• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiYhteystiedot

Yhteystiedot

Aasiamatkat.fi

Puh.: 09 424 56 080
S-posti: info@aasiamatkat.fi

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Cvr. nr. 28690924

Matkatakuurahaston jäsennro. 1778

Voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse
tai sähköpostilla. Voit myös käyttää
oikealla olevaa yhteydenottolomaketta.

Vastaamme kaikkiin kyselyihin 1 arkipäivän sisällä.

Aasiamatkat.fi-tiimi

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Matkailuneuvoja

Mira on koulutettu matkaopas, jolla on yli 13 vuoden kokemus matkailu- ja turismialalta. Mira on työskennellyt muun muassa risteilyaluksilla, jotka kulkevat Pohjanmeren suurten satamien välillä Skagerrakin reiteillä pohjoisen Newcastlesta etelän Kööpenhaminaan. Hän on toiminut myös useamman vuoden oppaana ja hiihdonopettajana niin Ruotsissa kuin Italiassa ja Ranskassakin.

Kun Mira ei ole järjestämässä matkoja ja matkaelämyksiä muille, hän lähtee mielellään itse reissun päälle. Muun muassa USA, Kanada, Afrikka, Aasia ja useimmat Euroopan maat ovat hänelle tuttuja kohteita:

”Minua kiehtoo matkustamisessa ja maailman näkemisessä se, että aina kotiin saavuttuani tunnen keränneeni taas ”tilin” täyteen uusia kokemuksia. Näiden kokemusten jakaminen myös muille matkalaisille on todellinen ilo”, sanoo Mira.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Matkailuneuvoja

Iida on matkustushaluinen ja iloinen matkailuneuvojamme, joka on asunut useassa eri maassa, muun muassa Thaimaassa ja Kreikassa matkaoppaana työskennellessään. Hän on kouluttautunut matkailualalla ja auttaa nyt suomalaisia asiakkaitamme löytämään heidän unelmamatkansa.
Halu matkustaa ja kokea on Iidan intohimo, joka on tuonut hänelle ainutlaatuisia kokemuksia. Kohokohtina hän muistaa esim. tunnetäyteiset yöt sademetsän keskellä Thaimaassa sekä savannilla Tansaniassa, jossa vain kangassseinät olivat hänen ja villieläinten välissä. Eläimiä lähelle hän on päässyt myös veden alla, kuten tavatessaan Nemon sukellusreissulla Phi Phi-saarilla.
Kaiken kaikkiaan Iida on päässyt näkemään monia eksoottisia eläimiä, kohdannut erilaisia kulttuureita ja kokenut mitä kauneimpia auringonlaskuja. Tulevaisuudessa hän unelmoi saavansa vieläkin useampia ainutkertaisia kokemuksia oma puoliso matkakumppaninaan.

Neil Smith

Neil Smith

Matkailuneuvoja

Neil on tehnyt monipuolisen uran poliisina, autoverhoilijana ja matkailuneuvojana. Hän on erityisen kiinnostunut uusista matkakokemuksista, jännittävistä kulinaarisista elämyksistä ja koko perheen seikkailulomista.

Neil on työskennellyt ja matkustellut monissa maissa, muun muassa Saksassa, Tanskassa, Hollannissa, Unkarissa ja USA:ssa.

Hänen unohtumattomimpiin matkakokemuksiinsa kuuluvat yöpyminen Serengeti Wild Camp -leirintäalueella, vierailu Nairobin David Sheldrick Elephant Sanctuaryssa, suurten krokotiilien kohtaaminen Costa Ricassa ja auringonlaskun ihasteleminen mojitoa maistellen Kuuban Cienfugos Bayssa!

Neilillä on kolme lasta, ja hän harrastaa mielellään urheilua – niin penkistä käsin kuin pelaajanakin. Hän toimii myös paikallisen jalkapallojoukkueen valmentajana.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Matkailuneuvoja

Richard on työskennellyt pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, myös matkailualalla, ja hän ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen.

Richard on asunut ja työskennellyt monissa eri maissa ja matkustellut vielä useammassa, niin Afrikassa (mukaan lukien lähes vuosi Keniassa) kuin Euroopassa, Lähi-Idässä ja Amerikassa. Ulkomailla asuminen, matkailu ja vieraiden kulttuurien kokeminen saivat hänet ymmärtämään, kuinka tärkeää on suunnitella matka huolella.
Aasiamatkoilla Richard on aina valmiina vastaamaan isoihin ja pieniin kysymyksiin ja kertomaan lisää mielenkiintoisista matkoistamme.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene on työskennellyt hallintopäällikkönämme vuodesta 2015. Lenen koulutus on viestinnän alalta, ja hänen aiempi kokemuksensa on markkinoinnin ja sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän saralta. Hallintopäällikkönä Lenen toimenkuvaan kuuluu erilaisia tehtäviä. Sen lisäksi, että hän pitää ohjia käsissään talon sisällä, Lene työskentelee erilaisissa sisäisissä projekteissa ja ottaa kopit asiakaspalautteista. Lene kokee, että asiakkaiden kanssa käyty vuoropuhelu ja asiakkaiden ainutlaatuisten ja elävästi kerrottujen matkakertomusten kuuleminen tekevät jokapäiväisestä työstä aina erilaista ja erittäin mielenkiintoista. Hän saa niistä myös uutta intoa suunnitella omia tulevia matkoja ja haaveilla uusista kohteista.

Monet matkakohteet ovatkin Lenelle tuttuja, ja hänen reissunsa ovat suuntautuneet muun muassa USA:han, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Singaporeen, Kiinaan ja Afrikkaan. Huikaisevimpia kokemuksia ovat olleet kävely Kiinan muurilla ja bush camping Australian Ulurulla/Ayers Rockilla. Tulevaisuudessa häntä houkuttavat Kuuba ja Latinalainen Amerikka, mutta matkaohjelmaan voi tulla vielä lisäys tai toinenkin.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Myyntipäällikkö

Oikeustieteitä, ranskaa ja media-/viestintäalaa opiskelleena Elisabeth omaa laajan pätevyyskokonaisuuden. Elisabethilla on useiden vuosien kokemus matkailualalta – ensin hotellialalta ja myöhemmin matkatoimistosta – ja hän on ollut Afrikkasafarin/Aclassin tiimissä vuodesta 2009.  Elisabeth vastaa myyntiosastostamme, ja hänen tärkein innoittajansa ja motivaationsa on mahdollisuus tehdä asiakkaiden matkahaaveista totta ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia jännittävissä matkakohteissa.

Hänellä on omakohtaista matkakokemusta monista kohteistamme, muun muassa safareista Etelä-Afrikassa, Keniassa, Tansaniassa ja Namibiassa. Vuosien mittaan hän on vieraillut myös Kapkaupungissa, Mauritiuksella, Kiinassa, Indonesiassa, Perussa, Boliviassa ja Brasiliassa sekä monissa Lähi-idän kohteissa.

Vapaa-aikansa Elisabeth viettää mielellään hyvien ystävien seurassa ja luonnossa samoillen, mutta nauttii myös uppoutumisesta hyvään kirjaan.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking Specialist

Lene on aina ollut innokas matkustamaan ja kokemaan maailmaa. Nuorempana hän kiersi kuukausikaupalla pitkin Afrikkaa ja Latinalaista Amerikkaa – ja reppureissaamisen huippuaikoina uudet kokemukset ja vapaus olivat aina tärkeämpiä kuin mukavuus. Lasten tultua mukaan kuvioihin on perusteellisesta suunnittelusta tullut yhä olennaisempi osa kokonaisuutta. Vaikka kulttuurishokki on silloin tällöin ollut lähellä, suuntaa Lene kuitenkin mieluiten paikkoihin, jotka ovat mahdollisimman erilaisia omaan maailmankolkkaamme verrattuna. Yksi esimerkki on jännittävä, värikäs ja ailahtelevainen Intia ja sen pyhät lehmät, turbaanit, upeat sarit ja kiehtovat palatsit – ja sen kaaos, häly, torvien kakofonia, tanssivat kobrat ja ikivanhat pyhät rituaalit. Matkakokemukset johtivat vuonna 2004 työpaikkaan matkailualalla, ja nykyään Lenellä on ilo auttaa asiakkaitamme keräämään muistoja maailmalta.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking Specialist

Anja on työskennellyt matkailualalla jo vuosia ja aloitti Aasiamatkoilla vuonna 2015, jolloin hän oli juuri palannut kotiin useamman vuoden Qatarissa oleskelun jälkeen.

Hän on jo nuoresta matkustellut paljon ja on jatkanut harrastustaan myös lasten tultua.

Anja yhdistää matkoillaan mielellään luonnon, suurkaupungin, rantaelämän ja aktiiviloman elementtejä. Anja rakastaa myös pitkiä road trippejä; hän on muun muassa ajanut läpi Australian sekä Qatarista Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin Saudi-Arabian läpi.

Anjan viimeisimmät matkat ovat suuntautuneet Afrikan mantereelle, jossa hän yhdisti Mosambikin-matkan ja Etelä-Afrikan-visiittiin sekä safarin Tansaniassa ja rantalomaan Sansibarilla.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanjan ura matkailun parissa on jatkunut jo yli 15 vuotta. Hän piti välillä taukoa opiskellakseen terveys- ja ravitsemusalaa, mutta palasi pian takaisin ruotuun ja on nyt jälleen vahvasti mukana matkailualalla. Hän pitää työssään erityisesti yhteydenpidosta eri toimittajiin ja lentoyhtiöihin ja myös sen tuomista haasteista.

Tanja itse rakastaa matkustamista, ja hänen parhaat matkakokemuksensa ovat Brasiliasta, Thaimaasta ja Tansaniasta. Viimeksi mainitussa Tanja pääsi rikkomaan rajojaan maistamalla grillattua oravaa, jonka opas oli juuri jousellaan kaatanut. Kukapa siitä voisi kieltäytyä?

Seuraavalle matkalleen Tanja aikoo ottaa mukaan myös perheensä, johon tätä nykyä kuuluu myös kaksi lasta.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Booking Specialist

Jude on muun muassa kiertänyt vuoden verran reppu selässä Australiaa ja Uutta-Seelantia, ja hän matkustaakin mieluiten seikkailuhenkisesti ja spontaanisti – vain hän itse, rinkka ja teltta. Tanskalaisen miehensä kanssa Jude on viettänyt 4 kuukautta Aasiaa kiertäen ja kokenut Laosin, Kambodžan, Thaimaan, Myanmarin ja Nepalin kauneuden ja kulttuurin.

Sosiologiaa opiskellessaan Jude asui myös Aruballa kolmen kuukauden ajan.

Parhaat muistot Judella on vaeltamisesta Annapurna Base Campiin Nepalissa, jossa vuoristo oli sekä äärettömän kaunis että fyysisesti haastava.

Jude kokee matkailualalla työskentelyn etuoikeudeksi ja odottaa innolla lisää matkakokemuksia Etelä-Amerikasta ja Afrikasta miehensä ja lastensa kanssa.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Lapsena Anne Mette kierteli autolomilla Eurooppaa perheensä kanssa, ja teini-iässä hän alkoi innostua enemmän ja enemmän Etelä-Amerikasta. Anne Mette on asunut mm. ecuadorilaisessa sademetsässä, Argentiinan metropolissa Buenos Airesissa, Florianópolisin rantaparatiisissa Etelä-Brasiliassa ja Perun pääkaupungissa Limassa. Hän tanssii mielellään salsaa ja tangoa ja puhuu sekä espanjaa että portugalia. Myös Aasian maat ovat tulleet hänelle tutuiksi muun muassa monien ruoanlaittokurssien, sukellusretkien ja temppelivierailujen merkeissä.

Anne Mette rakastaa vaeltamista, etenkin luonnon ja villieläimien kokemista lähietäisyydeltä – myös merenpinnan alapuolella, sillä lämpimissä vesissä sukeltaminen on myös yksi hänen lempiharrastuksistaan. Paras lomayhdistelmä sisältää hänen mielestään monien aktiviteettien lisäksi jonkin verran aikaa rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise on työskennellyt matkailualalla pian 10 vuotta, ja hänellä on kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta, lipunmyynnistä ja nyt myös booking specialistin töistä.

Louise on aina rakastanut matkustamista. Heti lukion loputtua hän aloitti reppureissaamisen tosissaan ja kiersi mm. Australiassa, Aasiassa, USA:ssa ja Euroopassa. Sittemmin hänestä on tullut kahden pienen pojan äiti, ja matkustusmuodot ovat muuttuneet hieman enemmän mukavuuksia tarjoaviksi. Vanhin pojista pääsi kuitenkin ensimmäisen kerran lentokoneeseen jo kuuden viikon ikäisenä!

Yksi Louisen ehdottomasti parhaista matkakokemuksista on Australia, jossa hän kierteli yksinään noin vuoden verran. Koko reissu oli uskomattoman mielenkiintoinen ja myös henkilökohtaisesti kehittävä. Lasten syntymän jälkeen ovat myös kaikki perhelomat päässeet parhaiden matkaelämysten listalle. Louisen mukaan yhdessä vietetty aika on kultaakin arvokkaampaa, ja onnistuneen matkan muistot helpottavat arjessa jaksamista pitkän aikaa loman jälkeenkin.

Rikke Holm

Rikke Holm

Varauspäällikkö

Rikkellä on useamman vuoden kokemus matkailualalta, ja hän on ollut Aclass-tiimin jäsen jo vuodesta 2010. Rikke vastaa varausosastosta, jossa asiakas on aina keskipisteessä.

Matkustaminen on hänelle tärkeää, ja vuosien mittaan matkakokemuksia on kertynyt niin Aasiasta, Australiasta ja USA:sta kuin suurimmasta osasta Eurooppaa. Rikke on aina matkustanut paljon, koska hän rakastaa erityisesti uusiin kulttuureihin tutustumista ja matkoillaan kokemaansa vapauden tunnetta.

Rikken mukaan paras matkakokemus syntyy yhteenkuuluvuuden tunteesta, kun seikkailussa on mukana koko perhe.  Hyvät muistot ovat kuin lahja, joka kestää läpi elämän!

Vapaa-aikaansa Rikke viettää mieluiten perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten hän rentoutuu, kun koko perhe kokoontuu pelaamaan oman pöytätennispöydän ääreen.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle aloitti meillä harjoittelijana 2012 ja jatkoi sen jälkeen opiskelija-apulaisena. Vuonna 2015 hän aloitti vakituisena tuoteosastollamme, jossa hän pääsee jakamaan omia kokemuksiaan laatiessaan uusia, jännittäviä matkakokonaisuuksia.

Michelle on vieraillut useimmissa maanosissa ja on aina nauttinut suuresti matkustamisesta. Oli kyseessä sitten toinen, kolmas tai neljäs kerta samassa kohteessa, hän palaa aina kotiin monta kokemusta ja seikkailua rikkaampana.

Matkustaminen ympäri maailmaa ja vieraiden kulttuurien kohtaaminen avaa silmät sille, miten erilaista elämä voi olla. Matkustaminen on elämistä ja oppimista, ja se on erityisesti opettanut Michellelle, että pienet asiat ovat loppujen lopuksi elämässä kaikkein tärkeimpiä.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina on työskennellyt matkailualalla yli 15 vuotta, joista viimeiset 10 hän on omistautunut kokonaan matkatuotannolle. Kaikkialta maailmasta tulevien ihmisten kanssa työskenteleminen on sekä jännittävää että haastavaa, ja Christinan lempityötä onkin laatia matkakokonaisuuksia, jotka takaavat asiakkaille varmasti mahdollisimman hienon kokemuksen.

Christina aloitti reissaajan uransa pidemmillä matkoilla jo nuorena backpackerina, ja sittemmin hän on innostunut näkemään ja kokemaan maailmaa vielä enemmän. Christinellä on kaksi lasta, jotka hänen onnekseen ovat myös innokkaita matkailijoita.

Luonto ja eläimet ovat Christinen sydäntä lähellä, mutta eniten häntä kiehtoo matkoilla se, miten historia herää henkiin – sen tuntee esimerkiksi muinaisten Maya-intiaanien raunioiden huipulla seistessä.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie on pääaineenaan historiaa lukenut maisteri, joka on matkustellut koko elämänsä. Pienenä hän pääsi näkemään Eurooppaa vanhempiensa auton takapenkiltä käsin, ja heti lukiosta valmistuttuaan hän pakkasi reppunsa ja suuntasi kohti seikkailuja.

Winnien suurin intohimo on Australia. Hän kerta kaikkiaan rakastaa Australiaa, ja on vieraillut maanosassa jo yli 15 kertaa. Parhaiten mieleen painunut matkakokemus on kuitenkin kirahvivauvaan kompastuminen Afrikassa. Tai ehkä se onkin Aconcaguan lumisella huipulla kimmeltävä aurinko? Hääjuhla Thaimaassa on myös listan kärkipäässä – kuin myös täysin ex temporena toteutettu roadtrip läpi Texasin. Winnie rakastaa kontrasteja. Hän tuntee olevansa eniten elementissään päästessään kurkistamaan matkansa kohteina olevien maiden julkisivujen taakse.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Talouspäällikkö

Peter on koulutukseltaan laskentatoimeen erikoistunut taloustieteen maisteri, ja hän on urallaan viettänyt muun muassa 7 vuotta konsultin roolissa Deloittella. Deloitte-aikanaan Peter vietti puolitoista vuotta komennuksella Lontoossa ja oli tehtävissä myös Australiassa. Peter on konsultin roolinsa kautta kerännyt laajalti kokemusta ”rahamaailmasta”.

Peter on pääasiassa matkaillut Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa, ja reissujen kohokohta on ollut uskomattoman hienoja luontoelämyksiä sisältänyt autoloma Vancouverista Banffiin ja takaisin. Hauskin kokemus tapahtui Borneossa, jossa paikalliset luulivat Peteriä ammattisulkapalloilijaksi ja pyysivät nimikirjoituksia. ”Sanoin kohteliaasti ei, mutta he eivät luovuttaneet, joten pakkohan se oli kirjoittaa!”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex on valmistunut kirjanpitäjäksi ja aiemmin työskennellyt tilintarkastajana. Hänellä on takanaan useiden vuosien pituinen ura matkailualalla, ja hän on päivittäin tekemisissä useimpien talouspuolen asioiden kanssa.

Alex on muun muassa vieraillut perheensä kanssa Floridassa. Yksi matkan kohokohdista oli, kun Alexin 5-vuotias poika sai pitää sylissään elävää alligaattoria. Myös vierailu Kennedy Space Centerissä ja Magic Kingdomissa on jäänyt mieleen kiehtovana kokemuksena.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel on opiskellut ammattikorkeakoulussa Financial Controlleriksi, jonka jälkeen hän aloitti harjoittelijana Aclassin talousosastolla kesällä 2016. Daniel nauttii voidessaan työskennellä näin ammattitaitoisessa tiimissä. Kun taustalla on luotettava tiimi, on helppo keskittyä antamaan asiakkaalle juuri sellaista apua, mitä hän milloinkin tarvitsee.

Daniel on jo pienestä pitäen nauttinut auringosta valmismatkoilla ympäri Eurooppaa. Kaikkein vaikuttavin matkaelämys oli kuitenkin Thaimaa, jossa hän pääsi omakohtaisesti kokemaan suuren kulttuurieron Tanskaan verrattuna. Häntä kiehtoi erityisesti se, kuinka hämmästyttävän kaunis maa oli. Sukeltamisen ja snorklauksen kautta hän pääsi tutustumaan myös valtavan rikkaaseen vedenalaiseen maailmaan.

Dino Karalic

Dino Karalic

Markkinointipäällikkö

Dinolla on takanaan yli 10 vuoden ura markkinoinnin parissa ja kaupallisen liiketoiminnan kehitystehtävissä, ja suurimman osan tästä ajasta hän on viettänyt matka-alalla. Markkinoinnissa merkityksellisyys, tehokkuus ja yksilöllisyys ovat hänen avainsanojaan. Hänelle on myös tärkeää, että asiakkaamme saavat aina kokea elämyksellisen matkan, sillä sen parempaa markkinointia ei ole olemassa.

Dino on vieraillut monissa kohteissamme ja kerännyt matkoillaan runsaasti unohtumattomia kokemuksia. Hyvä yöuni on hänelle erityisen tärkeää, ja Dinon mukaan maailman parhaat unet saa telttaleirissä Masai Maran kansallispuistossa Keniassa.

Dino viettää vapaa-aikansa mieluiten perheensä kanssa, johon kuuluvat kaksi pientä lasta jättävät arkeen vain vähän luppoaikaa. Aikaa löytyy myös ystäville – ja sessio kuntosalilla tai juoksulenkki meren rannalla on Dinon mukaan mitä parhain rentoutushetki.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

SEO-asiantuntija Trinen tehtäviin kuuluu kotisivujemme sisällön kehittäminen ja hakukoneoptimointi.

Trinen ensimmäinen ”oikea” matka oli lukioaikana tehty kahden viikon interrailreissu läpi Euroopan. Sen jälkeen ohjelmassa ovat olleet niin klassinen maailmanympärimatka ja monet kaupunki- ja valmismatkat kuin puolen vuoden oleskelu Kiinassa osana kiinan kielen opintoja Aarhusin yliopistossa.

Kiinalla onkin erityisasema Trinen sydämessä. Asuminen maassa on tuonut mukanaan suuria elämyksiä mutta myös kulttuurisia, henkilökohtaisia ja kielellisiä haasteita. Rakkaus kieleen on edelleen voimissaan.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Toimitusjohtaja

Claus on opiskellut kuljetus- ja logistiikka-alaa. Hän on asunut ja työskennellyt ulkomailla – Saksassa, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa – yhteensä 8 vuoden ajan. Vuosien saatossa Claus on matkustanut Aasiassa, Euroopassa, USA:ssa ja Kanadassa sekä Afrikan maista Keniassa, Tansaniassa ja Etelä-Afrikassa.

Jo ensimmäisestä työpäivästään lähtien Clausilla on ollut palava halu tehdä parhaansa sen eteen, että Aasiamatkat voisi tarjota asiakkailleen mahdollisimman upeita kokemuksia. Hänen mottonsa on ”annetaan asiakkaalle hänen elämänsä matka”, ja tämä tavoite on läsnä kaikessa Aasiamatkojen päivittäisessä työssä. Yhtä lailla on kunnioitettava luontoa, eläimistöä ja yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa.

Vapaa-ajallaan Claus pitää etusijalla perhettään, jonka kanssa hän mielellään matkustaa johonkin Aasiamatkojen jännittävistä matkakohteista. Myös golfkierros ystävien kanssa on Clausin mieleen.

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.