posti: info@aasiamatkat.fi

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Cvr. nr. 28690924

Aukioloajat:
Arkisin klo. 9-16.

Matkatakuurahaston jäsennro. 1778

Voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse
tai sähköpostilla. Voit myös käyttää
oikealla olevaa yhteydenottolomaketta.

Vastaamme kaikkiin kyselyihin 1 arkipäivän sisällä.

Aasiamatkat.fi-tiimi

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Matkailuneuvoja

Iida on matkustushaluinen ja iloinen matkailuneuvojamme, joka on asunut useassa eri maassa, muun muassa Thaimaassa ja Kreikassa matkaoppaana työskennellessään. Hän on kouluttautunut matkailualalla ja auttaa nyt suomalaisia asiakkaitamme löytämään heidän unelmamatkansa.
Halu matkustaa ja kokea on Iidan intohimo, joka on tuonut hänelle ainutlaatuisia kokemuksia. Kohokohtina hän muistaa esim. tunnetäyteiset yöt sademetsän keskellä Thaimaassa sekä savannilla Tansaniassa, jossa vain kangassseinät olivat hänen ja villieläinten välissä. Eläimiä lähelle hän on päässyt myös veden alla, kuten tavatessaan Nemon sukellusreissulla Phi Phi-saarilla.
Kaiken kaikkiaan Iida on päässyt näkemään monia eksoottisia eläimiä, kohdannut erilaisia kulttuureita ja kokenut mitä kauneimpia auringonlaskuja. Tulevaisuudessa hän unelmoi saavansa vieläkin useampia ainutkertaisia kokemuksia oma puoliso matkakumppaninaan.

Trine Kjær

Trine Kjær

Matkailuneuvoja

Trine on toiminut matkailualalla jo vuodesta 2000. Hän on intohimoinen reissaaja ja on matkustellut monissa kohteissamme niin Aasiassa kuin USA:ssakin. Trinellä on kokemusta niin reppumatkailusta, valmismatkoista ja omatoimisista autolomista kuin perhelomistakin.

Yksi Trinen ikimuistoisimmista kokemuksista oli luontovaellus läntisessä USA:ssa, josta erityisesti Grand Canyonin vaikuttavat maisemat jäivät mieleen. Myös Angkor Wat oli ainutlaatuinen kokemus.

Perhelomista Trinen suosikki suuntautui Thaimaahan ja kauniille Kwai-joelle, joka oli uskomattoman hieno kokemus. Lasten mieleen olivat erityisesti telttailu Hin Tok River Campissa ja uiminen joessa Jungle Rafts -flotellissa.

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Matkailuneuvoja

Mira on koulutettu matkaopas, jolla on yli 13 vuoden kokemus matkailu- ja turismialalta. Mira on työskennellyt muun muassa risteilyaluksilla, jotka kulkevat Pohjanmeren suurten satamien välillä Skagerrakin reiteillä pohjoisen Newcastlesta etelän Kööpenhaminaan. Hän on toiminut myös useamman vuoden oppaana ja hiihdonopettajana niin Ruotsissa kuin Italiassa ja Ranskassakin.

Kun Mira ei ole järjestämässä matkoja ja matkaelämyksiä muille, hän lähtee mielellään itse reissun päälle. Muun muassa USA, Kanada, Afrikka, Aasia ja useimmat Euroopan maat ovat hänelle tuttuja kohteita:

”Minua kiehtoo matkustamisessa ja maailman näkemisessä se, että aina kotiin saavuttuani tunnen keränneeni taas ”tilin” täyteen uusia kokemuksia. Näiden kokemusten jakaminen myös muille matkalaisille on todellinen ilo”, sanoo Mira.

Lea Charlotte Alber

Lea Charlotte Alber

Matkailuneuvoja

Monikielinen Lea puhuu norjaa, tanskaa ja ruotsia ja kattaa myös työssään tavallista laajemman alueen – hän nimittäin osaa neuvoa matkalaisia niin Afrikkaan kuin Aasiaan liittyvissä asioissa.

Kun Lea rakensi talonsa, hän laski kaikkien kuluerien kohdalla, kuinka monta matkaa hän voisi samalla summalla tehdä. Alun perin suunnitelmissa oli L:n muotoinen talo, kunnes Lea tajusi, että talon lisäsiiven hinnalla koko perhe pääsisi kolmeksi viikoksi Aasiaan. Siipeä ei loppujen lopuksi rakennettu, vaan sen sijaan perhe reissasi kahdeksan viikon ajan Vietnamissa, Malesiassa ja Filippiineillä.

Yksi Lean ikimuistoisimmista kokemuksista oli sukellusretki, jonka aikana hän pääsi ihan lähelle valtavaa mustekalaa. Mustekala yritti hypnotisoida Lean kiemurtelevilla lonkeroillaan ja tarjosi todellisen valoshow’n, jossa eri värit vaihtuivat nopeasti liukuvina aaltoina.

Neil Smith

Neil Smith

Matkailuneuvoja

Neil on tehnyt monipuolisen uran poliisina, autoverhoilijana ja matkailuneuvojana. Hän on erityisen kiinnostunut uusista matkakokemuksista, jännittävistä kulinaarisista elämyksistä ja koko perheen seikkailulomista.

Neil on työskennellyt ja matkustellut monissa maissa, muun muassa Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Unkarissa ja USA:ssa.

Hänen unohtumattomimpiin matkakokemuksiinsa kuuluvat yöpyminen Serengeti Wild Camp -leirintäalueella, vierailu Nairobin David Sheldrick Elephant Sanctuaryssa, suurten krokotiilien kohtaaminen Costa Ricassa ja auringonlaskun ihasteleminen mojitoa maistellen Kuuban Cienfugos Bayssa!

Neilillä on kolme lasta, ja hän harrastaa mielellään urheilua – niin penkistä käsin kuin pelaajanakin. Hän toimii myös paikallisen jalkapallojoukkueen valmentajana.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Matkailuneuvoja

Richard on työskennellyt pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, myös matkailualalla, ja hän ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Richard on asunut ja työskennellyt monissa eri maissa ja matkustellut vielä useammassa, niin Afrikassa (mukaan lukien lähes vuosi Keniassa) kuin Euroopassa, Lähi-Idässä ja Amerikassa. Ulkomailla asuminen, matkailu ja vieraiden kulttuurien kokeminen saivat hänet ymmärtämään, kuinka tärkeää on suunnitella matka huolella.
Aasiamatkoilla Richard on aina valmiina vastaamaan isoihin ja pieniin kysymyksiin ja kertomaan lisää mielenkiintoisista matkoistamme.

Anne-Sophie Laurent

Anne-Sophie Laurent

Matkailuneuvoja

Anne-Sophie on ranskalainen matkamyyjämme, joka on työskennellyt matkailualalla jo vuosien ajan. Hän on asunut yli puolet elämästään ulkomailla – kuudessa eri maassa – ja puhuu päivittäin neljää eri kieltä. Matkustamisesta ja ”expat”-kulttuurista on tullut hänelle elämäntapa.

Anne-Sophien vaikuttavin matkaelämys tapahtui Atacaman aavikolla Pohjois-Chilessä. Atacama on maailman kuivin aavikko, jossa hiljaisuus oli niin korvia huumaavaa, että tuntui kuin ilmakin olisi kokonaan pysähtynyt. Varhaisina teinivuosinaan Anne-Sophie muutti Karibialle, jossa hän tutustui moniin erilaisiin kulttuureihin, kieliin ja ruokiin. Sen lisäksi hän on Chilessä asuessaan reppureissannut Etelä-Amerikassa ja vieraillut miehensä kanssa Lähi-Idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Viimeksi Anne-Sophie kävi safarilla Tansaniassa ja rentoutui Intian valtameren aalloissa Sansibarilla, ja nyt hän suunnitteleekin jo vievänsä kaksi lastaan safarille heti, kun heille karttuu ikää vähän enemmän. Villien eläinten näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on elämys, jolle ei moni vedä vertoja.

Kun Anne-Sophie matkustaa, hän tutustuu mielellään paikallisiin, koska heiltä saa usein monia kullanarvoisia vinkkejä. Tällaisia vinkkejä Anne-Sophie jakaa mielellään myös omille asiakkailleen, jotta mahdollisimman moni saisi kokea unohtumattoman matkan – joka kerta!

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene on työskennellyt hallintopäällikkönämme vuodesta 2015. Lenen koulutus on viestinnän alalta, ja hänen aiempi kokemuksensa on markkinoinnin ja sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän saralta. Hallintopäällikkönä Lenen toimenkuvaan kuuluu erilaisia tehtäviä. Sen lisäksi, että hän pitää ohjia käsissään talon sisällä, Lene työskentelee erilaisissa sisäisissä projekteissa ja ottaa kopit asiakaspalautteista. Lene kokee, että asiakkaiden kanssa käyty vuoropuhelu ja asiakkaiden ainutlaatuisten ja elävästi kerrottujen matkakertomusten kuuleminen tekevät jokapäiväisestä työstä aina erilaista ja erittäin mielenkiintoista. Hän saa niistä myös uutta intoa suunnitella omia tulevia matkoja ja haaveilla uusista kohteista.

Monet matkakohteet ovatkin Lenelle tuttuja, ja hänen reissunsa ovat suuntautuneet muun muassa USA:han, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Singaporeen, Kiinaan ja Afrikkaan. Huikaisevimpia kokemuksia ovat olleet kävely Kiinan muurilla ja bush camping Australian Ulurulla/Ayers Rockilla. Tulevaisuudessa häntä houkuttavat Kuuba ja Latinalainen Amerikka, mutta matkaohjelmaan voi tulla vielä lisäys tai toinenkin.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Myyntipäällikkö

Oikeustieteitä, ranskaa ja media-/viestintäalaa opiskelleena Elisabeth omaa laajan pätevyyskokonaisuuden. Elisabethilla on useiden vuosien kokemus matkailualalta – ensin hotellialalta ja myöhemmin matkatoimistosta – ja hän on ollut Afrikkasafarin/Aclassin tiimissä vuodesta 2009.  Elisabeth vastaa myyntiosastostamme, ja hänen tärkein innoittajansa ja motivaationsa on mahdollisuus tehdä asiakkaiden matkahaaveista totta ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia jännittävissä matkakohteissa.

Hänellä on omakohtaista matkakokemusta monista kohteistamme, muun muassa safareista Etelä-Afrikassa, Keniassa, Tansaniassa ja Namibiassa. Vuosien mittaan hän on vieraillut myös Kapkaupungissa, Mauritiuksella, Kiinassa, Indonesiassa, Perussa, Boliviassa ja Brasiliassa sekä monissa Lähi-idän kohteissa.

Vapaa-aikansa Elisabeth viettää mielellään hyvien ystävien seurassa ja luonnossa samoillen, mutta nauttii myös uppoutumisesta hyvään kirjaan.

Anja Aagaard Harrig

Anja Aagaard Harrig

Booking Specialist

Anja rakastaa matkailua ja on harrastanut sitä koko elämänsä. Onnekseen Anja on löytänyt miehen, joka jakaa saman intohimon, ja nyt heillä on myös kolme reipasta tytärtä, joiden kanssa he mielellään kiertävät maailmaa.

Anjalla on paljon unohtumattomia matkakokemuksia, mutta parhaiten mieleen on jäänyt retki Sumatran viidakkoon katsomaan orankeja. Anjan ja hänen miehensä oli määrä yöpyä alkeellisessa leirissä. Yön aikana taivas repesi, ja monsuunisade ja raivoava ukkonen pitivät Anjan hereillä lähes koko yön. Silti tuo seikkailu on jäänyt mieleen hienona muistona. Toinen suosikkimuisto on ehdottomasti ilta Etelä-Afrikassa, jolloin Anja istui miehensä kanssa terassilla aivan huoneensa ulkopuolella ja kuunteli leijonien kutsuhuutoja.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking Specialist

Lene on aina ollut innokas matkustamaan ja kokemaan maailmaa. Nuorempana hän kiersi kuukausikaupalla pitkin Afrikkaa ja Latinalaista Amerikkaa – ja reppureissaamisen huippuaikoina uudet kokemukset ja vapaus olivat aina tärkeämpiä kuin mukavuus. Lasten tultua mukaan kuvioihin on perusteellisesta suunnittelusta tullut yhä olennaisempi osa kokonaisuutta. Vaikka kulttuurishokki on silloin tällöin ollut lähellä, suuntaa Lene kuitenkin mieluiten paikkoihin, jotka ovat mahdollisimman erilaisia omaan maailmankolkkaamme verrattuna. Yksi esimerkki on jännittävä, värikäs ja ailahtelevainen Intia ja sen pyhät lehmät, turbaanit, upeat sarit ja kiehtovat palatsit – ja sen kaaos, häly, torvien kakofonia, tanssivat kobrat ja ikivanhat pyhät rituaalit. Matkakokemukset johtivat vuonna 2004 työpaikkaan matkailualalla, ja nykyään Lenellä on ilo auttaa asiakkaitamme keräämään muistoja maailmalta.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking Specialist

Anja on työskennellyt matkailualalla jo vuosia ja aloitti Aasiamatkoilla vuonna 2015, jolloin hän oli juuri palannut kotiin useamman vuoden Qatarissa oleskelun jälkeen.

Hän on jo nuoresta matkustellut paljon ja on jatkanut harrastustaan myös lasten tultua.

Anja yhdistää matkoillaan mielellään luonnon, suurkaupungin, rantaelämän ja aktiiviloman elementtejä. Anja rakastaa myös pitkiä road trippejä; hän on muun muassa ajanut läpi Australian sekä Qatarista Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin Saudi-Arabian läpi.

Anjan viimeisimmät matkat ovat suuntautuneet Afrikan mantereelle, jossa hän yhdisti Mosambikin-matkan ja Etelä-Afrikan-visiittiin sekä safarin Tansaniassa ja rantalomaan Sansibarilla.

Marie Kønig

Marie Kønig

Booking Specialist

Marie on toiminut matkailualalla vuodesta 2007. Matkustaminen on kuitenkin ollut hänellä verissä jo lapsesta saakka. Merimiehen tyttärenä hän on kiertänyt lähes koko maailman suurilla konttialuksilla.
Marie haluaa juurruttaa myös kahteen lapseensa halun nähdä maailmaa – ja molemmat ovatkin matkustaneet Atlantin yli jo ennen kuin oppivat kävelemään.

Sykähdyttävin matkakokemus oli puhdasta sattumaa, vaikka matka suuntautuikin USA:han: se oli nimittäin nuoren, nousussa olevan Barack Obaman vaalitilaisuus. Oli mahtava kokemus todistaa poliittista tilaisuutta, joka oli täynnä toivoa paremmasta ja jonka unelmat oikeasti toteutuivat. Siinä koki olevansa kirjaimellisesti osa historiaa.

Linda Kjærgaard

Linda Kjærgaard

Booking Specialist

Linda on aina ollut intohimoinen maailmanmatkaaja ja -kokija. Monivuotinen kokemus kansainvälisen lentoyhtiön lentoemäntänä sekä asuminen Saksassa, USA:ssa ja Ruotsissa ovat tuoneet mukanaan hienoja kokemuksia ja tehneet maailman eri kulttuurit tutuiksi. Lindan parhaisiin matkakokemuksiin kuuluvat: ”I left my heart…” eli San Francisco ja Kalifornia, väkijoukon pyörteisiin joutuminen Tokiossa, vaikuttava Mexico City, kiehtova Singapore, ratsastusretki Kazakstanissa ja vierailu etiopialaisessa orpokodissa, jossa lasten avoimuus ja uteliaisuus tekivät syvän vaikutuksen. Matkustaminen on elämistä ja oppimista.

Vapaa-ajallaan Linda on aktiivinen perheensä kanssa. Sen lisäksi hän on erittäin kiinnostunut valokuvauksesta, jossa häntä inspiroivat luonnon ihmeet, kauniit auringonlaskut ja monet lentomatkat vuoristojen yllä.

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Booking Specialist

Sofia aloitti uransa matkailualalla bussioppaana ja nousi myöhemmin kohdepäälliköksi muun muassa Espanjassa ja Bulgariassa. Vietettyään kuusi vuotta eri kohteissa Sofia aloitti työt matkailuneuvojana tanskalais-ruotsalaisessa yrityksessä. Pidettyään pienen tauon – jonka aikana hän sai kaksi lasta ja työskenteli painoalalla – Sofia palasi takaisin todellisen intohimonsa eli matkailun pariin. Sofia on matkustellut pääasiassa Euroopassa ja Aasiassa ja on vieraillut myös Afrikassa.

Vapaa-aikanaan Sofia harrastaa juoksua ja haastaa mielellään itsensä saavuttamaan yhä nopeampia aikoja osallistumalla juoksukilpailuihin ja kokeilemalla aina uusia juoksumatkoja.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanjan ura matkailun parissa on jatkunut jo yli 15 vuotta. Hän piti välillä taukoa opiskellakseen terveys- ja ravitsemusalaa, mutta palasi pian takaisin ruotuun ja on nyt jälleen vahvasti mukana matkailualalla. Hän pitää työssään erityisesti yhteydenpidosta eri toimittajiin ja lentoyhtiöihin ja myös sen tuomista haasteista.

Tanja itse rakastaa matkustamista, ja hänen parhaat matkakokemuksensa ovat Brasiliasta, Thaimaasta ja Tansaniasta. Viimeksi mainitussa Tanja pääsi rikkomaan rajojaan maistamalla grillattua oravaa, jonka opas oli juuri jousellaan kaatanut. Kukapa siitä voisi kieltäytyä?

Seuraavalle matkalleen Tanja aikoo ottaa mukaan myös perheensä, johon tätä nykyä kuuluu myös kaksi lasta.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Booking Specialist

Jude on muun muassa kiertänyt vuoden verran reppu selässä Australiaa ja Uutta-Seelantia, ja hän matkustaakin mieluiten seikkailuhenkisesti ja spontaanisti – vain hän itse, rinkka ja teltta. Tanskalaisen miehensä kanssa Jude on viettänyt 4 kuukautta Aasiaa kiertäen ja kokenut Laosin, Kambodžan, Thaimaan, Myanmarin ja Nepalin kauneuden ja kulttuurin.

Sosiologiaa opiskellessaan Jude asui myös Aruballa kolmen kuukauden ajan.

Parhaat muistot Judella on vaeltamisesta Annapurna Base Campiin Nepalissa, jossa vuoristo oli sekä äärettömän kaunis että fyysisesti haastava.

Jude kokee matkailualalla työskentelyn etuoikeudeksi ja odottaa innolla lisää matkakokemuksia Etelä-Amerikasta ja Afrikasta miehensä ja lastensa kanssa.

Anne Koldby Rasmussen

Anne Koldby Rasmussen

Booking Specialist

Anne on kotoisin Saksasta ja suorittanut opintonsa logistiikan alalla.

Anne rakastaa matkailua, ja hänellä on paljon hyviä muistoja  Skandinaviasta, Grönlannista, Islannista, Afrikasta ja USA:sta, jossa hän myös asui puolen vuoden ajan opiskeluaikanaan.

Yksi Annen hienoimmista matkaelämyksistä tapahtui Grönlannissa, jossa hän kuuli luonnonvaraisen valaanpoikasen kutsuvan perhettään ja lopulta näki, kun valasperhe ja eksynyt poikanen jälleen löysivät toisensa.

Annella on kaksi pientä tytärtä, joille hän aikoo näyttää maailmaa heti, kun lapset vähän kasvavat. Anne odottaa erityisesti voivansa viedä lapset Tansaniaan, jonka luonto ja eläimet tekivät häneen itseensä suuren vaikutuksen.

Annen vapaa-aika kuluu islanninhevosten parissa ja leppoisilla ratsastusretkillä luonnossa.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Lapsena Anne Mette kierteli autolomilla Eurooppaa perheensä kanssa, ja teini-iässä hän alkoi innostua enemmän ja enemmän Etelä-Amerikasta. Anne Mette on asunut mm. ecuadorilaisessa sademetsässä, Argentiinan metropolissa Buenos Airesissa, Florianópolisin rantaparatiisissa Etelä-Brasiliassa ja Perun pääkaupungissa Limassa. Hän tanssii mielellään salsaa ja tangoa ja puhuu sekä espanjaa että portugalia. Myös Aasian maat ovat tulleet hänelle tutuiksi muun muassa monien ruoanlaittokurssien, sukellusretkien ja temppelivierailujen merkeissä.

Anne Mette rakastaa vaeltamista, etenkin luonnon ja villieläimien kokemista lähietäisyydeltä – myös merenpinnan alapuolella, sillä lämpimissä vesissä sukeltaminen on myös yksi hänen lempiharrastuksistaan. Paras lomayhdistelmä sisältää hänen mielestään monien aktiviteettien lisäksi jonkin verran aikaa rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise on työskennellyt matkailualalla pian 10 vuotta, ja hänellä on kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta, lipunmyynnistä ja nyt myös booking specialistin töistä.

Louise on aina rakastanut matkustamista. Heti lukion loputtua hän aloitti reppureissaamisen tosissaan ja kiersi mm. Australiassa, Aasiassa, USA:ssa ja Euroopassa. Sittemmin hänestä on tullut kahden pienen pojan äiti, ja matkustusmuodot ovat muuttuneet hieman enemmän mukavuuksia tarjoaviksi. Vanhin pojista pääsi kuitenkin ensimmäisen kerran lentokoneeseen jo kuuden viikon ikäisenä!

Yksi Louisen ehdottomasti parhaista matkakokemuksista on Australia, jossa hän kierteli yksinään noin vuoden verran. Koko reissu oli uskomattoman mielenkiintoinen ja myös henkilökohtaisesti kehittävä. Lasten syntymän jälkeen ovat myös kaikki perhelomat päässeet parhaiden matkaelämysten listalle. Louisen mukaan yhdessä vietetty aika on kultaakin arvokkaampaa, ja onnistuneen matkan muistot helpottavat arjessa jaksamista pitkän aikaa loman jälkeenkin.

Rikke Holm

Rikke Holm

Varauspäällikkö

Rikkellä on useamman vuoden kokemus matkailualalta, ja hän on ollut Aclass-tiimin jäsen jo vuodesta 2010. Rikke vastaa varausosastosta, jossa asiakas on aina keskipisteessä.

Matkustaminen on hänelle tärkeää, ja vuosien mittaan matkakokemuksia on kertynyt niin Aasiasta, Australiasta ja USA:sta kuin suurimmasta osasta Eurooppaa. Rikke on aina matkustanut paljon, koska hän rakastaa erityisesti uusiin kulttuureihin tutustumista ja matkoillaan kokemaansa vapauden tunnetta.

Rikken mukaan paras matkakokemus syntyy yhteenkuuluvuuden tunteesta, kun seikkailussa on mukana koko perhe.  Hyvät muistot ovat kuin lahja, joka kestää läpi elämän!

Vapaa-aikaansa Rikke viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten hän rentoutuu, kun koko perhe kokoontuu pelaamaan oman pöytätennispöydän ääreen.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle aloitti meillä harjoittelijana 2012 ja jatkoi sen jälkeen opiskelija-apulaisena. Vuonna 2015 hän aloitti vakituisena tuoteosastollamme, jossa hän pääsee jakamaan omia kokemuksiaan laatiessaan uusia, jännittäviä matkakokonaisuuksia.

Michelle on vieraillut useimmissa maanosissa ja on aina nauttinut suuresti matkustamisesta. Oli kyseessä sitten toinen, kolmas tai neljäs kerta samassa kohteessa, hän palaa aina kotiin monta kokemusta ja seikkailua rikkaampana.

Matkustaminen ympäri maailmaa ja vieraiden kulttuurien kohtaaminen avaa silmät sille, miten erilaista elämä voi olla. Matkustaminen on elämistä ja oppimista, ja se on erityisesti opettanut Michellelle, että pienet asiat ovat loppujen lopuksi elämässä kaikkein tärkeimpiä.

Lene Gaardbo

Lene Gaardbo

Product Manager

Lenellä on pitkä kokemus matkailualalta, ja hän on jo nuoresta asti ollut intohimoinen maailmanmatkaaja, joka haluaa kokea aina uusia maita, alueita ja kulttuureja. Mieluiten hän suuntaa joka reissulla uuteen paikkaan. Intohimoaan matkailuun hän toteuttaa niin työssään kuin useilla vuosittaisilla lomamatkoillaan miehensä ja lastensa kanssa.

Yksi Lenen merkittävimmistä matkakokemuksista oli kolmen viikon kiertomatka Vietnamissa, joka vei hänet pohjoisesta etelään. Matkan kohokohtia olivat Hanoi, kaunis Halonginlahti, viihtyisä ja viehättävä Hội An, pyöräretki Huếssa ja herkullinen vietnamilainen ruoka. Hän on myös ihastunut Japaniin käytyään siellä perheensä kanssa kiertomatkalla. Japanilaisten ystävällisyys ja asiallisuus sekä ultramodernin teknologian ja vanhojen perinteiden välinen kontrasti tekivät perheeseen suuren vaikutuksen.

Lenen muihin tärkeisiin matkakokemuksiin kuuluvat Safari Tansaniassa, perheloma pienten lasten kanssa Balilla sekä Argentiina pohjoisesta etelään.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina on työskennellyt matkailualalla yli 15 vuotta, joista viimeiset 10 hän on omistautunut kokonaan matkatuotannolle. Kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa työskenteleminen on sekä jännittävää että haastavaa, ja Christinan lempityötä onkin laatia matkakokonaisuuksia, jotka takaavat asiakkaille varmasti mahdollisimman hienon kokemuksen.

Christina aloitti reissaajan uransa pidemmillä matkoilla jo nuorena backpackerina, ja sittemmin hän on innostunut näkemään ja kokemaan maailmaa vielä enemmän. Christinellä on kaksi lasta, jotka hänen onnekseen ovat myös innokkaita matkailijoita.

Luonto ja eläimet ovat Christinen sydäntä lähellä, mutta eniten häntä kiehtoo matkoilla se, miten historia herää henkiin – sen tuntee esimerkiksi muinaisten Maya-intiaanien raunioiden huipulla seistessä.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie on pääaineenaan historiaa lukenut maisteri, joka on matkustellut koko elämänsä. Pienenä hän pääsi näkemään Eurooppaa vanhempiensa auton takapenkiltä käsin, ja heti lukiosta valmistuttuaan hän pakkasi reppunsa ja suuntasi kohti seikkailuja.

Winnien suurin intohimo on Australia. Hän kerta kaikkiaan rakastaa Australiaa, ja on vieraillut maanosassa jo yli 15 kertaa. Parhaiten mieleen painunut matkakokemus on kuitenkin kirahvivauvaan kompastuminen Afrikassa. Tai ehkä se onkin Aconcaguan lumisella huipulla kimmeltävä aurinko? Hääjuhla Thaimaassa on myös listan kärkipäässä – kuin myös täysin ex temporena toteutettu roadtrip läpi Texasin. Winnie rakastaa kontrasteja. Hän tuntee olevansa eniten elementissään päästessään kurkistamaan matkansa kohteina olevien maiden julkisivujen taakse.

Louise Rye Jacobsen

Louise Rye Jacobsen

Product Coordinator

Louise on koulutettu toimistoassistentti, ja matkailualalle hän on siirtynyt LVI-tuotteiden verkkomyynnistä. Louise on kotiutunut alalle nopeasti ja sanoo itsekin, että on paljon hauskempaa kirjoittaa kuvauksia eksoottisista lomakohteista ja jännittävistä matkoista kuin vesihanoista ja WC-pöntöistä!

Albertan osavaltiossa vietetyn ajan ja lukemattomien maahan suuntautuneiden lomien jälkeen Louise kertoo tuntevansa erityisen suurta kiintymystä Kanadaan. Tässä suuressa maassa häntä kiehtovat etenkin upea luonto ja monimuotoinen väestö, minkä lisäksi Louisella on vahvat suhteet kanadalaisiin sukulaisiinsa.

Merkittävimpien lomamuistojen joukkoon kuuluvat mökkireissu Kanadan Kalliovuorilla -35 °C pakkasissa ja kaunis kesäinen auringonnousu vuoristossa omasta pienestä yhden hengen teltasta koettuna.

Lisäksi Louise on lapsuudessaan käynyt perheensä kanssa omatoimisilla autolomilla useimmissa Euroopan maissa, jolloin koko perheen yhteinen harrastus oli opetella mahdollisimman monta lausetta paikallisella kielellä kunkin maan läpi ajaessaan.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Talouspäällikkö

Peter on koulutukseltaan laskentatoimeen erikoistunut taloustieteen maisteri, ja hän on urallaan viettänyt muun muassa 7 vuotta konsultin roolissa Deloittella. Deloitte-aikanaan Peter vietti puolitoista vuotta komennuksella Lontoossa ja oli tehtävissä myös Australiassa. Peter on konsultin roolinsa kautta kerännyt laajalti kokemusta ”rahamaailmasta”.

Peter on pääasiassa matkaillut Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa, ja reissujen kohokohta on ollut uskomattoman hienoja luontoelämyksiä sisältänyt autoloma Vancouverista Banffiin ja takaisin. Hauskin kokemus tapahtui Borneossa, jossa paikalliset luulivat Peteriä ammattisulkapalloilijaksi ja pyysivät nimikirjoituksia. ”Sanoin kohteliaasti ei, mutta he eivät luovuttaneet, joten pakkohan se oli kirjoittaa!”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex on valmistunut kirjanpitäjäksi ja aiemmin työskennellyt tilintarkastajana. Hänellä on takanaan useiden vuosien pituinen ura matkailualalla, ja hän on päivittäin tekemisissä useimpien talouspuolen asioiden kanssa.

Alex on muun muassa vieraillut perheensä kanssa Floridassa. Yksi matkan kohokohdista oli, kun Alexin 5-vuotias poika sai pitää sylissään elävää alligaattoria. Myös vierailu Kennedy Space Centerissä ja Magic Kingdomissa on jäänyt mieleen kiehtovana kokemuksena.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller assistent

Daniel on opiskellut ammattikorkeakoulussa Financial Controlleriksi, jonka jälkeen hän aloitti harjoittelijana Aclassin talousosastolla kesällä 2016. Daniel nauttii voidessaan työskennellä näin ammattitaitoisessa tiimissä. Kun taustalla on luotettava tiimi, on helppo keskittyä antamaan asiakkaalle juuri sellaista apua, mitä hän milloinkin tarvitsee.

Daniel on jo pienestä pitäen nauttinut auringosta valmismatkoilla ympäri Eurooppaa. Kaikkein vaikuttavin matkaelämys oli kuitenkin Thaimaa, jossa hän pääsi omakohtaisesti kokemaan suuren kulttuurieron Tanskaan verrattuna. Häntä kiehtoi erityisesti se, kuinka hämmästyttävän kaunis maa oli. Sukeltamisen ja snorklauksen kautta hän pääsi tutustumaan myös valtavan rikkaaseen vedenalaiseen maailmaan.

Dino Karalic

Dino Karalic

Markkinointipäällikkö

Dinolla on takanaan yli 10 vuoden ura markkinoinnin parissa ja kaupallisen liiketoiminnan kehitystehtävissä, ja suurimman osan tästä ajasta hän on viettänyt matka-alalla. Markkinoinnissa merkityksellisyys, tehokkuus ja yksilöllisyys ovat hänen avainsanojaan. Hänelle on myös tärkeää, että asiakkaamme saavat aina kokea elämyksellisen matkan, sillä sen parempaa markkinointia ei ole olemassa.

Dino on vieraillut monissa kohteissamme ja kerännyt matkoillaan runsaasti unohtumattomia kokemuksia. Hyvä yöuni on hänelle erityisen tärkeää, ja Dinon mukaan maailman parhaat unet saa telttaleirissä Masai Maran kansallispuistossa Keniassa.

Dino viettää vapaa-aikansa mieluiten perheensä kanssa, johon kuuluvat kaksi pientä lasta jättävät arkeen vain vähän luppoaikaa. Aikaa löytyy myös ystäville – ja sessio kuntosalilla tai juoksulenkki meren rannalla on Dinon mukaan mitä parhain rentoutushetki.

Dennis Damsager

Dennis Damsager

PPC Specialist

Dennis on markkinointitiimimme PPC Specialist, joka työskentelee data-analyysin parissa keskittyen erityisesti hakukäyttäytymiseen. Dennis on itseoppinut digitaalisen markkinoinnin osaaja, ja kauppakoulusta valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt yli 10 vuoden ajan e-kaupan parissa eri tehtävissä ja organisaatioissa.

Dennis tuntee yllättävän hyvin WC:t, vesihanat ja räystäskourut. Nämä tiedot hän keräsi työskennellessään useita vuosia LVI-tuotteiden myynnissä. Kollegat voivat aina luottaa saavansa hyviä vinkkejä, kun he tarvitsevat apua tee-se-itse-projekteissaan.

Työltä liikenevän ajan Dennis viettää jalkapallon ja matkustelun merkeissä. Dennisille matkakohteella ei juurikaan ole merkitystä, vaan tärkeintä on hyvä seura – ja 25-30 asteen lämpötila.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

SEO-asiantuntija Trinen tehtäviin kuuluu kotisivujemme sisällön kehittäminen ja hakukoneoptimointi.

Trinen ensimmäinen ”oikea” matka oli lukioaikana tehty kahden viikon interrailreissu läpi Euroopan. Sen jälkeen ohjelmassa ovat olleet niin klassinen maailmanympärimatka ja monet kaupunki- ja valmismatkat kuin puolen vuoden oleskelu Kiinassa osana kiinan kielen opintoja Aarhusin yliopistossa.

Kiinalla onkin erityisasema Trinen sydämessä. Asuminen maassa on tuonut mukanaan suuria elämyksiä mutta myös kulttuurisia, henkilökohtaisia ja kielellisiä haasteita. Rakkaus kieleen on edelleen voimissaan.

René Pedersen

René Pedersen

Website Manager

René on työskennellyt verkkosivujen kehittäjänä jo yli 20 vuotta, ja hänen tehtävänään on huolehtia siitä, että kotisivujemme käyttäjäystävällisyys ja nopeus on jatkuvasti huippuluokkaa.

René on matkustellut paljon ja vieraillut muun muassa Thaimaassa, Egyptissä, Kiinassa, Venäjällä ja suurimmassa osassa Eurooppaa. Matkoilla häntä kiinnostaa etenkin maailmanhistoria, ja siksi Egyptin pyramidit ovatkin jääneet mieleen erityisen hienona kokemuksena. Historiallisten kohteiden lisäksi aikaa riittää kuitenkin myös jalkapallomatkoille Englantiin, Saksaan ja Italiaan. Myös paikallisten ruokien kokeileminen on aina tärkeä osa matkaa.

Renéssä on myös viherpeukalon vikaa, sillä vapaa-ajallaan hän pitää kukkien ja viherkasvien hoitamisesta niin sisällä kuin ulkona. Ja jos ulkona on liian kylmä ilma tai liian pimeää puutarhatöille, hän jää sisälle lukemaan – mieluiten lempikirjailijansa Hemingwayn teoksia. Ja kepeämpää viihdettä kaivatessaan René selailee mielellään täydellistä Lassi ja Leevi -sarjakuvakokoelmaansa.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Toimitusjohtaja

Claus on opiskellut kuljetus- ja logistiikka-alaa. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla – Saksassa, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa – yhteensä 8 vuoden ajan. Vuosien saatossa Claus on matkustanut Aasiassa, Euroopassa, USA:ssa ja Kanadassa sekä Afrikan maista Keniassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa.

Jo ensimmäisestä työpäivästään lähtien Clausilla on ollut palava halu tehdä parhaansa sen eteen, että Aasiamatkat voisi tarjota asiakkailleen mahdollisimman upeita kokemuksia. Hänen mottonsa on ”annetaan asiakkaalle hänen elämänsä matka”, ja tämä tavoite on läsnä kaikessa Aasiamatkojen päivittäisessä työssä. Yhtä lailla on kunnioitettava luontoa, eläimistöä ja yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa.

Vapaa-ajallaan Claus pitää etusijalla perhettään, jonka kanssa hän mielellään matkustaa johonkin Aasiamatkojen jännittävistä matkakohteista. Myös golfkierros ystävien kanssa on Clausin mieleen.

Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.