• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeThaimaaSaarihyppely: Koh Phangan & Koh Samui
12 päivää

Saarihyppely: Koh Phangan & Koh Samui

Lähde kahdelle upealle saarelle loikoilemaan hiekkarannoilla, snorklaamaan ja patikoimaan vehreissä viidakoissa kauniiden vesiputousten ja hienojen näköalapaikkojen välillä – ympäri vuoden!

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Saarihyppely: Koh Phangan & Koh Samui Saarihyppely: Koh Phangan & Koh Samui
12 päivää

Saarihyppely: Koh Phangan & Koh Samui

Lähde kahdelle upealle saarelle loikoilemaan hiekkarannoilla, snorklaamaan ja patikoimaan vehreissä viidakoissa kauniiden vesiputousten ja hienojen näköalapaikkojen välillä – ympäri vuoden!

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta* Koh Samuille
 • Lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla minibussilla
 • Kuljetus pikaveneellä Koh Phanganin ja Koh Samuin välillä
 • 10 yötä 4-5 tähden hotelleissa
 • 10 x aamiainen (3.-12. päivä)
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta
 • Suosittelemme matkan varaamista hyvissä ajoin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Lähde saarihyppelylle luonnonkauniille Koh Phanganin ja Koh Samuin saarille.

Matkalla ei ole erityistä ohjelmaa, joten voit käyttää aikasi vapaasti rentoutumiseen ja saarten tutkimiseen omin neuvoin.

Matka alkaa Koh Phanganilta. Phangan on vielä suhteellisen koskematon saari, jonka maisemia hallitsevat vehreät viidakot, vesiputoukset ja hienot näköalapaikat. Rannat sijaitsevat kallioiden reunustamissa viehättävissä pikku lahdissa. Phanganilla vallitsee rento ja leppoisa tunnelma, vaikka se onkin erityisen tunnettu saaren eteläpuolella järjestettävistä täydenkuunjuhlista. Melusta ei tarvitse kuitenkaan huolehtia, sillä sinä majoitut Phanganin rauhallisella ja idyllisellä koillispuolella, jossa sijaitsevat myös koko saaren parhaat rannat.

Jos snorklaaminen ja sukeltaminen kiinnostavat, kannattaa tehdä päiväretki Koh Taon saarelle.

Seuraava etappi on paratiisisaari Samui, joka on kahdesta saaresta suurempi. Majoitut saaren eteläosassa sijaitsevalla suositulla Chawengin alueella Chaweng Noi -nimisellä rannalla, jonka turkoosi meri ja hienot hiekkarannat luovat mahtavat puitteet rennoille rantapäiville. Jos laiskottelu alkaa kyllästyttää, saarelta löytyy myös paljon tekemistä ja nähtävää – suloisista norsuista koristeellisiin temppeleihin.

Voit halutessasi jatkaa matkaa vielä kaupunkilomalla Bangkokissa.

Miksi valita tämä matka?

 • Saarihyppely Lounais-Thaimaahan Koh Phanganin ja Koh Samuin paratiisisaarille on varattavissa ympäri vuoden
 • Rentoudu Koh Phanganin rannalla tai lähde tutkimaan saaren koskematonta luontoa, viidakoita, vesiputouksia ja upeita näköalapaikkoja
 • Rentoudu vähän vilkkaammalla Koh Samuin kookospalmusaarella, jossa sinua odottavat turkoosi meri, upeat hiekkarannat ja monet unohtumattomat elämykset – norsuista temppeleihin
 • Voit halutessasi jatkaa matkaa vielä jännittävällä kaupunkilomalla kiehtovassa Bangkokissa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö valitulta lentokentältä

Matka alkaa tänään valitulta lentokentältä. Matkalla on välilasku/ja.

Päivä 2: Saapuminen Koh Samuille – Koh Phangan

Laskeudut Koh Samuin eksoottiselle lentokentälle, kuljet maahantulotarkistuksen läpi ja noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut Buri Rasa -laiturille. Täältä matka jatkuu hotellille Koh Phanganiin. Matka kestää n. 40 minuuttia. Hotelli sijaitsee saaren koillisrannikolla Thong Nai Pan Noi -rannalla.

Koh Samuista pohjoiseen sijaitseva Koh Phangan on huomattavasti rauhallisempi ja koskemattomampi saari kuin Samui. Itse asiassa Phangan muistuttaa paljon Samuita sellaisena kuin se oli ennen turistien saapumista.

Koh Phangan yllättää useimmat matkailijat. Unohda kaikki, mitä olet kuullut reppureissaajista ja Haad Rin -rannan täydenkuunjuhlista – Phangan voit tarjota paljon enemmän! Saaren metsäinen ja vuoristoinen sisämaa on vehreän viidakon peitossa, ja upeat paratiisirannat sijaitsevat pienissä ja viehättävissä, kallioiden tai mangrovemetsien reunustamissa lahdissa. Rannat kutsuvat rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa ja tarjoavat myös hyviä snorklausmahdollisuuksia.

Päivät 3-5: Koh Phangan

Päivät Koh Phanganilla ovat vapaita. Täällä ei ole juurikaan vilkasta kaupunkielämää tai ostosmahdollisuuksia, mutta rannat ja saaren tarjoamat luontoelämykset ovat huippuluokkaa. Voit rentoutua ja nauttia leppoisasta tunnelmasta täysillä tai lähteä tutkimaan saarta. Aikaa riittää molemmille!

Ensimmäisinä päivinä olet todennäköisesti hieman väsynyt pitkän lennon jälkeen ja totuttelet vielä aikaeroon, joten miksipä et viettäisi muutaman tunnin merivedessä uiskennellen ja upealla hiekkarannalla loikoillen?

Voit myös lähteä hauskalle patikkaretkelle vehreään viidakkoon, käydä katsomassa saaren hienoja vesiputouksia ja ihailla maisemia Dome Sila -näköalapaikalta, josta avautuu huikea näköala merelle ja koko saarelle.

Voit myös tehdä päiväretken suositulle Koh Taon saarelle, joka sijaitsee Koh Phanganista pohjoiseen. Koh Taon pikku lahdet kuuluvat Thaimaan kauneimpien joukkoon, ja saaren valkoiset hiekkarannat ja kristallinkirkkaat vedet kutsuvat rentoutumaan. Saari tunnetaan maailmalla etenkin ainutlaatuisen hienoista snorklaus- ja sukelluspaikoistaan. Koh Tao on itse asiassa äänestetty koko Siaminlahden parhaaksi sukelluskohteeksi alueen kirkkaan veden, upeiden korallien, värikkäiden kalojen ja kiehtovien merikilpikonnien ansiosta. Jos et ole aiemmin sukeltanut, Koh Taolta löytyy myös erinomaisia sukelluskouluja. Voit varata retken Koh Taolle hotellistasi.

Päivä 6: Koh Phangan – Koh Samui

Tänään on aika lähteä Koh Phanganilta kohti uusia seikkailuja Koh Samuilla. Sinut noudetaan resortin omalla pikaveneellä, jolla seilaat takaisin Koh Samuin Buri Rasa -laiturille. Täällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut seuraavaan majoituspaikkaasi Chaweng-rannalle.

Saaren itärannikolla sijaitseva Chaweng on peräti 7 km pitkä. Valkoista, kookospalmujen reunustamaa hiekkarantaa syleilee kirkas turkoosi vesi. Majoitut Chawengin eteläpäässä, jonka nimi on Chaweng Noi. Chaweng Noita pidetään koko Chawengin idyllisimpänä osana, ja täällä sinua odottaa rento lomatunnelma.

Päivät 7-11: Koh Samui

Koh Samui on kooltaan 228,7 km², mikä tekee siitä Thaimaan kolmanneksi suurimman saaren. 1970-luvun alkuun saakka Koh Samui oli vielä suhteellisen tuntematon saari, jossa kukoistivat upea luonto ja vehreät kookosviljelmät. Teitä ei ollut lainkaan, ja saarelle ja sieltä pois pääsi ainoastaan kookosrahtilaivojen kyydissä. Kun ensimmäiset reppureissaajat astuivat koskemattomalle saarelle, he ihastuivat välittömästi ja kirjoittivat siitä myöhemmin ylistävän artikkelin matkaoppaaseen. Pian myös muut rinkka selässä maailmaa kiertelevät matkalaiset löysivät tiensä tähän pikku paratiisiin, ja rannoille alettiin rakentaa pieniä bambumajoja turisteja varten. Seuraavan kahden vuosikymmenen aikana Koh Samui kävi läpi valtavan muutoksen, kun sinne rakennettiin teitä ja hotelleja ja perustettiin lauttareittejä. Ensimmäiset lennot saarelle alkoivat vuonna 1989. Tämän jälkeen turistit alkoivat saapua paikalle suurin joukoin, ja uusia hotelleja ja lomakeskuksia nousi kuin sieniä sateella. Tänä päivänä Koh Samui on yksi Thaimaan suosituimmista saarista, joka houkuttelee joka vuosi noin kaksi miljoonaa turistia. Seuraavien päivien aikana tulet varmasti ymmärtämään, miksi saaresta on tullut niin suosittu.

Päivät voit käyttää vapaasti rentoutumiseen, retkeilyyn ja akkujen lataamiseen.

Jos kuitenkin jossain vaiheessa kyllästyt laiskotteluun, saari tarjoaa paljon nähtävää ja tehtävää. Vain 2 km päässä hotellilta sinua odottavat Chawengin vilkkaan keskustan ravintolat, kahvilat, menopaikat ja ostosmahdollisuudet. Keskustaan pääset kävellen, hotellin sukkulabussilla tai taksilla.

Voit myös lähteä saarikierrokselle tutustumaan esimerkiksi Samuin muihin rantoihin, Big Buddha -temppeliin, Wat Plai Laem-temppeliin tai Samui Elephant Sanctuary -norsukeskukseen, joka on turisteja palvelleille työnorsuille tarkoitettu eräänlainen norsujen vanhainkoti.

Saarella on myös hyviä vaellusreittejä, ja 18 metriä korkea Na Muang -vesiputous on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Tai miltä kuulostaisi purjehdusretki Ang Thongin merelliseen kansallispuistoon, joka on etenkin luonnonystäville aivan ehdoton must? Ang Thongin kansallispuisto koostuu 42 pienestä vihreästä saaresta, joihin mahtuu upeita paratiisirantoja, vihreäkylkisiä karstisaaria, jännittäviä luolastoja ja huikeita näköalapaikkoja.

Älä unohda myöskään nauttia Samuin monista kulinaarisista erikoisuuksista. Saaren asukkaiden thaimaalaiset, kiinalaiset, laosilaiset ja burmalaiset juuret tarkoittavat, että paikalliset ruokapaikat ovat kiehtova sekoitus monia eri ruokakulttuureja, ja niiden toinen toistaan herkullisemmat annokset saavat takuulla veden kielelle.

Päivä 12: Kotimatka ja kotiinpaluu

Tänä aamuna on vihdoin sanottava näkemiin Thaimaan paratiisisaarille. Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, josta lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen.

Laskeudut Suomeen ihanan rentouttavan matkan jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Kaupunkiloma Bangkokissa, 3 yötä

Bangkok on Thaimaan hektinen, värikäs ja kiehtova 12 miljoonan asukkaan pääkaupunki, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista. Kaupungin kukoistuskausi alkoi 1990-luvulla, ja tänä päivänä korkeat pilvenpiirtäjät kuuluvat Bangkokin siluettiin yhtä luonnollisena osana kuin temppelien kultaiset tornit.

Bangkokin ydinkeskustana pidetään Silom Roadin aluetta, jossa majoitutte viihtyisässä Hotel Naraissa. Silomin ympäristö ja sen lukemattomat ostoskeskukset, ravintolat ja hotellit tunnetaan suosittuna turistialueena.

Kaupungin läpi virtaava Chao Phraya -joki on tärkeä liikenneväylä. Joen itäpuolella sijaitseva Ko Ratanakosinin saari on Bangkokin historiallinen vanha kaupunki, jossa sijaitsee muun muassa loistelias Suuri palatsi. Joen länsipuolelta alkavaa kanavien verkostoa pidetään kaupungin vihreänä keitaana.

Bangkokissa ollessanne voitte esimerkiksi lähteä tutkimusretkelle kiinalaiseen kaupunginosaan eli Chinatowniin ja Chatuchakin värikkäille markkinoille. Jos kaipaatte pientä taukoa suurkaupungin sykkeestä, voitte suunnata Lumpini-puiston nurmille nauttimaan vehreydestä ja ihailemaan peilityynen veden pinnasta heijastuvia pilvenpiirtäjiä.

Yksi Bankokin ikimuistoisimmista elämyksistä on ilman muuta herkullinen ruoka, ja kaupunki tarjoaakin valtavasti kulinaarisia elämyksiä kaikissa hintaluokissa.

Bangkokia kierrellessäsi sinun ei tarvitse huolehtia kaupungin tunnetusti vilkkaasta liikenteestä, sillä bussien, tuktukien ja taksien lisäksi liikennevälineistä löytyy paljon valinnanvaraa. Vesitaksit ovat suosittuja, ja ne kulkevat myös monien nähtävyyksien ohi. Lisäksi voitte käyttää SkyTrain-junaa, joka kiemurtelee kaupungin kerrostalojen lomassa ja tarjoaa edullisen, nopean ja viihtyisän keinon päästä paikasta A paikkaan B.

Bangkok on kaupunki, josta löytyy takuulla jokaiselle jotakin.

Lisämatka sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella, lennon Bangkokiin sekä lentokenttäkuljetukset.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 832 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.