• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Matkat Vietnamiin

Vietnam on kiehtova maa, joka tarjoaa vierailijalle uskomattoman kauniita maisemia ja monipuolista kulttuuria, luontoa ja historiaa.

Täällä sinua odottavat niin UNESCOn suojelemat luontoalueet ja historiallinen arkkitehtuuri kuin modernit suurkaupungit ja eksoottiset hiekkarannat.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Vietnamiin.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Vietnam Vietnam

Matkat Vietnamiin

Vietnam on kiehtova maa, joka tarjoaa vierailijalle uskomattoman kauniita maisemia ja monipuolista kulttuuria, luontoa ja historiaa.

Täällä sinua odottavat niin UNESCOn suojelemat luontoalueet ja historiallinen arkkitehtuuri kuin modernit suurkaupungit ja eksoottiset hiekkarannat.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Vietnamiin.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Miksi kannattaa matkustaa Vietnamiin?

Vietnam on eksoottinen, elinvoimainen ja samanaikaisesti historiallinen ja nykyaikainen maa. Vietnam on lumoavan kaunis maa ja kulttuuriltaan, historialtaan ja luonnoltaan myös yksi maailman monipuolisimmista matkakohteista.

Vietnam tarjoaa uskomattoman vaihtelevia maisemia pohjoisen jylhiltä vuoristoseuduilta Keski-Vietnamin viehättäviin rannikoihin ja Mekongin suistoalueen hedelmällisiin laaksoihin. Voit valita pohjoiseen tai etelään suuntautuvan kiertomatkan tai  matkan, joka vie sinut läpi kokomaan, mutta yksi asia on varma kaikkialla: Vietnamissa sinua odottavat toinen toistaan kiehtovammat elämykset.

Kiertomatkamme Vietnamissa

Alla voit lukea lisää elämyksistä, jotka odottavat sinua Vietnamissa.

Hanoi

Kaikki matkamme alkavat Vietnamin pääkaupungista Hanoista, joka on yksi koko Aasian tunnelmallisimpia suurkaupunkeja.

Hanoi on täynnä kontrasteja. Kaupunki tarjoaa kiehtovan yhdistelmän historiallista arvokkuutta ja modernia vilskettä: kauniit siirtomaa-aikaiset kartanot ja historialliset temppelit seisovat vieri vieressä ja sulassa sovussa modernien talojen ja toimistorakennusten kanssa.

Kaupunkikierroksella vieraillaan esimerkiksi seuraavissa kohteissa:

 • Kirjallisuuden temppeli, joka on yksi harvoista perinteistä vietnamilaista arkkitehtuuria edustavista rakennuksista. Temppelin rakensivat 1100-luvulla kiinalaisen Kungfutsen oppilaat, ja siitä tuli Vietnamin ensimmäinen yliopisto. Mandariinit, maan valtaapitävät viranomaiset, koulutettiin täällä Kungfutsen oppien mukaisesti.
 • Ngoc Son temppeli eli Jadevuoren temppeli sijaitsee Hoan Kiem -järven pienellä saarella. Temppeliin kuljetaan pitkin kaunista Huc-siltaa, jonka nimi tarkoittaa ”paikka, johon aamuauringon ensi säteet osuvat”. Täällä saat kuulla tarinan siitä, miten järvi sai nimensä sekä kertomuksen keisarista, taikamiekasta ja jättiläiskilpikonnasta.
 • Ho Tsi Minhin kompleksi on perustettu kansakunnan isän ja Vietnamin tasavallan ensimmäisen presidentin muistoksi. Ho Tsi Minh asui ja työskenteli suuren osan elämästään juuri Hanoissa.
 • Thang Long on keisarillinen linnoitus, joka oli poliittisen vallan keskus peräti 13 vuosisadan ajan. Tänä päivänä linnoitus on UNESCOn maailmanperintöluettelossa.
 • Kokeile myös perinteistä polkupyörätaksia, joka tunnetaan nimellä cyclo. Cyclo sopii erityisen hyvin kiertoajeluun vanhan kaupunginosan 36 kadulla, jotka on nimetty niillä perinteisesti myytyjen tuotteiden mukaan. Monella kadulla myydään yhä edelleen kadun nimen mukaisia tuotteita, kuten esimerkiksi bambukadulla ja tinakadulla.

Risteily Halonginlahdella

Halonginlahti on yksi Vietnamin ainutlaatuisimmista luontoalueista. UNESCO:n maailmanperintöluettelossa oleva lahti kuuluu ehdottomasti Vietnamin tärkeimpien nähtävyyksien joukkoon.

Noin 1500 km² kokoisella lahdella vihreiden karstisaarten luotisuorat rinteet kohoavat merestä, jonka väri vaihtelee vuoden mittaan syvän sinisestä jadenvihreään.

Vietnamilaisille Halonginlahti on myös monien lohikäärmetarinoiden tapahtumapaikka. Taru kertoo, että lahden yli lentäessään lohikäärmeet pudottivat suustaan mereen jalokiviä ja jadekimpaleita, joista nykyiset karstisaaret muodostuivat.

Siirtomaakaupunki Hoi An

Keski-Vietnamin rannikolla sijaitseva Hoi An on historiallinen ja viehättävä kaupunki.

Hoi An kehittyi 1600-1800-luvuilla yhdeksi Kaakkois-Aasian tärkeimmistä satamakaupungeista, ja tänä päivänä se on myös yksi Aasian parhaiten säilyneistä historiallisista kaupungeista osaksi siksi, että se säästyi pommituksilta Vietnamin sodan aikana.

Hoi Anin ihastuttava vanha kaupunki on UNESCO:n maailmanperintökohde. Rakennustyylissä näkyvät niin japanilaiset kuin kiinalaiset ja intialaisetkin vaikutteet. Hoi Anin mielenkiintoisimpia kohteita ovat mm. katettu Japanilainen silta, Chua Ong -pagodi ja alun perin vietnamilaisen perheen rakentama, yli 200 vuotta vanha Tam Ky -talo, jonka arkkitehtuurissa voit nähdä kiinalaisia ja japanilaisia vaikutteita.

Ho Chi Minhin kaupunki ja ympäristö

Ho Chi Minhin kaupunki on Vietnamin suurin kaupunki, jota monet kutsuvat edelleen sen vanhalla nimellä Saigon.

Kaupungin arkkitehtuurissa yhdistyvät kiehtovalla tavalla modernit tornitalot ja siirtomaa-ajan huvilat. Kiertoajelulla kohteitamme ovat:

 • Vanha postitalo, jonka on suunnitellut maailmankuulu ranskalainen arkkitehti Gustave Eiffel, joka tietenkin tunnetaan myös Pariisissa sijaitsevan Eiffelin tornin piirtäjänä.
 • Ranskalaisten vuosina 1863-1880 rakennuttama, kaunis ja vaikuttava Notre Damen katedraali, joka on myös yksi kaupungin symboleista.
 • Sotamuseo ja Jälleenyhdistymisen palatsi, jossa Vietnamin sota virallisesti päättyi 30. huhtikuuta 1975.

Myös Ho Chi Minhin kaupungin ympäristössä on paljon nähtävää.

Ho Chi Minhin kaupungista lähtevällä puolipäiväretkellä voit vierailla Cu Chi -tunneleissa. Cu Chi -tunnelit ovat itse asiassa pitkistä tunneleista muodostuva labyrintti, joka yhdisti maanalaisia komentokeskuksia, kouluja, majoitustiloja ja koulutuskeskuksia ja toimi Vietkong-sissien tukikohtana heidän suunnitellessaan ja toteuttaessaan salamahyökkäyksiä amerikkalaisia vastaan.

Osaksi veneellä tehtävällä kokopäiväretkellä voit tutustua myös Mekongin suistoalueeseen. Rehevä ja hedelmällinen Mekong-joen suisto on laajuudeltaan noin 40000 m2, josta suurin osa on veden peitossa. Mekong virtaa alkulähteiltään 4500 kilometrin matkan kuuden maan läpi, kunnes se saapuu suistoonsa Ho Chi Minhin kaupungin eteläpuoliselle rannikolle. Veneretkellä vieraillaan myös paikallisten käsityöläisten luona ja pienviljelijöiden tiluksilla, esimerkiksi kookospähkinäplantaasilla.

Rantaloma Vietnamissa

Vietnam tarjoaa paljon hyviä mahdollisuuksia jatkaa kiertomatkaa muutaman päivän rantalomalla.

Maassa on useita rantalomakohteita, jotka kaikki tarjoavat rentoa lomatunnelmaa, upeita hiekkarantoja ja kauniita maisemia.

Phan Thiết

Phan Thiết on Kaakkois-Vietnamissa sijaitseva pikkuinen rannikkokaupunki, jossa kävijää odottaa viihtyisä ja rento rantatunnelma.

Kalastajakylästä kasvanut kaupunki tunnetaan kaikkialla Vietnamissa herkullisesta kalakastikkeestaan.

Kaupungin koillispuolella sijaitseva Mui Nen niemimaa on puolestaan kuuluisa isoista punertavista hiekkadyyneistään. Dyynien lisäksi matkailljoita houkuttelevat Mui Nehen kultaiset hiekkarannat, jotka kuuluvat Vietnamin uimarantojen parhaimmistoon.

Rannalla loikoilun vastapainoksi Mui Ne tarjoaa myös hyvän valikoiman ravintoloita, kahviloita, baareja ja markkinapaikkoja.

Phú Quốc

Länsirannikolla sijaitseva Phú Quốc on Vietnamin suurin saari.

Saari on todellinen lomaparatiisi, joka tarjoaa vehreää luontoa, palmujen reunustamia hiekkarantoja ja kirkkaita uimavesiä.

Jos haaveilet rennoista rantapäivistä, vesileikeistä lämpimissä aalloissa, rauhallisista kävelyretkistä ja upeista auringonlaskuista, Phú Quốc on juuri oikea kohde.

Kun kaipaat enemmän tekemistä, voit lähteä sukeltamaan tai snorklaamaan kauniin värikkäälle koralliriutalle.

Nha Trang

Rannikkokaupunki Nha Trang sijaitsee keskisen Vietnamin eteläpuolella.

Nha Trangissa voit nauttia rantalomastasia aivan erityisen upeissa maisemissa.

Rannalla seistessäsi takanasi kohoavat jylhät vihreäkylkiset vuoret ja edessäsi aukeavaa merta koristavat siellä täällä pikkuiset saaret kuin helmet helminauhassa.

Lomasi aikana voit nauttia saaristomaisemista veneretkellä tai viettää päiväsi hiekkarannalla tai uima-altaalla rentoutuen. Nha Trang on myös yksi Vietnamin parhaista sukelluskohteista, joka tarjoaa erinomaiset puitteet jännittäville snorklausretkille.

Yöelämä on kaupungissa vilkkaampaa kuin muissa vietnamilaisissa rantalomakohteissamme, minkä lisäksi tarjolla on hyvä valikoima ravintoloita ja shoppailumahdollisuuksia. Siksi Nha Trang houkutteleekin reppureissaajia kaikkialta maailmasta.

Vietnamin muut kohokohdat

Vietnam tarjoaa valtavasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa,

kuten:

 • Vietnamilainen keittiö. Kokeile jotain monista katukeittiöistä tai lähde kokkauskurssille, jonka aikana opit itse valmistamaan herkullisia vietnamilaisia erikoisuuksia.
 • Cat Tienin kansallispuisto, joka on merkittävä suojelualue monille aasialaisille eläinlajeille. Jos olet onnekas, voit nähdä vierailusi aikana esimerkiksi peuroja, apinoita ja lintuja tai harvinaisempia leopardeja, norsuja ja karhuja.
 • Sapa sijaitsee Pohjois-Vietnamissa aivan Kiinan rajan tuntumassa kauniin vehreällä vuoristoseudulla. Sapa tarjoaa uskomattoman upeita maisemia, joiden taustalla kohoaa Vietnamin korkein vuori Fansipan. Patikkaretkellä Sapassa pääset kokemaan Vietnamin ainutlaatuisen luonnon ja viehättävät riisiterassit lähietäisyydeltä.
 • Mai Chaun idyllinen laakso tarjoaa kauniita maisemia, kuvauksellisia riisipeltoja ja vehreitä kalkkikivivuoria, joiden lomassa sijaitsevia pikkukyliä asuttavat pienet etniset ryhmät, kuten h’mong, thai ja dzao. Täällä sinua odottavat koskematon luonto ja edelleen perinteisiä elämäntapoja noudattavat, vieraanvaraiset kyläläiset.
 • Huen keisarillinen kaupunki on Vietnamin entinen pääkaupunki. Sukella kaupungin kiehtovaan historiaan, kiertele sen suuruuden ajasta muistuttavilla raunioilla, vieraile vaikuttavilla kuninkaallisilla haudoilla ja purjehdi pitkin luonnonkaunista Parfyymijokea.

Yhdistä Vietnamiin Kambodza tai Kambodza ja Laos

Yksi matkoistamme on yhdistelmämatka, jonka aikana käydään sekä Vietnamissa että Angkor Watin temppelialueella Kambodzassa, ja yksi yhdistelmämatkamme suuntautuu Vietnamiin, Kambodzaan ja Laosiin eli kaikkiin entisen Indokiinan maihin.

Kambodza

Kambodzassa sinua odottavat tarunhohtoiset rauniot ja vieraanvaraiset ihmiset.

Kambodžan pääkaupunki Phnom Penh on myös maan suurin kaupunki. Täällä voit saada käsityksen maan traagisesta historiasta Tuol Slengin kansanmurhamuseossa ja Choeung Ekin kuoleman kentillä, jossa 17000 ihmistä murhattiin ja haudattiin joukkohautoihin.

Luoteis-Kambodžassa sijaitseva Siem Reab on portti moniin Kambodzan merkittävimpiin nähtävyyksiin. Myös itse kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, kuten kiehtovia markkinapaikkoja, ruoanvalmistuskursseja ja kambodzalaisia sirkusesityksiä.

Siem Reabin pohjoispuolella sijaitsee Angkorin raunioalue, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde ja yksi Kaakkois-Aasian tärkeimmistä arkeologisista alueista.

Angkor-kompleksiin kuuluu muun muassa Angkor Thom, joka oli muinaisen khmerien valtakunnan viimeinen pääkaupunki. Angkor Thomin rakennutti 1100-luvun lopulla kuningas Jayavarman, ja suuruutensa aikana kaupungissa asui peräti 750000-1000000 ihmistä.

Angkor-kompleksin kohokohta on temppelikompleksi Angkor Wat, joka on Kambodzan tärkein matkailuvaltti. Angkor Wat on Khmer-valtakunnan mahtavin temppeli ja arkkitehtoninen mestariteos, jonka rakentamisen sanotaan vaatineen 300000 ihmistä ja 6000 norsua. Angkor Wat on jokaisen Kambodzan-kävijän ehdottomasti nähtävä.

Laos

Laos on Indokiinan-seikkailumme kolmas matkakohde. Myös Laosissa voit kokea buddhalaisesta kulttuurista ja perinteistä peräisin olevan rennon ja rauhallisen arvokkaan ilmapiirin.

Pohjois-Laosissa vierailemme entisessä kuninkaallisessa kaupungissa Luang Prabangissa. Kaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteistä arkkitehtuuria ja ranskalaisen siirtomaavallan vaikutteita, minkä ansiosta se on myös UNESCO:n maailmanperintökohde.

Jos nouset aikaisin, voit nähdä satojen munkkien hiljaisen kulkueen kävelevän läpi kaupungin almuja kerjäten. Muita visiitin arvoisia kohteita ovat Wat Xieng Thongin lehtikullalla peitetty temppeli ja Phousi-kukkula, josta avautuu huikea näköala Luang Prabangin yli.

Haluatko tietää lisää matkoistamme?

Voit tutustua paremmin yksittäisiin Vietnamin-matkoihin valitsemalla kunkin matkan kohdalla ”Lue lisää” -painikkeen. Kunkin matkan sivulla on paljon tietoa matkaohjelmasta ja hinnoista ja paljon muuta.

Onko sinulla kysyttävää?

Kohdassa ’Käytännön tietoa Vietnamista’ voit lukea lisää Vietnamiin matkustamiseen liittyvistä käytännön asioista.

Jos sinulla on kysyttävää Vietnamista, matkan varaamisesta tai muista matkoistamme Itä- ja Kaakkois-Aasiaan, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Aasiamatkat.fi – Kiehtovat kiertomatkat!

Sää kohteessa Vietnam kuukausi kuukaudelta

Vietnam on pitkä maa, jonka ilmasto vaihtelee suuresti paikasta riippuen. Sää on yleensä vaikeasti ennustettavissa, joten kannattaa pitää aina mukana sateenvarjoa tai sadetakkia.

Vietnamissa on kaksi monsuunia, lounaismonsuuni ja koillismonsuuni, jotka molemmat vaikuttavat säähän. Lounaismonsuuni vallitsee huhtikuusta syyskuuhun ja tuo mukanaan kosteita ja kuumia säitä. Koillismonsuuni puolestaan kestää lokakuusta huhtikuuhun, ja silloin säät on kuivempia mutta viileämpiä.

Pohjois-Vietnam (Hanoi – Sapa – Halonginlahti):
Pohjois-Vietnamissa sijaitsevat mm. pääkaupunki Hanoi, Sapan vuoristoalue ja Halonginlahti. Subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä sijaitsevalla alueella on kaksi vuodenaikaa:

Kuiva kausi kestää Hanoissa ja Sapassa marraskuusta maaliskuuhun, kun taas Halonginlahdella kuiva kausi alkaa jo lokakuussa. Joulukuu, tammikuu ja helmikuu ovat Pohjois-Vietnamin kylmimmät ja kuivimmat kuukaudet. Sapassa voi siis talvikuukausina olla melko viileää, joten kannattaa varata mukaan jotain lämmintä päällepantavaa, jos vierailet alueella tähän aikaan vuodesta.

Sadekausi kestää Hanoissa ja Sapassa huhtikuusta lokakuuhun, Halonginlahdella sadekausi päättyy kuukautta aiemmin. Sateisimmat kuukaudet ovat heinäkuu ja elokuu, ja eniten sateita saadaan Sapan seudulla.

Hanoin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila  19 19 23 26 31 32 32 32 31 28 24 21
Keskim. alin lämpötila  15 15 18 21 24 25 26 26 25 22 19 15
Sademäärä mm  10 30 50 100 150 190 210 200 160 100 60 30
Sapan alueen säätilasto (Lao Cai): TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila  13 14 18 21 24 24 24 24 23 20 17 15
Keskim. alin lämpötila 7 8 11 13 16 18 18 18 16 13 11 8
Sademäärä mm 14 38 56 117 219 219 301 339 243 116 59 24
Halonginlahden säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila  20 21 23 27 30 30 31 32 31 28 24 21
Keskim. alin lämpötila 14 15 18 21 24 24 25 25 24 21 18 15
Sademäärä mm 3 22 53 57 175 172 201 265 190 54 12 23

Keski-Vietnam (Hué, Hoi An ja Da Nang):
Keski-Vietnamissa sijaitsevat mm. Hué, Hoi An ja Da Nang. Myös täällä vuodenaikoja on kaksi:

Kuiva kausi alkaa tammikuussa ja kestää elokuuhun. Säät ovat lämpimimmillään toukokuusta elokuuhun.

Sadekausi kestää syyskuusta joulukuuhun, ja tähän aikaan koillismonsuuni tuo alueelle runsaasti sateita. Sateisimpien kuukausien aikana vettä tulee yli 200 mm.

Sään puolesta Keski-Vietnamin parhaita matkustuskuukausia ovat helmi-, maalis- ja huhtikuu, jolloin sateet ovat vähäisimmillään, mutta lämpötilat ovat edelleen miellyttäviä. Turisteja on kuitenkin eniten joulu-tammikuussa, jolloin monet viettävät joululomaa.

Huomaa, että elokuun ja marraskuun välillä Keski-Vietnamissa voi esiintyä taifuuneja.

Hoi Anin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila 24 26 28 31 33 35 34 33 31 29 27 25
Keskim. alin lämpötila 19 20 22 24 25 26 26 25 24 23 20 20
Sademäärä mm 92 32 30 34 56 99 90 104 297 526 363 206

Eteläinen Keski-Vietnam (Nha Trang):
Keski- ja Etelä-Vietnamin välissä sijaitsee mm. rantalomakaupunki Nha Trang. Nha Trang sijaitsee Etelä-Vietnamin pohjoisosassa, ja siksi siellä kuiva kausi ja sadekausi osuvat hieman eri aikoihin.

Kuiva kausi kestää tammikuusta elokuuhun.

Sadekausi kestää syyskuusta joulukuuhun. Eniten sataa lokakuussa ja marraskuussa.

Huomaa, että syyskuusta tammikuuhun Nha Trangissa saattaa esiintyä taifuuneja.

Nha Trangin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila 26 27 28 29 32 30 31 31 30 28 27 26
Keskim. alin lämpötila 21 21 22 23 25 24 25 25 24 24 22 21
Sademäärä mm 40 10 20 40 50 50 30 40 150 240 240 170

Etelä-Vietnam (Phan Thiet – Ho Chi Minhin kaupunki – Phu Quoc):
Etelä-Vietnamissa sijaitsevat Ho Chi Minhin kaupunki, rantalomakaupunki Phan Thiet ja Phú Quocin saari. Alueella on kaksi vuodenaikaa:

Kuiva kausi kestää joulukuusta huhtikuuhun. Lämpötilat ovat yleisesti ottaen tasaisen korkeita ympäri vuoden, mutta lämpimimmät kuukaudet ovat huhti- ja toukokuu.

Sadekausi kestää toukokuusta marraskuuhun. Lounaismonsuuni tuo tullessaan sateisempia säitä, mutta lämpötilat pysyvät edelleen melko korkeina. Sateet osuvat tyypillisesti iltapäivän tunteihin. Eniten sateita saadaan heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana. Ho Chi Minhin kaupungissa sataa eniten kesäkuusta syyskuuhun, kun taas Phan Thietissä sateisimmat kuukaudet ovat syyskuusta marraskuuhun.

Ho Chi Minhin kaupungin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila 32 33 34 34 34 32 32 32 31 31 31 31
Keskim. alin lämpötila 22 23 24 26 26 25 24 25 25 24 23 22
Sademäärä mm 10  10  10  40  140  180  190  170  190  160  120  40
Phan Thietin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila 28 29 30 32 32 31 31 31 30 30 29 29
Keskim. alin lämpötila 21 22 23 25 25 24 24 24 24 23 23 22
Sademäärä mm 40 15 27 59 153 190 192 197 223 253 202 120
Phu Quocin säätilasto: TAMMI HELMI MAALIS HUHTI TOUKO KESÄ HEINÄ ELO SYYS LOKA MARRAS JOULU
Keskim. ylin lämpötila 31 31 32 34 33 32 31 31 31 31 30 30
Keskim. alin lämpötila 22 22 23 24 24 24 24 24 24 24 23 22
Sademäärä mm 40 36 80 130 193 266 290 398 296 276 212 104
Katsele valokuvia
Valokuvat
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä Aasiamatkat.fi

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Aasiasss.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.