• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeThaimaaSaarihyppely: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook
13 päivää

Saarihyppely: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook

Lähde saarihyppelylle kolmelle Thaimaan paratiisisaarelle ja nauti ikimuistoisesta lomasta, jolle jylhien karstisaarten koristamat maisemat ja perinteiset pitkähäntäveneet luovat täydelliset puitteet.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Saarihyppely: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook Saarihyppely: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook
13 päivää

Saarihyppely: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook

Lähde saarihyppelylle kolmelle Thaimaan paratiisisaarelle ja nauti ikimuistoisesta lomasta, jolle jylhien karstisaarten koristamat maisemat ja perinteiset pitkähäntäveneet luovat täydelliset puitteet.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno-paluulento Suomesta* Krabille
 • 10 yötä kolmen ja viiden tähden hotelleissa:
 • 10 x aamiainen (3.-12. päivä)
 • Kuljetukset ilmastoidussa minibussissa
 • Kuljetukset saarten välillä pikaveneellä tai perinteisellä pitkäveneellä
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Saarihyppely Thaimaan eteläisillä paratiisisaarilla on monien suosima lomanviettotapa, joka on koettava itse.

Tämä matka vie sinut Koh Lantalle, Koh Ngaille ja Koh Mookille, kolmelle hyvin erilaiselle saarelle, joista kukin on omalla tavallaan viehättävä. Täällä sinua odottavat valkoiset hiekkarannat, henkeäsalpaavan kauniit näköalat, korkeat ja jyrkät karstisaaret, pienet paikalliset yhteisöt sekä nopeat pikaveneet ja perinteiset pitkähäntäveneet, jotka vievät sinut saarelta toiselle.

Tällä matkalla pääset rentoutumaan ja irrottautumaan arjesta kokonaisvaltaisesti. Loikoile aurinkotuolissa, nauti auringonpaisteesta, ui kirkkaassa ja lämpimässä merivedessä, uppoudu hyvään kirjaan, pelaa erä korttia hyvässä seurassa tai hemmottele itseäsi hieronnalla. Tekemistä kaipaaville saaret tarjoavat myös monenlaisia aktiviteetteja ja retkiä.

Pisteenä iin päälle voit vielä pidentää matkaa kaupunkilomalla kiehtovassa Bangkokissa.

Suosittelemme, että varaat matkan hyvissä ajoin.

Miksi valita tämä matka?

 • Jätä Euroopan kylmä talvi taaksesi ja lähde jännittävälle saarihyppelylle kolmelle eteläthaimaalaiselle paratiisisaarelle: Koh Lantalle, Koh Ngaille ja Koh Mookille
 • Nauti valkoisista hiekkarannoista ja kirkkaista vesistä tai lähde tutkimaan saarten luontoa snorklaus-, sukellus- ja patikkaretkillä
 • Nopeat pikaveneet ja perinteiset pitkähäntäveneet vievät sinut saarelta saarelle pujotellen korkeiden karstisaarten välissä kuvankauniissa postikorttimaisemissa
 • Kaiken kruunaa mahdollisuus jatkaa matkaa kaupunkilomalla Bangkokissa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö

Matka alkaa valitulta lentokentältä. Matkan aikana on välilasku/ja.

Päivä 2: Saapuminen Krabille – Ao Nang Beach

Laskeudut Krabin lentokentälle, kuljet maahantulotarkistuksen läpi ja noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut hotellillesi Ao Nang Beachin lomakaupunkiin, joka sijaitsee n. 25 km päässä lentokentältä.

Pitkän lentomatkan jälkeen voit rentoutua uima-altaalla tai napata pyyhkeen kainaloosi ja suunnata hiekkarannalle, joka on vain kivenheiton päässä hotellista. Voit myös lähteä kävelylle rantabulevardille katselemaan kadunvartta koristavien lukemattomien pikku liikkeiden näyteikkunoita tai nauttimaan merinäköaloista ja seuraamaan pitkähäntäveneiden sukkulointia Ao Nangin ja Railay Beachin välillä.

Kun vatsa alkaa murista, ravintolaa ei ole vaikea löytää. Ongelmaksi voi lähinnä muodostua ruokapaikan valitseminen Ao Nangin valtavan ravintolavalikoiman joukosta. Ravintoloista löytyy taatusti jotain jokaiseen makuun, perinteisestä thairuoasta kansainvälisiin ruokalajeihin ja kala- ja äyriäisruokiin. Pikaruokapaikoistakaan ei ole puutetta.

Päivän päätteeksi voit istahtaa jollekin rantabulevardin penkeistä nauttimaan kauniista merinäköaloista ja huikaisevan kauniista auringonlaskusta.

Päivä 3: Krabi – Koh Lanta Yai

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Ban Hua Hinin satamalaituriin, joka sijaitsee n. 90 km matkan päässä Ao Nang Beachilta. Täältä matkustat autolautalla Koh Lantalle, joka sijaitsee Phi Phi -saarten itäpuolella.

Koh Lantan saariryhmän muodostavat Koh Klang, Koh Lanta Noi, Koh Lanta Yai ja 50 pienempää saarta. Täällä ollessasi majoitut suositulla Koh Lanta Yailla, jonka kauniiseen luontoon kuuluvat niin metsät kuin trooppiset sademetsät. Saaren länsirannikolla on peräti yhdeksän upeaa hiekkarantaa, joilla on myös hyvät mahdollisuudet snorklaukseen.

Noin 20 minuutin lauttamatkan jälkeen saavut perille Koh Lantan satamaan. Kuljettaja vie sinut hotellillesi, joka sijaitsee Klong Nin- ja Klong Toab -rantojen välissä. Täällä vietät muutaman ihanan päivän rennoissa rantatunnelmissa.

Päivät 4-5: Koh Lanta Yai

Päivät ovat vapaita. Voit rentoutua ihanalla hiekkarannalla ja uida smaragdinvihreässä vedessä. Rannalla on rantabaareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia herkullista paikallista ruokaa. Lyhyen kävelymatkan päässä rannalta on pieni samanniminen kylä, josta löytyy ravintoloita, pankkiautomaatteja, apteekkeja, vaatekauppoja ja matkamuistomyymälöitä.

Koh Lanta tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi ottaa taksin Lanta Old Towniin, joka sijaitsee saaren itäpuolella. Vanhassa satamakaupungissa aika tuntuu pysähtyneen, ja rauhallinen tunnelma valloittaa vierailijan nopeasti. Kaupungin kiehtovin nähtävyys on Sea Gypsy Village, jonka asukkaat rakensivat jo satoja vuosia sitten puutaloja rannikolle meren päälle. ”Merimustalaiset” ovat harvoin tekemisissä muiden saaren asukkaiden kanssa, ja he pitävät yllä omaa kieltään ja omia perinteitään ja uskomuksiaan.

Koh Lantan metsät ja trooppiset sademetsät, kalliomuodostelmat ja luolat tekevät saaresta myös mielenkiintoisen kohteen vaeltajille ja muille luonnonystäville. Saarella sijaitsevat myös monet Thaimaan parhaista sukelluspaikoista koralleineen ja värikkäine kaloineen. Khao Mai Kaewin tippukiviluolat ja niiden kiehtovat stalaktiitit ja stalagmiitit ovat myös retken arvoisia.

Illalla on mukava herätellä ruokahalua rantakävelyllä auringon laskiessa.

Päivä 6: Koh Lanta – Koh Ngai

Tänään kirjaudut ulos hotellista ja saat kyydin Yacht Master Pierille, mistä matkustat pikaveneellä Koh Ngain saarelle. Seuraavat päivät vietät Koh Ngailla, joka tunnetaan myös nimellä Koh Hai. Saavut pienen, palmujen ja viidakon peittämän paratiisisaaren valkoisille hiekkarannoille noin 40 minuutin venematkan jälkeen.

Päivät 7-8: Koh Ngai

Päivät ovat vapaita.

Koh Ngain näkymät ovat kuin suoraan postikortista: perinteiset pitkähäntäveneet lepäävät valkoisella hiekalla ja taustalla turkoosista vedestä kohoavat jylhät karstisaaret. Täällä et voi olla rentoutumatta. Liikennettä ei ole, eikä myöskään kauppoja tai meluisia yökerhoja. Voit vain loikoilla hiekkarannalla ja nauttia auringosta, uida kirkkaassa ja lämpimässä vedessä ja uppoutua hyvään kirjaan hiekkarannalla. Jos kaipaat kuitenkin liikuntaa, voit kävellä vasemmalta alkavaa polkua pitkin saaren toiseen päähän, joka tarjoaa myös hyviä snorklausmahdollisuuksia. Oikeanpuoleinen polku vie viidakon läpi näköalapaikalle, joka tarjoaa henkeäsalpaavan kauniin näköalan merelle ja siellä täällä merestä luotisuorina nouseville karstisaarille.

Päivä 9: Koh Ngai – Koh Mook

Tänään on aika pidentää matkaa Koh Ngaista vielä yhdelle paratiisisaarelle. Sinut noudetaan pitkähäntäveneellä, jolla seilataan Koh Mookin saarelle. Matka vie n. 30 minuuttia. Koh Mook on suurempi kuin Koh Ngai, ja saarella on myös pieni kylä, jonne voit tehdä kävely- tai pyöräretken. Kylästä löytyy paikallinen koulu, supermarketti ja ravintoloita ym.

Päivät 10-11: Koh Mook

Päivät ovat vapaita.

Parasta Koh Mookissa on, että voit nauttia rannasta saaren molemmilla puolilla. Jos kaipaat tekemistä, voit hemmotella itseäsi hieronnalla, vuokrata kajakin tai vierailla saaren kuuluisimmassa nähtävyydessä eli Smaragdiluolassa, johon pääsee vain vettä pitkin. Smaragdiluolaan mennään uimalla n. 80-metrisen tunnelin läpi. Tunnelissa ei ole muuta valonlähdettä kuin muutama itsevalaiseva kala. Tunnelin suulta aukeaa salainen paratiisi, jonka hiekkarantaa ympäröivät vihreät puut ja jyrkät karstikalliot.

Jos haluat käydä vielä yhdellä saarella, voit ottaa pitkähäntäveneen Koh Kradanille, joka sijaitsee n. 20 minuutin venematkan päässä. Saari tarjoaa loistavia snorklausmahdollisuuksia, ja monet uteliaat ja värikkäät kalat uivat täällä todella lähelle rantaa. Hiekkaranta on kapea mutta kaunis, samoin kuin saaren maisemat, joita täplittävät jyrkät karstisaaret ja rannalle vedetyt perinteiset veneet.

Kun lämpötila iltaa kohti hieman laskee, voit lähteä juoksulenkille tai vain kävelylle rantaa pitkin ja nauttia auringosta aina siihen asti, kunnes se katoaa vihreiden kukkuloiden taakse.

Päivä 12: Kotimatka alkaa

Tänään on vihdoin aika jättää hyvästit ihanalle Thaimaalle. Sinut noudetaan pitkähäntäveneellä, joka vie sinut Pak Mengin satamaan Krabin eteläpuolelle. Venematka kestää n. 45-60 minuuttia. Täällä sinua odottaa kuljettaja, joka vie sinut Krabin lentokentälle. Ajomatka kestää n. 2-3 tuntia. Lennät Krabin lentokentältä Suomeen välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 13: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen ihanan ja rentouttavan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Kaupunkiloma Bangkokissa, 3 yötä

Bangkok on Thaimaan hektinen, värikäs ja kiehtova 12 miljoonan asukkaan pääkaupunki, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista. Kaupungin kukoistuskausi alkoi 1990-luvulla, ja tänä päivänä korkeat pilvenpiirtäjät kuuluvat Bangkokin siluettiin yhtä luonnollisena osana kuin temppelien kultaiset tornit.

Bangkokin ydinkeskustana pidetään Silom Roadin aluetta, jossa majoitutte viihtyisässä Hotel Naraissa. Silomin ympäristö ja sen lukemattomat ostoskeskukset, ravintolat ja hotellit tunnetaan suosittuna turistialueena.

Kaupungin läpi virtaava Chao Phraya -joki on tärkeä liikenneväylä. Joen itäpuolella sijaitseva Ko Ratanakosinin saari on Bangkokin historiallinen vanha kaupunki, jossa sijaitsee muun muassa loistelias Suuri palatsi. Joen länsipuolelta alkavaa kanavien verkostoa pidetään kaupungin vihreänä keitaana.

Bangkokissa ollessanne voitte esimerkiksi lähteä tutkimusretkelle kiinalaiseen kaupunginosaan eli Chinatowniin ja Chatuchakin värikkäille markkinoille. Jos kaipaatte pientä taukoa suurkaupungin sykkeestä, voitte suunnata Lumpini-puiston nurmille nauttimaan vehreydestä ja ihailemaan peilityynen veden pinnasta heijastuvia pilvenpiirtäjiä.

Yksi Bankokin ikimuistoisimmista elämyksistä on ilman muuta herkullinen ruoka, ja kaupunki tarjoaakin valtavasti kulinaarisia elämyksiä kaikissa hintaluokissa.

Bangkokia kierrellessäsi sinun ei tarvitse huolehtia kaupungin tunnetusti vilkkaasta liikenteestä, sillä bussien, tuktukien ja taksien lisäksi liikennevälineistä löytyy paljon valinnanvaraa. Vesitaksit ovat suosittuja, ja ne kulkevat myös monien nähtävyyksien ohi. Lisäksi voitte käyttää SkyTrain-junaa, joka kiemurtelee kaupungin kerrostalojen lomassa ja tarjoaa edullisen, nopean ja viihtyisän keinon päästä paikasta A paikkaan B.

Bangkok on kaupunki, josta löytyy takuulla jokaiselle jotakin.

Lisämatka sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella, lennon Bangkokiin sekä lentokenttäkuljetukset.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 794 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen
Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.