• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeVietnamVietnamin kohokohdat & Angkor Wat, Kambodza
17 päivää

Vietnamin kohokohdat & Angkor Wat, Kambodza

Klassinen kiertomatka, jonka aikana koet Vietnamin kontrastit pohjoisesta etelään, vierailet valloittavassa Siem Reabissa ja näet maailmankuulun Angkor Watin Kambodzassa.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Vietnamin kohokohdat & Angkor Wat, Kambodza Vietnamin kohokohdat & Angkor Wat, Kambodza
17 päivää

Vietnamin kohokohdat & Angkor Wat, Kambodza

Klassinen kiertomatka, jonka aikana koet Vietnamin kontrastit pohjoisesta etelään, vierailet valloittavassa Siem Reabissa ja näet maailmankuulun Angkor Watin Kambodzassa.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Hanoihin ja takaisin kotiin Siem Reabista
 • Sisäinen lento Vietnamissa välillä Da Nang-Ho Chi Minhin kaupunki
 • Lento Ho Chi Minhin kaupungista Siem Reabiin
 • 12 yötä kolmen-neljän tähden hotelleissa
 • 1 yö neljän tähden Emeraude-risteilyaluksella
 • 1 yö neljän hengen makuuhytissä Livitrans-junassa Hanoista Da Nangiin
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • 14 x aamiainen (3.-5. ja 7.-16. päivä)
 • 3 x lounas (5., 11., 14. päivä)
 • 1 x illallinen (5. päivä)
 • Kuljetukset ilmastoidussa autossa tai minibussissa
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Kaupunkikierros Hanoissa, sis. Kirjallisuuden temppeli, cyclo-ajelu vanhassa kaupungissa ja vesinukketeatteri
 • Miniristeily Halonginlahdella
 • Kaupunkikierros Ho Chi Minhin kaupungissa: vanha postitalo, Notre Damen katedraali, Dong Khoi, oopperatalo, Jälleenyhdistymisen palatsi, sotamuseo, Jade-keisarin pagodi ja Ben Thanh -tori
 • Kokopäiväretki Mekongin suistoon, sis. veneretki ja vierailu pienissä paikallisissa käsiteollisuusyrityksissä
 • Angkor Wat
 • Rauniokaupunki Angkor Thom, Bayonin ja Phimeanakasin temppelit, Elefanttiterassi, Ta Prohm ja auringonlasku yhdessä Angkorin temppeleistä
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tämä 17 päivän jännittävä kiertomatka vie sinut Vietnamin tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja UNESCO:n maailmanperintöluettelossa olevaan Angkor Watiin paikallisten englantia puhuvien oppaiden johdolla. Matkaan sisältyy myös vapaata aikaa, joten voit halutessasi lähteä tutkimaan ympäristöä myös omin neuvoin. Kiertomatka alkaa leppoisasta Pohjois-Vietnamista ja maan pääkaupungista Hanoista, jonka modernin sykkeen ja vanhan kaupunginosan välinen kontrasti on kiehtova kokemus. UNESCO:n suojelemaan luonto- ja kulttuuriperintöön tutustutaan Halonginlahdella ja Hoi Anin vanhojen kortteleiden kaduilla, kun taas maan lähihistoriaan perehdytään Cu Chi -tunneleissa, jotka symboloivat Vietkongin gerillasotaa amerikkalaisia vastaan. Ho Chi Minhin kaupunki on Vietnamin taloudellisen elämän keskus ja Hanoihin verrattuna aivan omanlaisensa kaupunki. Mekongin suisto on Vietnamin vilja-aitta, jossa sinua odottavat viehättävät kelluvat kauppatorit, vehreät riisiterassit ja rehevät hedelmäplantaasit.

Matka huipentuu Kambodzassa sijaitsevaan Angkorin temppelikompleksiin, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde. Kambodzassa tutustutaan sekä Angkor Watiin että Angkor Thomiin. Lisäksi matkalla on vapaata aikaa, jolloin voit lähteä tutkimaan Siem Reabin kaupunkia ja sen ympäristöä omin neuvoin.

Miksi valita tämä matka?

 • Klassinen Vietnamin kiertomatka, johon sisältyy vierailu Kambodžassa, kaunis Hanoi, Ho Chi Minhin kaupunki, Mekongin suisto ja UNESCO:n maailmanperintökohteet Hoi An, Halonginlahti ja Angkor Wat
 • Koe kontrastit pohjoisesta etelään ja näe viehättävä Hanoi, viihtyisä Hoi An ja kiehtova Ho Chí Minhin kaupunki
 • Koe ainutlaatuinen ja vaikuttava Angkor Watin kuninkaallinen temppelikompleksi
 • Miniristeilyllä Halonginlahdella voit nauttia upeasta auringonlaskusta ja satojen karstisaarten muodostamasta saduomaisesta maisemasta laivan kannelta käsin

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta

Lähtö Suomesta valitulta lentokentältä. Matkan varrella on välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Hanoihin

Saavuttuasi Hanoin lentokentälle kuljet maahantulotarkistuksen läpi, jonka jälkeen noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua odottaa opas, jonka tunnistat Asiatours-kyltistä. Opas kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat kaksi yötä. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Lähde vaikkapa kävelylle kiehtovan vanhan kaupungin kapeille ja kiireisille kaduille, viipyile nähtävyyksien luona ja kuuntele kaupungin eksoottisia ääniä. Esimerkiksi hotellin lähistöllä sijaitsevan Hoan Kiem -järven ympäri kävelee suurten puiden varjostamaa reittiä noin puolessa tunnissa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Kiertoajelu Hanoissa

Tänään on vuorossa mielenkiintoinen puolen päivän sightseeing-kierros, jonka aikana käydään läpi Hanoin tärkeimmät nähtävyydet. Kierros alkaa Kirjallisuuden temppelistä, joka rakennettiin 1100-luvulla kiinalaisen Kungfutsen oppilaille. Lähes tuhat vuotta vanha temppeli on yksi harvoista jäljellä olevista perinteistä vietnamilaista arkkitehtuuria edustavista rakennuksista.

Tämän jälkeen on vuorossa Ngọc Sơn eli Jadevuoren temppeli, joka sijaitsee pienellä saarella viehättävällä Hoan Kiem -järvellä. Temppeliin kuljetaan pitkin kaunista Huc-siltaa, jonka nimi tarkoittaa ”paikka, johon aamuauringon ensi säteet osuvat”. Täällä saat kuulla kertomuksen keisarista, taikamiekasta ja jättiläiskilpikonnasta ja tarinan siitä, miten järvi sai nimensä. Seuraavana vuorossa on jännittävä kiertoajelu, jonka aikana tutkitaan vanhan kaupunginosan 36 katua perinteisen pyörätaksin eli cyclon kyydissä. Tänne hanoilaiset kokoontuvat shoppailemaan kaikkea mahdollista nuudeleista Buddhan patsaisiin. Vanhan kaupungin 36 katua on nimetty niillä perinteisesti myytävien tuotteiden mukaan. Vielä tänäkin päivänä bambukadulla ja tinakadulla myydään nimiensä mukaisia tavaroita. Päivän kiertoajelu huipentuu perinteiseen vesinukketeatteriesitykseen.

Päivä 4: Hanoi

Päivä on vapaata aikaa tutustua Hanoihin omassa tahdissa tai osallistua jollekin mielenkiintoisista lisäretkistämme.

Vietnamin pääkaupunki tarjoaa paljon nähtävää. Tunteja saa helposti kulumaan esimerkiksi Hoan Kiem -järven rannalla sijaitsevassa vanhassa kaupunginosassa, jossa voit ihastella siirtomaa-ajan viehättäviä rakennuksia, istuskella kahviloissa ja ravintoloissa ja koluta kauppoja ja taidegallerioita.

Päivä 5: Hanoi – Halonginlahti – Miniristeily

Hanoista matka jatkuu Punaisenjoen rehevän suiston läpi Halonginlahdelle.

Halonginlahti on yksi Vietnamin ainutlaatuisimmista luontoalueista. Vihreiden karstisaarten luotisuorat rinteet kohoavat merestä, jonka väri vaihtelee vuoden mittaan syvän sinisestä jadenvihreään. Monilla saarista on isoja luolia. Lahden suurin saari on Cat Ba, jolla sijaitsee useita kyliä. Myös pienemmillä saarilla on pieniä kalastajakyliä. Turisteille Halonginlahti on ennen kaikkea ainutlaatuinen ja kiehtova luontoalue, mutta vietnamilaisille siihen liittyy myös paljon dramaattisia taruja lohikäärmeistä. Halonginlahti on kooltaan noin 1500 km², ja se julistettiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi vuonna 1994.

Tänään ohjelmassa on miniristeily Halonginlahdella. Laiva ottaa suunnan kohti lahden syrjäisimpiä saaria, ja sinun tarvitsee vain nauttia merinäköaloista ja toinen toistaan ihmeellisemmistä saarista.Voit omistaa risteilyn rentoutumiselle ja näkymistä nauttimiselle ja mahdollisesti myöhemmin pulahtaa iltauinnille turkoosinsiniseen veteen.

HUOM!! Epävakaan tai myrskyisen sään sattuessa Vietnamin viranomaiset voivat turvallisuussyistä kieltää purjehtimisen Halonginlahdella. Näin tapahtuu muutaman kerran vuodessa. Tässä tapauksessa miniristeily korvataan hotellimajoituksella ja retkellä Hanoissa.

Päivä 6: Halonginlahti – Hanoi – Junamatka Da Nangiin

Voit aloittaa päivän virkistävällä pulahduksella Halonginlahden kirkkaaseen ja lämpimään veteen tai vain nauttia kauniista auringonnoususta laivan aurinkokannelta. Voit osallistua myös ohjattuun aamuvoimisteluun (useimmiten taiji) dzonkin aurinkokannella. Aamiainen tarjoillaan samalla, kun laiva aloittaa matkansa kohti satamaa. Matkalla on aikaa vielä vierailla tippukiviluolassa, jossa voit ihastella kiehtovia stalaktiitteja ja stalagmiitteja. Maihinnousun jälkeen palataan takaisin Hanoihin. Sinulla on muutama tunti vapaata aikaa, jonka jälkeen opas saattaa sinut rautatieasemalle, josta alkaa junamatka kohti Da Nangia.

Yöjuna lähtee Hanoista klo. 19.00 ja saapuu perille Da Nangiin seuraavana päivänä klo. 11.00.

Lisämaksusta voit valita myös lennon Hanoista Da Nangiin yöjunan sijasta. Tämä vaihtoehto sisältää yhden ylimääräisen yöpymisen Hoi Anissa.

Päivä 7: Hoi An

Heräät kauniisiin näkymiin junan kulkiessa pitkin rannikkoa. Ikkunasta voit nähdä vihreät vuoret ja upean sinisen meren.

Puolessavälissä aamupäivää saavut Da Nangiin, jossa sinua on vastassa opas. Opas vuorostaan ajaa sinut hotellillesi Hoi Aniin. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Voit tutustua kaupunkiin omin neuvoin tai osallistua jollekin mielenkiintoisista retkistämme.

Hoi An on kaunis ja kiehtova kaupunki, johon ei voi olla rakastumatta. Hoi An tunnetaan etenkin viehättävästä arkkitehtuuristaan, silkkituotannostaan, taidokkaista räätäleistään ja vanhasta kaupunginosasta, joka on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Vanhankaupungin läpi virtaavan Thu Bon -joen rannalla oleva satama on hieno esimerkki eurooppalaisen Itä-Aasian kauppakomppanian 1500-1700-lukujen suuruuden aikaisesta kansainvälisestä kauppasatamasta.

Jokirannasta kaupungille kuljetaan läpi viehättävien historiallisten katujen labyrintin. Kaikkialla voit nähdä entisten siirtomaavaltojen jälkeensä jättämät vaikutukset. Kaupunkikuvaan kuuluvat niin värikkäät lyhdyt kuin japanilaistyyliset rakennukset, kiinalaiset temppelit ja Ranskan siirtomaavallan aikaiset keltaiset kauppatalot. Joka puolella näkyy kauppoja, katukeittiöitä, kahviloita ja ravintoloita, joiden lomassa kävellessä saat helposti kulumaan tunteja. Vanhassa kaupunginosassa käytössäsi on myös ilmainen WiFi.

Hoi Anin vanhan kaupungin status UNESCO:n maailmanperintökohteena houkuttelee luonnollisesti paikalle paljon turisteja. Vaikka kadut ovat täynnä elämää, kaupunginosa on onnistunut säilyttämään vanhanaikaisen charminsa ja autenttisuutensa. Rauhallista tunnelmaa osaltaan edistää myös se, että autoilla, skoottereilla ja moottoripyörillä ei ole pääsyä alueelle.

Majoitut Hoi Anissa kolme yötä, joten sinulla on runsaasti aikaa tutustua kaupunkiin perinpohjaisesti.

Päivät 8-9: Hoi An
Päivä 10: Hoi An – Ho Chi Minhin kaupunki ja kaupunkikierros

Tänään sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Da Nangin lentokentälle, josta lennät Vietnamin suurimpaan kaupunkiin eli Ho Chi Minhin kaupunkiin.

Siirtyminen rauhallisesta Hoi Anista hektiseen miljoonakaupunkiin voi olla hätkähdyttävä kokemus: kaupungissa asuu n. 10 miljoonaa ihmistä ja jonka kaduilla liikkuu lähes yhtä monta skootteria ja moottoripyörää. Ensihämmennyksestä toivuttuasi et voi kuitenkaan olla ihastumatta tähän jännittävään ja moderniin kaupunkiin. Katuvarsien rakennukset ovat kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa, nykyaikaisista lasipilvenpiirtäjistä hyvin säilyneihin siirtomaa-aikaisiin huviloihin.

Saavuttuasi Ho Chi Minhin kaupungin lentokentälle tapaat oppaasi, jonka kanssa jatkat matkaa kaupunkiin asti. Perillä pidetään lounastauko. Tämän jälkeen alkaa mielenkiintoinen kaupunkikierros. Kierroksen ensimmäinen etappi on historiallinen vanha postitalo, joka on maailmankuulun ranskalaisen arkkitehdin Gustav Eiffelin käsialaa.

Postitaloa vastapäätä sijaitsee legendaarinen Notre Damen katedraali, joka rakennettiin 1863-1880. Kun katsot kirkkoon päin, selkäsi taakse jää harmaa rakennus. Rakennuksen osoite on 22 Gia Long Street, ja se tunnetaan nimellä ”Pittmann Apartments”. Joillekin tämä talo voi olla tuttu myös hollantilaisen valokuvaajan Hubert van Esin 29. huhtikuuta 1974 nappaamasta kuuluisasta otoksesta. Yleinen virhekäsitys on, että rakennus oli Yhdysvaltain suurlähetystö, mutta todellisuudessa talossa asui Yhdysvaltojen kehitysyhteistyöviraston USAID:in työntekijöitä ja ylimmässä kerroksessa myös CIA-päällikkö Conrad LaGueux. Kuvassa näkyy rakennuksen katolle laskeutunut helikopteri, joka evakuoi amerikkalaisia virkamiehiä kaupungista juuri ennen pohjoisvietnamilaisten saapumista ja Saigonin kukistumista.

Täältä kuljetaan Saigon-jokea kohti pitkin Dong Khoi -ostoskatua, jolla oli tärkeä rooli brittiläisen kirjailija Graham Greenen romaanissa ”Hiljainen amerikkalainen”. Myöhemmin kävellään vuonna 1901 perustetun Saigonin oopperatalon ohi. Kierros jatkuu Jälleenyhdistymisen palatsille, jossa Vietnamin sota – tai vastarintasota Yhdysvaltoja vastaan, kuten vietnamilaiset sitä kutsuvat – päättyi 30. huhtikuuta 1975, kun vietnamilaisten tankit vyöryivät palatsiin. Sota vaati 58000 yhdysvaltalaisen ja kolmen miljoonan vietnamilaisen hengen. Tämän jälkeen vieraillaan sotamuseossa, joka esittelee sodan historiaa useammassa kerroksessa. Täällä on aikaa tutustua näyttelyihin itsenäisesti – etenkin monien karujen sotakuvien näkeminen on tunteita herättävä kokemus.

Kierros jatkuu erääseen vilkkaan kaupungin rauhallisemmista kohteista: Tunnelmallisen Jade-keisarin pagodin pihamaata koristaa viehättävä lampi, jossa elää suloisia pieniä kilpikonnia. Paikalliset tulevat temppeliin rauhoittumaan, rukoilemaan ja sytyttämään pieniä kynttilöitä ja suitsukkeita. Kierroksen viimeinen etappi on katettu Ben Thanh -tori, joka on kaupungin suurin ja autenttisin markkinapaikka. Täällä on kaupan kaikkea hedelmistä ja kasviksista vaatteisiin, elektroniikkaan, matkamuistoihin ja elintarvikkeisiin. Tämän jälkeen saat kyydin hotellillesi, jossa kirjaudut sisään. Loppupäivä on vapaata aikaa. Hotellisi sijaitsee Ho Chi Minhin kaupungin 1. kaupunginosassa. Tätä kaupunginosaa kutsutaan edelleen Saigoniksi ja sitä pidetään kaupungin ydinkeskustana, kun taas 2.-11. kaupunginosat tunnetaan yhdessä Ho Chi Minhin kaupunkina.

Päivä 11: Kokopäiväretki Mekongin suistoon

Sinut noudetaan hotelliltasi, josta alkaa ajomatka kohti etelää. Pian voit jo nähdä vihreät riisipellot. Täkäläisen ilmaston ansiosta viljelijät voivat istuttaa ja korjata kolme riisisatoa vuodessa.

Matka vie kohti Mekongin suistoa, mutta ennen perille pääsyä vieraillaan paikallisessa Cao Dai -temppelissä. Cao Dai on uskonnollinen liike, jossa yhdistyvät kungfutselaisuus, buddhalaisuus, taolaisuus ja kristinusko.

Tämän jälkeen saavutaan viehättävään Cai Ben pikkukaupunkiin, joka tunnettiin ennen Mekong-joella kelluvista markkinoistaan. Mekong virtaa 4500 kilometrin matkan kuuden maan läpi alkulähteiltään, kunnes se saapuu suistoonsa Ho Chi Minhin kaupungin eteläpuoliselle rannikolle. Suisto tunnetaan Vietnamin ruoka-aittana, ja nimensä mukaisesti alue on vehreä ja hedelmällinen. Suistoalue on kooltaan noin 40000 km². Suuri osa alueesta voi kulloinkin olla sademääristä ja vuodenajasta riippuen veden peitossa.

Cai Bessä noustaan yksityisveneeseen, jolla purjehditaan ympäri suistoa. Matkan aikana voit nähdä, kuinka paikalliset kalastavat ja myyvät saalistaan rannalla. Paikalliset kauppiaat voivat myös soutaa luoksesi ja kaupustella vesimeloneita, kookospähkinöitä ja ananasta. Veneretki jatkuu pitkin kapeita kanaaleja. Niitä varjostavat vihreät kookospalmut, joita kutsutaan myös nimellä water coconut tree.

Päivä jatkuu kävelykierroksella kylässä, jossa saat tuntumaa paikalliseen elämäntapaan. Yksi perhe valmistaa kattoja kookoksenlehdistä, kun taas toisen perheen jäsenet kutovat kaikkea matoista laukkuihin ja tabletteihin.

Suiston kauniita maisemia tutkitaan perinteisessä sampan-veneessä, jonka jälkeen on vuorossa lounas viehättävässä vanhassa talossa. Pääset myös seuraamaan perinteisten vietnamilaisten leivonnaisten valmistusta.

Lounaan jälkeen suunnataan kokka takaisin Cai Behen, josta matka jatkuu edelleen Ho Chi Minhin kaupunkiin.

Päivä 12: Ho Chi Minhin kaupunki

Päivä on vapaata aikaa. Voit lähteä tutkimusretkelle kaupungille, vaellella kiehtovilla ja vilkkailla toreilla ja nauttia monien katukeittiöiden herkullisista antimista.

Päivä 13: Hồ Chí Minhin kaupunki – Siĕm Réab

Sinut noudetaan hotelliltasi, josta ajetaan n. 20 minuutin matka Hồ Chí Minhin kaupungin lentokentälle. Täältä lennät kohti Kambodžaa ja Siĕm Réabia. Lennon laskeuduttua kuljet maahantulotarkistuksen läpi, jonka jälkeen tapaat oppaasi. Opas saattaa sinut hotellillesi, jossa kirjaudut sisään. Loppupäivä on vapaata aikaa.

Siĕm Réab on viehättävä ja viihtyisä kaupunki. Keskustan läpi virtaavan samannimisen joen varrella kasvaa tervetullutta varjoa antavia puita, joiden alla on mukava tehdä leppoisa kävelyretki. Täällä sijaitsevat myös kaupungin parhaat ravintolat. Päivällä voit shoppailla pikkuputiikeissa ja pistäytyä välillä nauttimassa välipalaa jossain kaupungin monista kahviloista. Illalla luonnollisena kokoontumispaikkana toimii Pub Street, josta löytyy kattava valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja. Kaupungissa on myös paljon toreja ja markkinapaikkoja, joissa on kaupan vaatteita ja matkamuistoja.

Päivä 14: Siĕm Réab, Angkor Wat ja Angkor Thom

Tänään sinua odottavat unohtumattomat elämykset Angkor Watin temppelikompleksissa ja Angkorin rauniokaupungissa, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Ajat yhdessä oppaan kanssa Angkoriin, joka rakennettiin alun perin Khmerien valtakunnan pääkaupungiksi. Temppelikompleksi sijaitsee vain viitisen kilometriä Siĕm Réabista pohjoiseen, joten pitkää ajomatkaa ei ole tiedossa. Koska temppelialue on varsin suuri, pisimmät etäisyydet taitetaan autolla, josta noustaan tutkimaan mielenkiintoisimpia kohteita oppaan johdolla.

Kierros alkaa Angkor Thomin kauniilta eteläportilta ja vallihaudalta, joka pysyy kuivankin kauden aikana rehevän vehreänä. Yksi päätemppeleistä on Bayon, jonka seiniä koristavat lukemattomat hymyilevät Buddha-kasvot. Seuraavaksi retki vie Phimeanakasin kuninkaalliseen palatsiin ja 350 metriä pitkälle Elefanttiterassille, josta käsin kuningas tapasi tarkastaa joukkojaan, johtaa seremonioita ja katsella esityksiä. Nimi viittaa terassia koristaviin norsuja esittäviin hiekkakiviveistoksiin. Lopuksi pääset vielä ihailemaan salaperäistä Ta Prohm -temppeliä. Ta Prohm tunnetaan raunioiden keskelle kasvaneista puista, jotka ovat nivoutuneet yhteen rakennusten kanssa niin, että kivet ja rungot näyttävät sulautuneen toisiinsa.

Lounastauon jälkeen tutustutaan Kambodžan tunnetuimpaan temppeliin eli Angkor Watiin. Temppeli on rakennettu kolmeen kerrokseen, ja kokonaisuuden kruunaa viisi lootuskukan silmun muotoista tornia. Temppelin sisäpiha holvikäytävineen ja loputtomine friiseineen ja kaiverruksineen tekee unohtumattoman vaikutuksen, ja temppelin ylimmästä kerroksesta avautuu henkeäsalpaavan kaunis näköala. Päivän päätteeksi ihaillaan auringonlaskua yhdessä Angkorin temppeleistä.

Päivä 15: Siem Reab
Päivä 16: Siem Reab – Suomi

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatka alkaa. Lennät Siem Reabista Suomeen välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 17: Saapuminen Suomeen

Laskeudut Suomeen mahtavan loman jälkeen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 634 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.