• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeMalediivitSri Lanka ja Malediivit
16 päivää

Sri Lanka ja Malediivit

Lumoudu Sri Lankan kuvankauniista luonnosta, eksoottisista eläimistä ja ainutlaatuisista UNESCO-kohteista ja rentoudu lopuksi Malediiveilla Summer Island Resortin valkoisilla hiekkarannoilla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Sri Lanka ja Malediivit Sri Lanka ja Malediivit
16 päivää

Sri Lanka ja Malediivit

Lumoudu Sri Lankan kuvankauniista luonnosta, eksoottisista eläimistä ja ainutlaatuisista UNESCO-kohteista ja rentoudu lopuksi Malediiveilla Summer Island Resortin valkoisilla hiekkarannoilla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Colomboon
 • 9 yötä 3 tähden hotelleissa, sis. aamiainen
 • 1 x lounas (3. päivä)
 • Junamatka Nanu Oyasta Ellaan
 • Kuljetukset ilmastoidulla autolla tai minibussilla
 • Paikallinen englantia puhuva opas/kuljettaja kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Lento Colombosta Malediivien Maléen
 • Pikavenekuljetus Malén lentokentältä Summer Islandille, menopaluu
 • 4 yötä neljän tähden palkitussa Summer Island -luksusresortissa superior bungalowissa, sis. täysihoito ja joka päivä vesipullo huoneessa.
 • Mahdollisuus jatkaa matkaa, korottaa huonetasoa ja korottaa täysihoito all-inclusiveen
 • Lento Malésta Suomeen
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Sigiriyan Leijonakallio
 • Dambullan buddhalaiset luolatemppelit
 • Vierailu Matalen maustetarhassa
 • Junamatka Nanu Oyasta Ellaan
 • Ravanan vesiputous
 • Kataragaman pyhiinvaelluskaupunki
 • Safari Yalan kansallispuistossa
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Nappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja koe Sri Lanka ja Malediivit samalla kiertomatkalla. Matka on täydellinen yhdistelmä kulttuuria, luontoa ja eläimiä Sri Lankassa sekä lomailua Malediivien valkoisilla hiekkarannoilla. Matkaohjelmassa on juuri sopivasti retkiä ja vapaata aikaa, joten voit suunnitella myös omia aktiviteetteja ja tutustua nähtävyyksiin omaan tahtiisi.

Kierros alkaa Negombon rantakaupungista, jossa voit rentoutua hetkisen pitkän lentomatkan jälkeen ennen kuin matka jatkuu kohti Sigiriyan Leijonakalliota. Sigiriyassa nouset Sri Lankan tunnetuimman nähtävyyden eli mahtavan Leijonakallion huipulle nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista.

Seuraava etappi on Kandyn kaupunki, mutta Sigiriyan ja Kandyn välillä ehditään vierailla myös Dambullan luolatemppeleissä ja Matalen hienoissa maustetarhoissa.

Yksi matkan ehdottomista kohokohdista on junamatka Nanu Oyasta Ellaan, joka vie sinut Sri Lankan kuuluisalle ylänköalueelle. Juna kulkee verkkaisesti ohi maalauksellisten teeviljelmien ja viehättävien vesiputousten. Ellasta matka jatkuu Yalan kansallispuistoon, jossa on vuorossa jännittävä jeeppisafari, jonka aikana voit nähdä norsuja, leopardeja ja karhuja luonnollisessa elinympäristössään.

Lopuksi palaat takaisin Negomboon, jossa vietät vielä yhden yön. Negombon lähellä sijaitsevalta Colombon lentokentältä lennät Malediiveille, jossa vietät rentouttavan rantaloman palkitussa Summer Islandin lomakeskuksessa. Täällä sinua odottavat rentouttavat lomapäivät valkoisilla hiekkarannoilla turkoosien vesien äärellä.

Miksi valita tämä matka?

 • Sri Lankan suurimmat kohokohdat ja Malediivien upeimmat hiekkarannat yhdellä ja samalla matkalla
 • Vaikutu näköaloista 200 metriä korkean Sigiriya-kallion huipulta, lumoudu Dambullan kiehtovista luolatemppeleistä ja näe pyhä Kandyn kaupunki – 3 UNESCO:n maailmanperintökohdetta
 • Rakastu Ellan viehättäviin ylänköseutuihin, maalauksellisiin teeviljelmiin ja vesiputouksiin ja pääse lähelle eksoottisia eläimiä Yalan kansallispuistossa
 • Sulattele matkan tapahtumia palkitussa Summer Island -resortissa, jossa sinua odottavat Malediivien liidunvalkeat hiekkarannat ja kristallinkirkkaat vedet

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö valitulta lentokentältä

Tänään on lähtöpäivä. Edessä on lento kauniiseen Sri Lankaan, joka lepää kuin helmi keskellä Intian valtamerta. Matkan varrella on välilasku/-laskuja.

Päivä 2: Saapuminen Sri Lankaan – Negombo

Laskeudut Sri Lankan kansainväliselle Bandaranaike-lentoasemalle, joka sijaitsee maan pääkaupungissa Colombossa. Kuljet maahantulotarkistuksen läpi ja noudat matkalaukkusi. Tuloaulassa sinua odottaa kuljettaja/opas, jonka tunnistat Asiatours-kyltistä – ja heti alkuun saat tuntumaa aitoon srilankalaiseen vieraanvaraisuuteen.

Yhdessä lähdette ajamaan kohti Negomboa, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä.

Negombo on jännittävä yhdistelmä turisteja ja paikallista elämää, leveitä kultaisia hiekkarantoja ja vilkkaita kalatoreja. Negombo on vanha kalastajakaupunki, ja kalastus onkin monen paikallisen pääelinkeino vielä tänäkin päivänä. Aamuvarhaisella voit seurata kalastajien paluuta satamaan saaliinsa kanssa. Kaloja kaupataan paikallisella Llelaman kalatorilla, joka sijaitsee aivan hollantilaisten rakentaman vanhan linnoituksen vieressä.

Sisäänkirjautumisen jälkeen voit lähteä tutustumaan kaupunkiin tai vain rentoutua pitkän lentomatkan jälkeen ja totutella lämpimiin ilmoihin.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Negombo – Sigiriya

Tänään voit viettää rauhallisen aamun hotellilla tai vierailla esimerkiksi Llelaman kalatorilla ennen kuin matka jatkuu seuraavaan kohteeseen.

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi, josta otetaan kurssi kohti Sigiriyaa. Puolivälissä matkaa pidetään lounastauko Maha Oya -joen varrella Pinnawalassa. Jokirannassa on muutama ravintola, joissa voit nauttia herkullisen aterian ja ihailla upeita jokinäköaloja. Hyvällä tuurilla voit päästä todistamaan myös Pinnawalan norsujen orpokodin suloisten asukkaiden päivittäistä kylpyhetkeä.

Lounaan jälkeen palataan takaisin autolle ja jatketaan matkantekoa. Nojaa taaksepäin ja nauti ikkunasta avautuvista maisemista.

Sigiriyaan saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa, ja voit mm. rentoutua uima-altaalla tai nauttia ympäröivän luonnon rauhasta omalta parvekkeeltasi.

Päivä 4: Sigiriyan Leijonakallio

Aamiaisen jälkeen on ohjelmassa retki Sri Lankan symbolille eli Sigiriyan Leijonakalliolle, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde.  Sinut noudetaan hotellilta ja saat kyydin kuuluisan kalliomuodostelman juurelle.

Kuningas Dhatusena hallitsi Sri Lankaa Anuradhapuran kaupungissa vuodesta 455 aina vuoteen 473 asti. Dhatusenan poika Moggallana oli kruununperimysjärjestyksessä seuraava, mitä kuninkaan vanhin poika Kashyapa ei katsonut hyvällä. Moggallanan vanhemmat olivat kuninkaallista sukua, kun taas Kashyapan äiti oli yksi kuningas Dhatusenan jalkavaimoista, joten Kashyapaa ei vanhemmasta iästään huolimatta pidetty soveliaana kruununprinssinä.

Kashyapa syrjäytti isänsä valtaistuimelta, surmasi kuninkaan muuraamalla tämän elävältä seinän sisään ja otti kruunun itselleen. Velipuoli Moggallana puolestaan pakeni Etelä-Intiaan välttääkseen saman kohtalon.

Kuningas Kashyapa ei ollut kansansa keskuudessa suosittu, minkä lisäksi hän joutui jatkuvasti pelkäämään velipuolensa kostoa. Tästä syystä kuningas Kashyapa päätti siirtää pääkaupungin Anuradhapurasta Sigiriyaan, jonka strateginen sijainti oli edullisempi. Hän rakennutti Sigiriya-kallion tasaiselle huipulle loisteliaan palatsin, johon kuului vallihautoja, puutarhoja, koristealtaita ja suihkulähteitä.

Palatsin sisäänkäynti sijaitsi kallion laelle vievän tien puolivälissä, ja se veistettiin jättiläismäisen leijonan muotoon, mistä koko kivimuodostelma sai myös Leijonakallio-nimensä. Tänä päivänä patsaasta ovat jäljellä enää isot leijonantassut.

Kuningas Kashyapa asui palatsissa haareminsa ja palveluskuntansa kanssa, kunnes Moggallana palasi takaisin pakomatkaltaan Etelä-Intiasta ja toi mukanaan kokonaisen armeijan. Kashyapa joukkoineen hävisi taistelun Moggallanan armeijaa vastaan, ja tappion tullen kuningas surmasi itsensä omalla miekallaan vuonna 495. Moggallana siirsi pääkaupungin takaisin Anuradhapuraan, josta käsin hän hallitsi maataan. Sigiriya puolestaan muutettiin buddhalaiseksi luostariksi.

Kallion laelle noustessasi voit ihailla vallihautojen, puutarhojen ja kastelujärjestelmien vaikuttavia raunioita.

Leijonakallio kohoaa vehreästä ympäristöstään peräti 200 metrin korkeuteen, ja kauempaa katsottuna kukkulan huipulle nouseminen voi tuntua mahdottomalta urakalta. Eikä syyttä, sillä näin korkealle kiipeäminen on rankkaa! Porrasaskelmia on peräti 1202 kappaletta, ja suosittelemmekin, että nouset rauhalliseen tahtiin ja pidät matkan varrella riittävästi taukoja. Taukojen pitäminen tapahtuu oikeastaan luonnostaan, koska aina vain hienompia maisemia pysähtyy mielellään ihailemaan.

Matkalla pääset myös ihastelemaan kauniita ja harvinaisen hyvin säilyneitä, sileäksi hiottuun kallioseinämään maalattuja freskoja, joiden sanotaan esittävän kuninkaan jalkavaimoja. Noin puolivälissä törmäät suuren leijonapatsaan valtaviin tassuihin, jotka toimivat aikoinaan kuningas Kashyapan palatsin sisäänkäyntinä. Jos nousu alkaa tuntua liian raskaalta, tämä on hyvä paikka pysähtyä.

Jos päätät jatkaa, voimme taata, että huipun saavuttaminen palkitsee sitkeän kiipeäjän. Huipulla pääset nimittäin näkemään vanhan kuninkaallisen palatsin rauniot koko komeudessaan ja sen lisäksi nauttimaan henkeäsalpaavan kauniista näköaloista järville, vihreäkylkisille vuorille ja viereiselle Pidurangala-kalliolle. Ota hetki aikaa ja nauti maisemista ennen kuin suuntaat takaisin alas.

Nousu ja laskeutuminen kestää kaikkiaan noin 2 tuntia + huipulla viettämäsi aika.

Muista varustautua hyvillä vaelluskengillä ja vesipullolla.

Retken jälkeen saat kyydin takaisin hotellille, ja loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 5: Sigiriya – Dambullan luolatemppelit – Matalen maustetarha – Kandy

Sinut noudetaan hotelliltasi, josta alkaa matka kohti Kandya. Matkan varrella pysähdytään muutamassa mielenkiintoisessa kohteessa.

Ensimmäinen pysähdyspaikka on vanha kuninkaallinen kaupunki Dambulla, joka tunnetaan monista luolatemppeleistään. Käymme viidessä tärkeimmässä temppelissä, jotka sijaitsevat 160 metriä korkean ja 600 metriä leveän kallion uumenissa.

Temppelit rakennutti ensimmäisellä vuosisadalla hallinnut kuningas Valagamba, ja ne otettiin mukaan UNESCO:n maailmanperintöluetteloon vuonna 1991. Luoliin kuljetaan pitkin jyrkkiä portaita, mutta perillä odottavat kiehtovat nähtävyydet ovat ehdottomasti vaivan arvoisia. Jos sää on selkeä, voit nähdä täältä aina Sigiriyan Leijonakalliolle asti.

Viidessä luolassa sijaitsee peräti 153 kultaista Buddhan patsasta, kolme Sri Lankan entisen kuninkaan patsasta ja neljä eri jumalan ja jumalattaren patsasta, mukaan lukien hindujumalat Vishnu ja Ganesha.. Monien patsaiden lisäksi temppelit on koristeltu ainutlaatuisilla seinämaalauksilla, jotka kattavat peräti 2100 m2 kokoisen alueen.

Dambullasta matka jatkuu edelleen pieneen Matalen kaupunkiin, joka tunnetaan suurista maustetarhoistaan. Matalen ilmasto sopii täydellisesti erilaisten maustekasvien kasvattamiseen, sillä lämmön ja kosteuden tasapaino on täällä juuri oikeanlainen.

Ensimmäisenä on ohjelmassa erittäin mielenkiintoinen opastettu kierros maustetarhan lukemattomien suurten puiden ja pensaiden lomassa. Opas kertoo, miten joka päivä käyttämiämme mausteita viljellään ja miltä maustekasvit näyttävät ennen kuin niistä valmistetaan kaupoissa myytäviä mausteita. Kierroksen aikana on hauska käyttää kaikkia aisteja ja yrittää arvata, mikä mauste on milloinkin kyseessä. Maustetarhoissa kasvatetaan mm. kanelia, kurkumaa, vaniljaa, pippuria, chiliä ja inkivääriä. Voit nähdä myös kahvipensaita, kaakaopuita, aloe veraa ja kumipuita.

Lopuksi voit käydä ostoksilla maustetarhan omassa kaupassa, jossa on tarjolla mausteiden lisäksi paljon erilaisia tuotteita niin ihonhoitoon kuin hiuksille, vatsalle, kipeille lihaksille – ja paljon muuta.

Kierroksen jälkeen jatketaan matkaa Sri Lankan entiseen pääkaupunkiin Kandyyn, jossa loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 6: Kandy – Nanu Oya – junamatka Ellaan

Aamiaisen jälkeen saat kyydin hotellilta Nanu Oyan rautatieasemalle. Täältä matkustat junalla Sri Lankan kauniiden ylänkömaisemien läpi Ellan kaupunkiin, joka sijaitsee vuorten ympäröimällä paikalla Ella Gap -kanjonin päässä.

Juna puksuttaa hiljaiseen tahtiin läpi mäkisen maaston, ja ikkunasta voit ihastella vehreitä teeviljelmiä, vesiputouksia ja radanvarsikylien värikästä paikalliselämää.

Ellaan saavutaan iltapäivällä. Asemalla sinua odottaa kuljettaja/opas, joka vie sinut hotelliisi.

Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Päivä 7: Ella omin neuvoin

Päivä on vapaata aikaa tutustua Ellaan omaan tahtiin. Voit loikoilla uima-altaalla ja nauttia kauniista näkymistä, tutustua ympäristöön omin neuvoin tai valita yhden alla olevista ilmaisista retkistämme.

Päivä 8: Ella – Ravanan vesiputous – Kataragama – Yala

Aamiaisen jälkeen on aika sanoa näkemiin Ellalle. Opas/kuljettaja noutaa sinut hotellilta, ja yhdessä lähdette ajamaan pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti Yalaa.

Matkalla pysähdytään 25 metriä korkean Ravanan vesiputouksen luona ja Kataragaman pyhiinvaelluskaupungissa, jota pidetään yhtenä koko Sri Lankan pyhimmistä paikoista. Joka vuosi heinä- ja elokuussa tuhannet buddhalaiset, hindut ja muslimit tekevät pyhiinvaelluksen kaupunkiin. Uskomatonta kyllä, kaikkien näiden uskontojen edustajat rukoilevat sulassa sovussa Kataragama-temppelissä, mikä on maailmankin mittakaavassa varsin ainutlaatuista.

Matka jatkuu Yalaan, jonne saavutaan myöhään iltapäivällä.

Päivä 9: Safari Yalan kansallispuistossa

Opas/kuljettaja noutaa sinut hotellilta. Täältä otetaan suunta kohti Yalan kansallispuistoa, jossa on ohjelmassa jännittävä safari.

Yalan kansallispuisto nimitettiin riistansuojelualueeksi jo vuonna 1900, ja kansallispuisto siitä tuli vuonna 1938. Tänä päivänä Yala on Sri Lankan toiseksi suurin kansallispuisto, joka kattaa 978,8 km2 kokoisen alueen. Puisto koostuu viidestä erillisalueesta, joista kaksi on avoinna yleisölle.

Puistossa elää yli 215 eri lintulajia ja 44 nisäkäslajia. Yalan kansallispuistossa elää Sri Lankan suurin norsupopulaatio ja suurin leopardipopulaatio. Vaikka täällä esiintyy eniten leopardeja Sri Lankassa, niiden näkeminen luonnossa ei ole läheskään varmaa. Leopardit ovat nimittäin varsin taitavia piiloutumaan pensaikkoihin ja välttelemään ihmissilmiä. Isojen kissojen sijasta pääset kuitenkin hyvällä tuurilla näkemään karhuja, krokotiileja, villisikoja, puhveleita, apinoita ja kauriita, joten pidä silmät auki ja kamera valmiiksi hollilla!

Päivä 10: Yala – Negombo

Tänään palaat kuljettajasi kyydissä takaisin Negombon kultaisille hiekkarannoille. Nojaa taaksepäin ja nauti ikkunasta ohi vilistävistä maisemista.

Negomboon saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 11: Negombo – Malediivit – Summer Island

Sinut noudetaan hotelliltasi ja ajetaan lentokentälle. Täältä lennät Malediiveille, joka on Sri Lankan lounaispuolella sijaitseva saarivaltio. Malediivit on Aasian pienin maa, joka koostuu 1190 pienestä korallisaaresta. Renkaan muotoinen maa muodostuu 26 pienehköstä saariryhmästä eli atollista. Saaria ympäröivät syvänsininen meri ja turkoosit laguunit, joita suojaavat kauniin värikkäät koralliriutat.

Noin puolen tunnin lentomatkan jälkeen laskeudut Malén lentokentälle, noudat matkatavarasi ja kuljet maahantulotarkastuksen läpi. Tuloaulassa sinua on vastassa edustajamme, jonka tunnistat nimeäsi kantavasta kyltistä. Hän saattaa sinut lentokentän ulkopuolella odottavalle pikaveneelle, jolla seilaat Intian valtameren yli lomasaarellesi. Noin 45 minuutin venematkan jälkeen saavut Summer Islandille, jossa resortin henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi.

Loppupäivä on vapaata aikaa, joten vaihda uima-asu päällesi ja etsi suosikkipaikkasi valkoiselta paratiisirannalta.

Majoitus:
Päivät 12-14: Luksusloma Summer Islandilla

Varhain aamulla kannattaa nousta nauttimaan upeasta auringonnoususta. Myös saaren kuuluisat haikarat seisovat aamun valjetessa vesirajassa ja tuijottavat turkoosin laguunin yli.

Herkullisen aamiaisen jälkeen voit asettua aurinkotuolille ja nauttia täysin rinnoin valkoisesta hiekkarannasta, kristallinkirkkaasta vedestä ja lempeässä tuulessa huojuvista kookospalmuista. Voi olla, että joudut nipistämään itseäsi varmistaaksesi, että et näe vain ihanaa unta.

Malediivien maisemat ovat kuin suoraan postikortista niin maan päällä kuin merenpinnan alapuolellakin. Varustaudu maskilla, snorkkelilla ja uimaräpylöillä ja lähde seikkailemaan värikkäiden korallien ja trooppisten kalojen maailmaan. Voit törmätä pinnan alla Nemoon – tai ainakin pääset tekemään tuttavuutta saaren pienten ja harmittomien tiikerihaiden kanssa.

Hotelli tarjoaa lisäksi paljon erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja ja retkimahdollisuuksia.

Hemmottelua kaipaavat voivat nauttia rentouttavista hoidoista resortin spa-osastolla.

Illalla voit herätellä ruokahalua ja nauttia auringonlaskusta rantakävelyllä, jonka jälkeen maistuu illallinen lomakeskuksen tasokkaassa ravintolassa.

Illan päätteeksi voit nauttia virkistävän yömyssyn cocktailbaarissa tai omalla parvekkeellasi.

Majoitus:
Päivä 15: Kotimatka

Tänään on ikävä kyllä aika jättää hyvästit paratiisisaarellesi. Hotellin vastaanotto ilmoittaa sinulle edellisenä iltana, mihin aikaan veneesi lähtee seuraavana päivänä Summer Islandilta.

Saat kyydin takaisin Malén lentokentälle, josta lennät välilaskun/-laskujen kautta takaisin Suomeen.

Päivä 16: Saapuminen Suomeen

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 830 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.