• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Matkat Thaimaahan

Thaimaa on unelmakohde kaikenikäisille.

Thaimaassa sinua odottavat suurkaupungit, temppelit, kansallispuistot ja upeat rannat, jotka yhdessä valloittavat taatusti sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Thaimaahan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Thaimaa Thaimaa

Matkat Thaimaahan

Thaimaa on unelmakohde kaikenikäisille.

Thaimaassa sinua odottavat suurkaupungit, temppelit, kansallispuistot ja upeat rannat, jotka yhdessä valloittavat taatusti sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Thaimaahan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Miksi kannattaa matkustaa Thaimaahan?

Thaimaassa on kaikkea!

Täällä sinua odottavat kiehtovat vuoristokansat, kontrastintäyteiset suurkaupungit, ainutlaatuiset kansallispuistot, herkullinen ruokakulttuuri ja äärettömät valkoiset hiekkarannat.

Thaimaa on mielenkiintoinen maa ja yksi koko Aasian suosituimmista matkakohteista. Thaimaassa voit kokea elämäsi loman, joka vie sinut niin suurkaupungin sykkeeseen ja luonnon helmaan kuin rennoille hiekkarannoillekin.

Kiertomatkamme Thaimaassa

Kiertomatkamme keskittyvät erilaisiin elämyksiin. Voit valita esim. aktiiviloman, suosituimmat nähtävyydet kattavan kiertomatkan, kolmelle eri saarelle suuntautuvan saarihyppelyloman tai perhematkan, jonka ohjelma on laadittu erityisesti lapsia ajatellen.

Alla voit tutustua Thaimaan-matkojemme kohokohtiin.

Bangkok

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja suurin kaupunki – ja kaupunki, joka tekee useimpiin lähtemättömän vaikutuksen.

Kirkkaasti valaistut ostoskeskukset ja arkkitehtien suunnittelemat pilvenpiirtäjät seisovat vieri vieressä pikkuisten kauppojen ja loistavien temppelien kanssa; monien katukeittiöiden tuoksut sekoittuvat vilkkaan liikenteen pakokaasuihin, ja lukuisilla kanavilla seilaavat vielä lukuisammat alukset; oranssipukuiset munkit sukkuloivat tottuneesti kiireisten bisnesihmisten, koululaisten ja turistien välissä.

Bangkok on täynnä kontrasteja vanhan ja perinteisen sekä uuden ja modernin välillä, mutta nämä kontrastit muodostavat kuitenkin omanlaisensa harmonian.

Mielenkiintoisia kohteita ovat:

 • Kuninkaallinen palatsi Grand Palace eli Suuri palatsi on yksi Bangkokin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Palatsi valmistui vuonna 1782 ja oli kuninkaan kotina 150 vuoden ajan. Palatsissa voit nähdä Thaimaan pyhimmän Buddha-patsaan, joka on valmistettu yhdestä valtavasta vihreästä jadelohkareesta.
 • Bang Yai voit kokea hyvin erilaisen Bangkokin, jossa kadut ovat kapeampia ja liikenne paljon vähäisempää. Täällä sijaitsevassa Wat Bang Yain temppelissä voit myös nähdä Bangkokin toiseksi suurimman lepäävän Buddhan.
 • Suuri kanavaverkosto eli ”khlongit”. Seilaa perinteisellä thaimaalaisella ”pitkähäntäveneellä” ja koe Bangkok eri näkökulmasta. Huomaat esimerkiksi, että talojen julkisivut ovat kanaaleille päin, mikä kertoo vesiväylien merkityksestä.
 • Bangkokin lukemattomilla markkinoilla, voit ostaa esimerkiksi vaatteita ja matkamuistoja tai nauttia katukeittiöiden tarjoamista herkuista. Esimerkiksi Chatuchakin markkinoilla myyntikojuja on yli 15000, mikä tekee niistä yhden maailman suurimmista viikonloppumarkkinoista. Kaupungissa on myös useita kelluvia markkinoita, jotka nimensä mukaisesti pidetään veden päällä.
 • Piilossa Chao Phraya -joen mutkassa sijaitsee viehättävä Bang Krachao, yksi Bangkokin koskemattomista viheralueista, jonne pääsee vain veneellä. Täällä sinua odottavat vihreä ja kesyttämätön luonto ja kauniit banaanipuut, vesiputoukset ja paksut bambut. Alue sopii erinomaisesti leppoisan pyöräretken kohteeksi. Pienten kylien läpi ajaessasi kohtaat hymyileviä paikallisia ja taustalla näet Bangkokin kauniin horisontin.

Chiang Mai

Chiang Mai on Thaimaan toiseksi suurin kaupunki. Chiang Main kulttuurihistoria on erityisen mielenkiintoinen, ja koostaan huolimatta kaupungissa vallitsee rauhallinen ja viihtyisä tunnelma.

Chiang Mai oli nykyisen Thaimaan pohjoisosista aina nykyisen Laosin alueelle ulottuneen Lanna-kuningaskunnan pääkaupunki vuodesta 1296 vuoteen 1768. Tänä päivänä Lanna-kuningaskunnan perintö näkyy edelleen esimerkiksi paikallisessa keittiössä.
Chiang Maissa ja sen ympäristössä voit:

 • Vierailla kauniissa Wat Phrathat Doi Suthep -temppelissä, joka on yksi Thaimaan pyhimmistä, ja sijaitsee vuorella Doi Suthep-Puin kansallispuistossa. Wat Doi Suthepin upea kultainen pagodi on peräisin vuodelta 1383, ja sen sisällä säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Temppelistä avautuvat upeat näkymät alas Chiang Main kaupunkiin.
 • Oppia laittamaan aitoa thaimaalaista ruokaa Baan Hongnual -kokkikoulussa, jonka juuret ovat lanna-kulttuurissa. Kokkikoulussa tutustut eri raaka-aineisiin ja mausteisiin ja pääset myös itse valmistamaan ruokalajeja pätevien opettajien johdolla.
 • Käydä ostoksilla jollain Chiang Main monista markkinoista, kuten Chiang Main kuuluisalla iltatorilla. Tänne kokoontuvat niin paikalliset kuin turistitkin tekemään ostoksia ja nauttimaan katukeittiöiden herkuista.

Rantaloma Thaimaassa

Jos haluat pidentää matkaasi rantalomalla, Etelä-Thaimaan ja upean saariston kauniit hiekkarannat tarjoavat siihen runsaasti mahdollisuuksia.

Rantaloma Koh Samuilla

Siaminlahdella sijaitseva Koh Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari.

Saari on yksi maan suosituimmista matkakohteista. Ja se on helppo uskoa, sillä täältä löytyy kaikki, mitä rantaloman viettäjä voi toivoa: pitkät ja kauniit hiekkarannat, turkoosinsininen vesi ja huojuvat kookospalmut.

Jos haluat vaihtelua rannalla lekotteluun, voit vierailla jollain Koh Samuin monista nähtävyyksistä. Mielenkiintoisia kohteita ovat esim. 12 metriä korkea Buddha-patsas, Wat Phra Yain temppeli, Na Muangin vesiputoukset ja saaren monet paikalliset markkinat. Lisäksi Koh Samui tunnetaan monipuolisesta ruokakulttuuristaan, joten täällä myös makuhermosi saavat hemmottelua.

Rantaloma Cha Amissa

Cha Am on pieni ja rauhallinen lomakaupunki Bangkokin eteläpuolella Thaimaan koillisrannikolla.

Täällä voit nauttia pitkän ja lapsiystävällisen hiekkarannan leppoisasta tunnelmasta, kierrellä pieniä kauppoja ja kojuja löytöjen perässä ja syödä hyvin ravintoloissa.

Jos haluat vaihtelua rantaelämälle, voit vierailla kreikkalaistyylisessä Santorini Parkissa, joka on eräänlainen huvipuiston ja ulkotiloissa sijaitsevan ostoskeskuksen yhdistelmä. Täällä voit nähdä myös Santorinin saarelta tuttuja valkoisia taloja sinisine ikkunaluukkuineen.

Rantaloma Khao Lakissa

Khao Lak sijaitsee Phuketin pohjoispuolella Thaimaan lounaisrannikolla. Lomakeskuksen toisella puolella aukeaa kauniin sininen meri ja toisella puolella sitä reunustaa vehreä sademetsä.

Khao Lakin lomaparatiisin muodostavat useat erilliset mutta toisiinsa yhteydessä olevat ranta-alueet. Aasiamatkojen matkat suuntautuvat Nang Thong Beachille, joka on yksi Khao Lakin suosituimmista rannoista.

Rannalla loikoilun lisäksi voit myös lähteä patikkaretkelle lähellä sijaitsevaan Khao Lak Lamru -kansallispuistoon tai sukeltamaan/snorklaamaan Similansaarille, joita pidetään yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Myös Khao Sokin kansallispuisto on kiehtova retkikohde, sillä siellä voit nähdä muun muassa yhden maailman vanhimmista sademetsistä.

Muita elämyksiä Thaimaassa

Thaimaa tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa edellä mainittujen lisäksi.

Thaimaan mielenkiintoisimpiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi:

 • Kwai-joki ja sen ympäristö, jossa majoitutaan ”flotellissa” – lautalle rakennetussa hotellissa, joka kelluu itse Kwaijoessa. Thaimaasta Myanmariin kulkeva Kuoleman rautatie, joka rakennettiin toisen maailmansodan aikaan. Yi 400 kilometriä pitkän rautatien rakentaminen vaati 18 kuukautta ja yli 100000 ihmishenkeä. Hellfire Pass on kalliokanjoni Kuoleman rautatiellä. ”Helvetintulen sola” oli yksi rakentajien kannalta vaikeimmista rataosuuksista.
 • Vaellusreitit Mae Taengin vuoristoseudulla Chiang Maista pohjoiseen. Maisemat ja reitit ovat vaihtelevia, ja täällä pääset patikoimaan niin loivien kukkuloiden lomassa, tiheässä viidakossa kuin metsässäkin. Matkan varrella voit vierailla eri etnisten ryhmien asuttamissa kylissä ja tutustua paikalliseen elämään. Koskenlaskuretki Taengjoella on myös jännittävä ja ikimuistoinen kokemus.
 • Chiang Maista pohjoiseen sijaitsee Chiang Rai, aivan Myanmarin ja Laosin rajan tuntumassa. Alue tunnetaan nimellä Kultainen kolmio, ja se oli ennen oopiumkaupan keskus. Myös täällä vierailijaa odottavat ainutlaatuinen luonto laaksoineen, vuorineen ja sademetsineen sekä mielenkiintoiset kylät ja etniset kansat. Täällä kannattaa ainakin vierailla Wat Phra Kaeon temppelissä ja purjehtia Mekongjoella, joka toimii myös Thaimaan ja Laosin rajana.
 • Elephant Care -norsukeskuksessa Chiang Main lähellä voit saada vilauksen norsujen päivittäisestä elämästä. Eläimistä pidetään täällä hyvää huolta, ja norsuilla ratsastaminen tai niiden käyttö minkäänlaisessa viihdytystarkoituksessa on kielletty.
 • Thaimaan pohjoisosissa voit tutustua eri vuoristoheimoihin, kuten muun muassa Padaung-kansaan (Long Neck). Heimon naiset pitävät kaulassaan messinkirenkaita, joiden käytön on sanottu suojelevan tiikerin puremalta.

Lue lisää kiertomatkoistamme Thaimaassa

Voit tutustua matkoihin tarkemmin valitsemalla kunkin matkan kohdalla ”Lue lisää” -painikkeen. Matkasivuilla on tietoa mm. matkan kohokohdista, matkaohjelmasta, hinnoista ja paljon muuta.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit lukea lisää Thaimaahan matkustamiseen liittyvistä käytännön asioista kohdassa käytännön tietoa.

Jos sinulla on kysyttävää Thaimaasta, muista matkoistamme Kaakkois-Aasiaan tai mistä tahansa muusta sinua askarruttavasta asiasta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Aasiamatkat.fi – Kiehtovat kiertomatkat!

Katsele valokuvia
Valokuvat
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä Aasiamatkat.fi

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Aasiasss.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.