• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeVietnamSaigon, viidakko & rantaloma etelässä
13 päivää

Saigon, viidakko & rantaloma etelässä

Tämä matka vie sinut kontrastien Vietnamiin: safarille Etelä-Vietnamin viidakkoseuduille, seikkailulle Saigonin suurkaupunkiin ja rantalomalle Phan Thietiin/Mui Neen.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Saigon, viidakko & rantaloma etelässä Saigon, viidakko & rantaloma etelässä
13 päivää

Saigon, viidakko & rantaloma etelässä

Tämä matka vie sinut kontrastien Vietnamiin: safarille Etelä-Vietnamin viidakkoseuduille, seikkailulle Saigonin suurkaupunkiin ja rantalomalle Phan Thietiin/Mui Neen.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno-paluulento Suomesta* Ho Chi Minhin kaupunkiin
 • 10 yötä kolmen ja neljän tähden hotelleissa tai lodgeissa
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • 10 x aamiainen (3.-12. päivä)
 • 4 x lounas (5.-8. päivä)
 • 2 x illallinen (6. ja 7. päivä)
 • Kuljetukset ilmastoidussa autossa tai minibussissa
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta
 • Mahdollisuus pidentää rantalomaa Phan Thietissä

Kattava retkipaketti:

 • Cu Chi -tunnelit
 • Kokopäiväretki Mekongin suistoon, sis. veneretki ja vierailu pienissä paikallisissa käsiteollisuusyrityksissä
 • Safari Cat Tienin kansallispuistossa
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tällä 13 päivän kiertomatkalla tutustutaan Etelä-Vietnamin monipuolisiin nähtävyyksiin. Maa on täynnä kontrasteja Ho Chi Minhin kaupungista Cat Tienin kansallispuistoon ja Mekongin suistoalueesta Phan Thietin hiekkarannoille. Ho Chi Minhin kaupunki on Vietnamin dynaaminen metropoli, joka on täynnä elämää 24 tuntia päivässä ja 7 päivää viikossa. Miljoonakaupungin sykkeestä matkataan Mekongin rehevälle suistoalueelle, jonka peltoja ja kyliä risteävillä vesiteillä voit edelleen vierailla kuuluisilla kelluvilla kauppatoreilla. Cat Tienin kansallispuistossa voit nauttia Etelä-Vietnamin vehreästä ja monimuotoisesta luonnosta ja hyvällä onnella myös nähdä puistossa eläviä harvinaisia eläimiä, kuten gaur-härkiä tai sarvinokkia. Ennen kotiinpaluuta voit vielä viettää muutaman päivän rentoutuen Phan Thietin trooppisilla hiekkarannoilla.

Miksi valita tämä matka?

 • Monipuolinen matka Etelä-Vietnamiin, jonka aikana sukellat Saigonin sykkeeseen, koet huikeita luontoelämyksiä viidakossa ja rentoudut Phan Thietin kultaisilla hiekkarannoilla
 • Kävelysafarilla viidakossa tutustut Vietnamin suurimman kansallispuiston Nam Cat Tienin ainutlaatuiseen luontoon ja eläimistöön
 • Saigonin/Ho Chi Minhin kaupungin arkkitehturiin kuuluvat viehättävät Ranskan siirtomaa-ajalta peräisin olevat rakennukset, jotka peilautuvat modernien pilvenpiirtäjien teräspinnoista
 • Matkan viimeiset päivät vietät rennolla rantalomalla Vietnamin parhailla hiekkarannoilla Phan Thietissa/Mui Nessa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta

Lähtö Suomesta valitulta lentokentältä. Matkan varrella on välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Ho Chi Minhin kaupunkiin

Saavuttuasi Ho Chi Minh Cityn lentokentälle saat viisumin, jonka jälkeen noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua odottaa opas, jonka tunnistat Asiatours-kyltistä. Opas kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat neljä yötä. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit rentoutua hetken pitkän lentomatkan jälkeen, ja loppupäivä on vapaata aikaa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Ho Chi Minh City

Päivä on vapaata aikaa. Voit lähteä tutkimusretkelle kaupungille, vaellella kiehtovilla ja vilkkailla toreilla ja nauttia monien katukeittiöiden herkullisista antimista.

Päivä 4: Cu Chi -tunnelit

Tänään ohjelmassa on puolipäiväretki Cu Chi -tunneleihin. Vietnamin sodan aikaan Vietkong-sissit rakensivat labyrinttimaisen tunnelijärjestelmän, joka yhdisti maanalaisia komentokeskuksia, kouluja, majoitustiloja ja koulutuskeskuksia ja toimi Vietkong-sissien tukikohtana heidän suunnitellessaan ja toteuttaessaan salamaiskuja amerikkalaisia vastaan.

 

Majoitus:
Päivä 5: Päiväretki Mekongin suistoon

Retki Mekongin suistoon alkaa noin 2 tunnin ajomatkalla Ho Chi Minhin kaupungista Ben Trehen. Ben Tressä noustaan paikalliseen veneeseen, jolla seilataan kookospähkinäplantaasille. Täällä pääset seuraamaan, miten kookospähkinästä valmistetaan öljyä, mattomateriaaleja ja makeita ”kakkuja”. Tämän jälkeen veneretki jatkuu puiden varjossa pitkin sokkeloisia kanavia.

Kuivan kauden aikaan monet kanavista kuivuvat kokonaan, ja seuraavan sadekauden aikana vesi voi löytää aivan uusia reittejä. Matkalla pysähdytään paikallisessa maalaiskylässä ja vieraillaan maanviljelijän kotona. Täällä sinulla on myös mahdollisuus päästä xe loin kyytiin. Xe loi on eräänlainen mopon perässään vetämä kärry, jossa on istumapaikkoja. Se on erittäin suosittu ja yleinen kulkuväline. Täällä Vietnamin vilja-aitassa pääset xe loin kyydissä retkelle läpi vehreiden riisipeltojen. Määränpääsi on Le Jarai, viehättävä jokiristeilijä, jonka kannelta voit nauttia maisemista lipuessasi pitkin yhtä Mekongin monista kanavista. Le Jarailla tarjoillaan myös herkullinen lounas, joka sisältää juuri Mekongin suistoalueelle tyypillisiä erikoisuuksia.
Paluu hotellille Ho Chi Minhin kaupunkiin on myöhään iltapäivällä.

Majoitus:
Päivä 6: Ho Chi Minhin kaupunki – Cat Tienin kansallispuisto

Cat Tienin kansallispuisto sijaitsee n. 150 km (n. 4 tunnin ajomatka) pohjoiseen Ho Chi Minhin kaupungista. Puisto on kooltaan vain n. 72000 hehtaaria ja koostuu alankoalueiden sademetsästä, suoalueista, järvistä ja joesta. Puisto on erittäin tärkeä suojelualue monille aasialaisille eläinlajeille. Se on Vietnamin suurin jäljellä oleva yhtenäinen viidakkoalue, jonka luonto ja eläimistö on vertaansa vailla. Puistossa eläviä lajeja ovat muun muassa sambarhirvi, gaur-härkä, kääpiökauris, villisika ja monet lintulajit, kuten kaunis sarvinokka ja kotoperäinen oranssiniskapyy. Suurin osa puistosta on erittäin tiheää viidakkoa, joten nisäkkäiden näkemiseksi tarvitaan onnea.

Saapumisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen nautitaan lounas lodgella, jonka jälkeen on vuorossa safari Cat Tienin eläimistön ja kasvillisuuden tuntevan metsänvartijan johdolla. Patikkaretkellä kävellään n. 6 kilometrin matka, mikä vie n. kaksi tuntia.
Illallisen jälkeen on edessä päivän toinen safari, joka on tällä kertaa jeepillä ajettava yösafari erityisesti yöaikaan aktiivisten eläinten jäljillä. Eläinten määrä vaihtelee päivästä toiseen ja riippuu myös sesongista. Normaalisti eläimiä näkyy eniten kuivan kauden aikana joulukuusta huhtikuuhun.

Majoitus:
Päivä 7: Mahtavia luontoelämyksiä Cat Tienin kansallispuistossa

Tänä aamuna heräät viidakon ääniin.

Aamiaisen jälkeen lähdetään ajamaan viidakkoon, missä on edessä noin tunnin pituinen patikkaretki krokotiilijärvelle. Järvellä tehdään veneretki, jonka aikana voit nähdä erilaisia kauniita lintuja ja harvinaisia aasialaisia krokotiileja.

Veneretken jälkeen nautitaan lounas.

Seuraavaksi on ohjelmassa vierailu lähellä sijaitsevassa Cat Tien Bear Recue Centressä. Free The Bears -järjestön ylläpitämä keskus on perustettu suojelemaan mustia malaijikarhuja. Karhut ovat erittäin uhanalaisia, koska niiden sappea käytetään luontaislääketieteessä. Keskuksen työntekijät kertovat täällä tärkeästä työstään hoivaa kaipaavien karhujen parissa.

Lodgelle palataan iltapäivällä.

Majoitus:
Päivä 8: Cat Tienin kansallispuisto – Phan Thiet

Aamiaisen jälkeen on aika jättää hyvästit Cat Tienin kansallispuiston upealle luonnolle. Suunnaksi otetaan Phan Thiet, joka on yksi Vietnamin parhaista rantalomakohteista ja tarjoaa upeita hiekkarantoja, kirkkaita vesiä ja rentouttavaa lomatunnelmaa. Phan Thiet on kasvanut pikkuisesta kalastajakylästä, ja se tunnetaan edelleen kaikkialla Vietnamissa kalakastikkeestaan, joka on vietnamilaisen keittiön olennaisimpia raaka-aineita. Hiekkarannat sijaitsevat kaupungin koillispuolella Mui Nen niemimaalla. Niemimaa tunnetaan erityisesti upeista hiekkadyyneistään. Rannan kullanvärinen hiekka on hienoa, ja vesi on kirkasta ja lämmintä. Alueella on myös erinomainen valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivät 9-11: Rantaloma Phan Thietissä

Päivät ovat vapaata aikaa, jonka voit käyttää rannalla loikoiluun, retkeilyyn tai hemmotteluun spa-osastolla.

Päivä 12: Ho Chi Minhin kaupunki – Kotiinlähtö

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatka alkaa. Lennät Ho Chi Minhin kaupungista Suomeen välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 13: Saapuminen Suomeen

Laskeudut Suomeen mahtavan loman jälkeen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 605 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.