• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Matkat Thaimaahan

Thaimaa on unelmakohde kaikenikäisille.

Thaimaassa sinua odottavat suurkaupungit, temppelit, kansallispuistot ja upeat rannat, jotka yhdessä valloittavat taatusti sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Thaimaahan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Thaimaa Thaimaa

Matkat Thaimaahan

Thaimaa on unelmakohde kaikenikäisille.

Thaimaassa sinua odottavat suurkaupungit, temppelit, kansallispuistot ja upeat rannat, jotka yhdessä valloittavat taatusti sydämesi.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Thaimaahan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Miksi kannattaa matkustaa Thaimaahan?

Thaimaassa on kaikkea!

Täällä sinua odottavat kiehtovat vuoristokansat, kontrastintäyteiset suurkaupungit, ainutlaatuiset kansallispuistot, herkullinen ruokakulttuuri ja äärettömät valkoiset hiekkarannat.

Thaimaa on mielenkiintoinen maa ja yksi koko Aasian suosituimmista matkakohteista. Thaimaassa voit kokea elämäsi loman, joka vie sinut niin suurkaupungin sykkeeseen ja luonnon helmaan kuin rennoille hiekkarannoillekin.

Kiertomatkamme Thaimaassa

Kiertomatkamme keskittyvät erilaisiin elämyksiin. Voit valita esim. aktiiviloman, suosituimmat nähtävyydet kattavan kiertomatkan, kolmelle eri saarelle suuntautuvan saarihyppelyloman tai perhematkan, jonka ohjelma on laadittu erityisesti lapsia ajatellen.

Alla voit tutustua Thaimaan-matkojemme kohokohtiin.

Bangkok

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja suurin kaupunki – ja kaupunki, joka tekee useimpiin lähtemättömän vaikutuksen.

Kirkkaasti valaistut ostoskeskukset ja arkkitehtien suunnittelemat pilvenpiirtäjät seisovat vieri vieressä pikkuisten kauppojen ja loistavien temppelien kanssa; monien katukeittiöiden tuoksut sekoittuvat vilkkaan liikenteen pakokaasuihin, ja lukuisilla kanavilla seilaavat vielä lukuisammat alukset; oranssipukuiset munkit sukkuloivat tottuneesti kiireisten bisnesihmisten, koululaisten ja turistien välissä.

Bangkok on täynnä kontrasteja vanhan ja perinteisen sekä uuden ja modernin välillä, mutta nämä kontrastit muodostavat kuitenkin omanlaisensa harmonian.

Mielenkiintoisia kohteita ovat:

 • Kuninkaallinen palatsi Grand Palace eli Suuri palatsi on yksi Bangkokin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Palatsi valmistui vuonna 1782 ja oli kuninkaan kotina 150 vuoden ajan. Palatsissa voit nähdä Thaimaan pyhimmän Buddha-patsaan, joka on valmistettu yhdestä valtavasta vihreästä jadelohkareesta.
 • Bang Yai voit kokea hyvin erilaisen Bangkokin, jossa kadut ovat kapeampia ja liikenne paljon vähäisempää. Täällä sijaitsevassa Wat Bang Yain temppelissä voit myös nähdä Bangkokin toiseksi suurimman lepäävän Buddhan.
 • Suuri kanavaverkosto eli ”khlongit”. Seilaa perinteisellä thaimaalaisella ”pitkähäntäveneellä” ja koe Bangkok eri näkökulmasta. Huomaat esimerkiksi, että talojen julkisivut ovat kanaaleille päin, mikä kertoo vesiväylien merkityksestä.
 • Bangkokin lukemattomilla markkinoilla, voit ostaa esimerkiksi vaatteita ja matkamuistoja tai nauttia katukeittiöiden tarjoamista herkuista. Esimerkiksi Chatuchakin markkinoilla myyntikojuja on yli 15000, mikä tekee niistä yhden maailman suurimmista viikonloppumarkkinoista. Kaupungissa on myös useita kelluvia markkinoita, jotka nimensä mukaisesti pidetään veden päällä.
 • Piilossa Chao Phraya -joen mutkassa sijaitsee viehättävä Bang Krachao, yksi Bangkokin koskemattomista viheralueista, jonne pääsee vain veneellä. Täällä sinua odottavat vihreä ja kesyttämätön luonto ja kauniit banaanipuut, vesiputoukset ja paksut bambut. Alue sopii erinomaisesti leppoisan pyöräretken kohteeksi. Pienten kylien läpi ajaessasi kohtaat hymyileviä paikallisia ja taustalla näet Bangkokin kauniin horisontin.

Chiang Mai

Chiang Mai on Thaimaan toiseksi suurin kaupunki. Chiang Main kulttuurihistoria on erityisen mielenkiintoinen, ja koostaan huolimatta kaupungissa vallitsee rauhallinen ja viihtyisä tunnelma.

Chiang Mai oli nykyisen Thaimaan pohjoisosista aina nykyisen Laosin alueelle ulottuneen Lanna-kuningaskunnan pääkaupunki vuodesta 1296 vuoteen 1768. Tänä päivänä Lanna-kuningaskunnan perintö näkyy edelleen esimerkiksi paikallisessa keittiössä.
Chiang Maissa ja sen ympäristössä voit:

 • Vierailla kauniissa Wat Phrathat Doi Suthep -temppelissä, joka on yksi Thaimaan pyhimmistä, ja sijaitsee vuorella Doi Suthep-Puin kansallispuistossa. Wat Doi Suthepin upea kultainen pagodi on peräisin vuodelta 1383, ja sen sisällä säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Temppelistä avautuvat upeat näkymät alas Chiang Main kaupunkiin.
 • Oppia laittamaan aitoa thaimaalaista ruokaa Baan Hongnual -kokkikoulussa, jonka juuret ovat lanna-kulttuurissa. Kokkikoulussa tutustut eri raaka-aineisiin ja mausteisiin ja pääset myös itse valmistamaan ruokalajeja pätevien opettajien johdolla.
 • Käydä ostoksilla jollain Chiang Main monista markkinoista, kuten Chiang Main kuuluisalla iltatorilla. Tänne kokoontuvat niin paikalliset kuin turistitkin tekemään ostoksia ja nauttimaan katukeittiöiden herkuista.

Rantaloma Thaimaassa

Jos haluat pidentää matkaasi rantalomalla, Etelä-Thaimaan ja upean saariston kauniit hiekkarannat tarjoavat siihen runsaasti mahdollisuuksia.

Osa matkoistamme huipentuu rantalomaan Cha Amissa tai Khao Lakissa. Lisäksi voit halutessasi jatkaa määrättyjä kiertomatkoja rantalomalla Koh Samuilla tai Cha Amissa, Khao Lakissa tai Rayongissa.

Saarihyppelymatkamme vie sinut kolmelle Thaimaan kauneimmista saarista:  Koh Lantalle, Koh Ngaille ja Koh Mookille. Voit lukea lisää saarista matkan omalla sivulla.

Rantaloma Koh Samuilla

Siaminlahdella sijaitseva Koh Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari.

Saari on yksi maan suosituimmista matkakohteista. Ja se on helppo uskoa, sillä täältä löytyy kaikki, mitä rantaloman viettäjä voi toivoa: pitkät ja kauniit hiekkarannat, turkoosinsininen vesi ja huojuvat kookospalmut.

Jos haluat vaihtelua rannalla lekotteluun, voit vierailla jollain Koh Samuin monista nähtävyyksistä. Mielenkiintoisia kohteita ovat esim. 12 metriä korkea Buddha-patsas, Wat Phra Yain temppeli, Na Muangin vesiputoukset ja saaren monet paikalliset markkinat. Lisäksi Koh Samui tunnetaan monipuolisesta ruokakulttuuristaan, joten täällä myös makuhermosi saavat hemmottelua.

Rantaloma Cha Amissa

Cha Am on pieni ja rauhallinen lomakaupunki Bangkokin eteläpuolella Thaimaan koillisrannikolla.

Täällä voit nauttia pitkän ja lapsiystävällisen hiekkarannan leppoisasta tunnelmasta, kierrellä pieniä kauppoja ja kojuja löytöjen perässä ja syödä hyvin ravintoloissa.

Jos haluat vaihtelua rantaelämälle, voit vierailla kreikkalaistyylisessä Santorini Parkissa, joka on eräänlainen huvipuiston ja ulkotiloissa sijaitsevan ostoskeskuksen yhdistelmä. Täällä voit nähdä myös Santorinin saarelta tuttuja valkoisia taloja sinisine ikkunaluukkuineen.

Rantaloma Khao Lakissa

Khao Lak sijaitsee Phuketin pohjoispuolella Thaimaan lounaisrannikolla. Lomakeskuksen toisella puolella aukeaa kauniin sininen meri ja toisella puolella sitä reunustaa vehreä sademetsä.

Khao Lakin lomaparatiisin muodostavat useat erilliset mutta toisiinsa yhteydessä olevat ranta-alueet. Aasiamatkojen matkat suuntautuvat Nang Thong Beachille, joka on yksi Khao Lakin suosituimmista rannoista.

Rannalla loikoilun lisäksi voit myös lähteä patikkaretkelle lähellä sijaitsevaan Khao Lak Lamru -kansallispuistoon tai sukeltamaan/snorklaamaan Similansaarille, joita pidetään yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Myös Khao Sokin kansallispuisto on kiehtova retkikohde, sillä siellä voit nähdä muun muassa yhden maailman vanhimmista sademetsistä.

Rantaloma Rayongissa

Rayong sijaitsee noin 215 kilometriä Bangkokista kaakkoon.

Rayongissa voit rentoutua pitkällä, lapsiystävällisellä rannalla Wang Kaewissa tai hotellin uima-altaalla ja sen yhteydessä olevalla hiekkarannalla.

Vieraile pienessä Ban Phen kalastajakylässä, kävele pitkin kaunista promenadia, lähde löytöretkelle moniin pieniin kauppoihin tai seilaa laivataksilla läheisille suosituille saarille, kuten Koh Munille tai Koh Sametille, jossa on myös hyvät snorklausmahdollisuudet.

Muita elämyksiä Thaimaassa

Thaimaa tarjoaa valtavasti nähtävää ja koettavaa edellä mainittujen lisäksi.

Thaimaan mielenkiintoisimpiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi:

 • Kwai-joki ja sen ympäristö, jossa majoitutaan ”flotellissa” – lautalle rakennetussa hotellissa, joka kelluu itse Kwaijoessa. Thaimaasta Myanmariin kulkeva Kuoleman rautatie, joka rakennettiin toisen maailmansodan aikaan. Yi 400 kilometriä pitkän rautatien rakentaminen vaati 18 kuukautta ja yli 100000 ihmishenkeä. Hellfire Pass on kalliokanjoni Kuoleman rautatiellä. ”Helvetintulen sola” oli yksi rakentajien kannalta vaikeimmista rataosuuksista.
 • Vaellusreitit Mae Taengin vuoristoseudulla Chiang Maista pohjoiseen. Maisemat ja reitit ovat vaihtelevia, ja täällä pääset patikoimaan niin loivien kukkuloiden lomassa, tiheässä viidakossa kuin metsässäkin. Matkan varrella voit vierailla eri etnisten ryhmien asuttamissa kylissä ja tutustua paikalliseen elämään. Koskenlaskuretki Taengjoella on myös jännittävä ja ikimuistoinen kokemus.
 • Chiang Maista pohjoiseen sijaitsee Chiang Rai, aivan Myanmarin ja Laosin rajan tuntumassa. Alue tunnetaan nimellä Kultainen kolmio, ja se oli ennen oopiumkaupan keskus. Myös täällä vierailijaa odottavat ainutlaatuinen luonto laaksoineen, vuorineen ja sademetsineen sekä mielenkiintoiset kylät ja etniset kansat. Täällä kannattaa ainakin vierailla Wat Phra Kaeon temppelissä ja purjehtia Mekongjoella, joka toimii myös Thaimaan ja Laosin rajana.
 • Elephant Care -norsukeskuksessa Chiang Main lähellä voit saada vilauksen norsujen päivittäisestä elämästä. Eläimistä pidetään täällä hyvää huolta, ja norsuilla ratsastaminen tai niiden käyttö minkäänlaisessa viihdytystarkoituksessa on kielletty.
 • Thaimaan pohjoisosissa voit tutustua eri vuoristoheimoihin, kuten muun muassa Padaung-kansaan (Long Neck). Heimon naiset pitävät kaulassaan messinkirenkaita, joiden käytön on sanottu suojelevan tiikerin puremalta.

Lue lisää kiertomatkoistamme Thaimaassa

Voit tutustua matkoihin tarkemmin valitsemalla kunkin matkan kohdalla ”Lue lisää” -painikkeen. Matkasivuilla on tietoa mm. matkan kohokohdista, matkaohjelmasta, hinnoista ja paljon muuta.

Onko sinulla kysyttävää?

Voit lukea lisää Thaimaahan matkustamiseen liittyvistä käytännön asioista kohdassa käytännön tietoa.

Jos sinulla on kysyttävää Thaimaasta, muista matkoistamme Kaakkois-Aasiaan tai mistä tahansa muusta sinua askarruttavasta asiasta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Aasiamatkat.fi – Kiehtovat kiertomatkat!

Sää kohteessa Thaimaa kuukausi kuukaudelta

Thaimaa sijaitsee trooppisella ilmastovyöhykkeellä, jossa lämpötilat pysyttelevät 28-30 asteen tienoilla ympäri vuoden. Thaimaa on kuitenkin iso ja pitkä maa, joten ilmasto voi maantieteellisesti vaihdella hyvinkin paljon.

Lounaismonsuunin ansiosta Pohjois-, Itä- ja Keski-Thaimaassa on kolme vuodenaikaa, kun taas Etelä-Thaimaassa vuosi jakautuu sään puolesta kahteen kauteen.

Pohjois-Thaimaa (Chiang Mai – Chiang Rai – Lampang – Kultainen kolmio)

Pohjois-Thaimaassa sijaitsevat mm. Chiang Main, Chiang Rain ja Lampangin kaupungit sekä Kultainen kolmio, jossa kohtaavat Thaimaan, Myanmarin ja Laosin rajat. Pohjois-Thaimaassa on kolme vuodenaikaa:

Kuuma kausi kestää helmikuun lopusta toukokuun alkuun. Kuumalla kaudella lämpötilat ovat päiväsaikaan korkeita ja yöllä vain hieman alhaisempia. Myös vähäisiä sateita voi esiintyä.

Sadekausi on Pohjois-Thaimaassa toukokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin. Näinä kuukausina lämpötilat vaihtelevat 20-30 asteen välillä, ja lounaismonsuuni tuo tullessaan sateita.

Viileä kausi kestää lokakuun puolivälistä helmikuun alkuun. Lämpötilat ovat miellyttäviä ja vaihtelevat 10-30 asteen välillä. Ilmat ovat näinä kuukausina viileämpiä kuin muina aikoina vuodesta, etenkin yöaikaan ja vuoristoisilla seuduilla. Sateet ovat viileällä kaudella erittäin vähäisiä.

Chiang Main säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 30 33 35 37 35 33 32 32 32 31 30 28
Keskim. alin lämpötila 15 16 20 23 24 24 24 24 23 22 19 15
Sademäärä mm 4 9 18 57 162 125 140 217 211 118 54 16
Chiang Rain säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 29 31 34 35 33 32 31 31 31 31 29 27
Keskim. alin lämpötila 13 18 17 21 23 24 23 23 23 21 17 14
Sademäärä mm 8 14 28 98 213 178 311 358 284 125 59 14
Lampangin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 34 37 38 36 34 33 33 33 32 31 30
Keskim. alin lämpötila 15 17 20 23 24 24 24 24 24 22 19 15
Sademäärä mm 3 9 23 66 160 118 135 186 212 98 30 7

Keski-Thaimaa (Bangkok – Cha Am – Kwai-joki)

Keski-Thaimaassa sijaitsevat Thaimaan pääkaupunki Bangkok, Cha Amin kaupunki sekä Kwai-joki. Kuten Pohjois-Thaimaassakin, myös Keski-Thaimaassa vuosi jakautuu kolmeen kauteen:

Kuuma kausi kestää helmikuun lopusta toukokuun alkuun. Kuumalla kaudella lämpötilat pysyttelevät sekä yöllä että päivällä 25-34 asteen välillä. Maalis- ja huhtikuussa sateet ovat erittäin vähäisiä, mutta toukokuussa sateita saadaan jo enemmän.

Sadekausi kestää toukokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin, ja monsuunituulten ansiosta tähän aikaan sateen riski on suuri. Sadekauden säälle ovat myös ominaisia korkeat, jopa 24-32 asteen lämpötilat, joten ilmankosteus on tähän aikaan myös suurimmillaan.

Viileä kausi kestää n. lokakuun puolivälistä helmikuun alkuun. Lämpötilat vaihtelevat keskimäärin 21-32 asteen välillä. Päivällä voi olla suhteellisen kuuma, kun taas iltaa kohti ja yöllä ilmat ovat viileämpiä.

Bangkokin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 33 34 35 34 33 33 33 32 32 31 31
Keskim. alin lämpötila 21 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 21
Sademäärä mm 13 20 42 91 248 157 175 220 334 292 50 6
Cha Amin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 30 31 32 34 34 33 33 33 32 31 30 30
Keskim. alin lämpötila 22 23 25 26 26 26 26 26 25 25 24 23
Sademäärä mm 12 15 54 46 109 79 93 71 120 246 101 8
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28
Kanchanaburin säätilasto (Kwai-joki): Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 33 36 37 38 36 35 34 34 34 32 32 31
Keskim. alin lämpötila 20 22 24 26 26 26 25 25 25 24 22 20
Sademäärä mm 4 18 29 79 145 86 103 98 201 209 59 6
Phitsanulokin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 34 36 37 36 34 33 33 33 32 32 31
Keskim. alin lämpötila 19 21 24 25 25 25 25 25 25 24 22 19
Sademäärä mm 4 14 27 56 171 166 179 248 247 263 33 11

Thaimaan itärannikko (Trat-provinssi ja Rayong sekä Koh Samet, Koh Chang, Koh Kood ja Koh Mak)

Thaimaan itärannikolla sijaitsee rantalomakohde Rayong, josta pääsee kätevästi Koh Sametin saarelle. Itärannikolla sijaitsee myös Trat-provinssi, johon kuuluvat Koh Chang-, Koh Kood- ja Koh Mak -saaret. Thaimaan itärannikolla vuosi jakautuu kolmeen kauteen:

Kuuma kausi kestää helmikuun lopusta toukokuun alkuun, jolloin lämpötila vaihtelee tyypillisesti 22-34 asteen välillä. Näinä kuukausina lämpötilat ovat korkeita sekä päivällä että yöllä, minkä lisäksi ilmankosteus on suuri.

Sadekausi kestää toukokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin. Lounaismonsuunin ansiosta sateiden riski on tähän aikaan suuri. Lämpötilat ovat miellyttäviä ja vaihtelevat 24-32 asteen välillä. Jotkin tällä alueella sijaitsevat saaret voivat olla monsuunisateiden takia vaikeapääsyisiä tähän aikaan vuodesta.

Viileä kausi kestää lokakuun puolivälistä helmikuun alkuun. Viileä kausi on suhteellisen kuiva, ja lämpötilat pysyttelevät 20-32 asteen välillä. Joulukuu ja tammikuu ovat kylmimmät kuukaudet.

Rayongin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 33 33 34 34 33 32 32 32 32 33 32
Keskim. alin lämpötila 22 25 26 27 27 27 27 26 25 25 23 21
Sademäärä mm 21 37 70 82 199 165 172 132 255 194 51 6

Etelä-Thaimaan itärannikko (mantereen itäpuoli sekä Koh Samui, Koh Phangan ja Koh Tao)

Etelä-Thaimaan itärannikon edustalla sijaitsevat Koh Samuin, Koh Phanganin ja Koh Taon saaret. Suosituilla lomasaarilla on kaksi vuodenaikaa:

Kuiva kausi kestää tammikuusta syyskuun loppuun. Tähän aikaan lämpötilat ovat korkeita ja nousevat keskimäärin 24-32 asteeseen. Aurinkoisia tunteja on paljon, joten kuiva kausi on erinomaista aikaa lomailla näissä osissa Thaimaata. Silloin tällöin voi kuitenkin esiintyä lyhyitä mutta rankkoja sadekuuroja.

Sadekausi kestää lokakuusta joulukuun loppuun, ja sateet ovat runsaita läpi koko kauden. Lämpötilat pysyttelevät kuitenkin edelleen 20-35 asteen välillä, joten myös ilmankosteus on suuri.

Koh Samuin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 28 29 31 32 33 32 32 32 31 30 29 29
Keskim. alin lämpötila 24 25 26 26 26 26 25 25 25 24 24 24
Sademäärä mm 90 30 30 80 160 100 120 100 130 290 430 150
Meriveden keskilämpötila 26 27 27 28 28 28 28 28 28 27 27 27
Koh Phanganin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 29 30 31 32 33 32 32 32 32 31 30 29
Keskim. alin lämpötila 24 25 26 26 26 26 25 25 25 25 24 24
Sademäärä mm 144 33 50 86 158 93 131 106 113 266 527 203
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 30 30 30 29 29 29 28
Koh Taon säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 29 29 30 32 32 31 31 31 31 30 29 29
Keskim. alin lämpötila 22 23 24 25 25 24 24 24 24 23 23 22
Sademäärä mm 123 39 54 85 172 118 146 167 141 275 463 188
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

Etelä-Thaimaan länsirannikko (mantereen länsipuoli eli mm. Khao Lak, Phuket ja Krabi sekä Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook ja Koh Kradan)

Etelä-Thaimaan länsirannikolla sijaitsevat Khao Lakin, Phuketin ja Krabin suositut lomarannat. Rannikon edustalla puolestaan sijaitsevat Koh Lantan, Koh Ngain, Koh Mookin ja Koh Kradanin saaret. Sekä mantereella että saarilla on kaksi kautta:

Kuiva kausi kestää marraskuusta maaliskuuhun. Näiden kuukausien aikana saadaan nauttia korkeista 21-32 asteen lämpötiloista ja auringonpaisteesta, eikä vettä tule juuri ollenkaan. Kuiva kausi on ehdottomasti paras ajankohta suunnata tähän osaan Thaimaata.

Sadekausi kestää huhtikuusta lokakuuhun. Lämpötilat ovat edelleen korkeita ja vaihtelevat 20-31 asteen välillä. Sateen todennäköisyys on kuitenkin suuri, ja sateiden vuoksi myös monet saarista voivat olla vaikeapääsyisiä. Suosittelemme siksi suuntaamaan Etelä-Thaimaan itärannikolle, jos haluat matkustaa näiden kuukausien aikana esimerkiksi saarihyppelyn merkeissä.

Khao Lakin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 34 34 34 33 33 32 32 32 32 32 32
Keskim. alin lämpötila 23 23 23 24 25 25 25 25 24 24 23 23
Sademäärä mm 30 33 79 115 253 238 256 314 347 352 189 67
Meriveden keskilämpötila 27 28 28 29 29 29 28 28 28 28 28 27
Krabin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 32 34 34 34 33 32 32 32 32 31 31 31
Keskim. alin lämpötila 22 25 24 26 26 25 25 25 25 25 24 24
Sademäärä mm 15 19 48 106 216 215 217 230 281 298 153 60
Meriveden keskilämpötila 28 29 29 30 30 30 30 30 29 29 29 29
Koh Lantan säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 33 34 34 34 32 32 31 31 30 31 31 31
Keskim. alin lämpötila 24 24 25 25 25 26 25 26 25 25 24 24
Sademäärä mm 10 10 30 110 190 180 270 250 380 310 160 40
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Koh Ngain säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 30 31 32 31 30 29 28 28 28 28 28 28
Keskim. alin lämpötila 22 22 23 25 25 25 25 25 25 24 23 22
Sademäärä mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 29
Koh Mookin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 30 32 33 33 32 31 30 31 31 30 30 29
Keskim. alin lämpötila 24 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 24
Sademäärä mm 24 24 54 89 145 137 163 186 194 222 155 64
Meriveden keskilämpötila 28 28 29 30 30 29 29 29 29 29 29 28
Katsele valokuvia
Valokuvat
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä Aasiamatkat.fi

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Aasiasss.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.