• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeMyanmarMyanmarin kohokohdat & rantaloma Ngapalissa
15 päivää

Myanmarin kohokohdat & rantaloma Ngapalissa

Nauti Myanmarin upeista auringonlaskuista, koe kaunis Inlejärvi, näe punapukuiset munkit ja lumoudu tuhansista temppeleistä ja pagodeista. Rentoudu lopuksi Ngapalin valkoisilla hiekkarannoilla.

Myanmarin kohokohdat & rantaloma Ngapalissa Myanmarin kohokohdat & rantaloma Ngapalissa
15 päivää

Myanmarin kohokohdat & rantaloma Ngapalissa

Nauti Myanmarin upeista auringonlaskuista, koe kaunis Inlejärvi, näe punapukuiset munkit ja lumoudu tuhansista temppeleistä ja pagodeista. Rentoudu lopuksi Ngapalin valkoisilla hiekkarannoilla.

Miksi valita tämä matka?

 • Ihaile uskomattoman kauniita auringonlaskuja Mandalayssa ja Baganin tasangolla, jonka tuhannet temppelit ja pagodit ilta-aurinko värjää kaikilla punaisen sävyillä
 • Nouse Mount Popan huipulle, kohtaa Amarapuran punapukuiset munkit ja näe Pindayan luolien tuhannet Buddhan patsaat
 • Tutustu kyläelämään kauniilla Inlejärvellä ja lähde veneretkelle mahtavalle Iravadijoelle, joka tunnetaan harvinaisista iravadindelfiineistä ja jokihaista
 • Rentoudu ja sulattele kiertomatkan kokemuksia rantalomalla Ngapalissa, jonka idyllisillä hiekkarannoilla ei ole vielä liikaa turisteja

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset

Matka lyhyesti

Tässä kiertomatkassa yhdistyvät Myanmarin suurimmat kohokohdat ja matkan päättävä rentouttava rantaloma. Matkan aikana näet tuhansia erikokoisia Buddhan patsaita, lukemattomia taidokkaasti koristeltuja temppeleitä ja pagodeja sekä kauniita siirtomaa-ajan rakennuksia suurkaupungeissa. Maalaiskylien pölyisillä sorateillä kohtaat raskaita taakkoja selässään kantavia miehiä ja naisia, uteliaita lapsia ja paikallisia maanviljelijöitä, jotka edelleen viljelevät tiluksiaan käsivoimin tai ajavat härkien vetämiä kärryjään.

Vierailet sekä suurissa ja kuuluisissa pagodeissa että vähemmän tunnetuissa temppeleissä, joille on yhteistä se, että ne on rakennettu 1000-1200-lukujen aikana eikä niiden kauneus ei ole vuosien saatossa himmentynyt lainkaan. Tutustut myös buddhalaisiin luostareihin ja munkkien arkiseen aherrukseen eri uskontosuuntauksille pyhitetyissä temppeleissä ja temppelikomplekseissa.

Nautit ikimuistoisen kauniista maisemista tasangoilla, joiden tuhansien pagodien kultaiset huiput aurinko laskiessaan värjää kaikilla punaisen sävyillä. Matka huipentuu rantalomaan idyllisessä Ngapalissa, jossa kauniista maisemista huolimatta on edelleen verrattain vähän turisteja.

Kaikki tämä ja monet muut elämykset tekevät Myanmarista upean matkakohteen.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta* Yangoniin
 • 5 sisäistä lentoa: Yangonista Baganiin, Baganista Mandalayhin, Mandalaysta Hehoon, Hehosta Thandween ja Thandwesta Yangoniin
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Tervetuliaislahja, joka sisältää postikortteja, tervetuliasikirjan ja perinteisen laukun
 • Paikallinen englantia puhuva opas kiertomatkalla
 • 12 yötä hyvissä 3-4 tähden hotelleissa
 • 12 x aamiainen (3.-14. päivä)
 • 7 x lounas (3.-8. päivä)
 • Kuljetukset retkillä ilmastoidulla autolla tai minibussilla
 • Ympärivuorokautinen hätäpuhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Kiertoajelu Baganin tasangolla, jossa on yli 2000 pagodia ja temppeliä
 • Vierailu baganilaisessa lakka-astiapajassa
 • Shwezigonin stupa, Anandan temppeli, Dhammayangyin temppeli ja Nat Taung Kyaungin luostari
 • Retki Popa-vuorelle ”Henkien kotiin” ja vierailu huipulla sijaitsevassa temppelikompleksissa
 • Veneretki Iravadijoella, Mingunin pagodi ja Mingunin kello
 • Shwenandawin luostari, toiselta nimeltään Kultainen palatsi
 • Mahagandayonin luostari ja U Bein -tiikkisilta Amarapurassa
 • Sagaingin kukkula ja hevoskärryajelu Avassa
 • Pindayan luolat ja niiden 8094 Buddhan patsasta
 • Veneretki Inlejärvellä, vierailu kelluvissa kylissä ja kelluvassa Phaung Daw Oon padogissa
 • Vierailu Inn Theinin phao-kylässä ja Alaung Sitthoun ikivanhojen stupien luona
 • Vierailu Yangonin siirtomaa-alueilla ja korkeassa Shwedagonin pagodissa
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta

Lento Suomesta Myanmarin Yangoniin. Matkalla on välilasku/välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Myanmarin Yangoniin

Saavut Yangonin lentokentälle, kuljet maahantulotarkistuksen läpi ja noudat matkalaukkusi. Tuloaulassa sinua odottaa opas, jonka tunnistat Asiatours-kyltistä. Opas vie sinut hotellillesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit lähteä tutustumaan kaupunkiin tai vain rentoutua hetken aikaa pitkän lentomatkan jälkeen.

Muihin Kaakkois-Aasian suurkaupunkeihin verrattuna Yangon on monella tapaa erilainen. Pilvenpiirtäjiä on harvassa, ja niiden sijasta viheralueita ja varjoa antavia puita on runsaasti. Etenkin monet ikivanhat tiikkipuut erottuvat joukosta. Kaupungin arkkitehtuurissa yhdistyvät siirtomaa-ajan talot ja kirkot, hindulaiset temppelit, buddhalaiset stupat ja muslimien moskeijat, mikä luo ainutlaatuista tunnelmaa. Hyvin säilyneen keskustan nähtävyyksiin kuuluvat korkea Shwedagonin pagodi ja Sulen pagodi, jonka stupa on yli 2000 vuotta vanha.

Yangonissa on yli 7 miljoonaa asukasta, mikä tekee siitä Myanmarin suurimman kaupungin. Täällä on onnistuttu säilyttämään myös enemmän siirtomaa-ajan rakennuksia kuin missään muualla Kaakkois-Aasiassa, joten Yangon on hyvä paikka aloittaa sekä Myanmarin mielenkiintoiseen historiaan että buddhalaiseen kulttuurin tutustuminen.

Accommodation included:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 3: Yangon – Bagan

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle. Edessä on lento Baganiin, joka on maan suurin arkeologinen alue ja yksi Myanmarin vaikuttavimmista nähtävyyksistä. Perille saavuttuasi saat kyydin hotellillesi, jonka jälkeen on aika lähteä tutkimaan Baganin tasangon kiehtovia aarteita.

Iravadijoen varrella sijaitseva Baganin kaupunki oli ensimmäisen myanmarilaisen kuningaskunnan hallinnollinen keskus. Kukoistuskaudellaan n. 1000 vuotta sitten Bagan oli kooltaan peräti 40 km², mikä tekisi siitä kohtuullisen suuren metropolin tänäkin päivänä. Tuohon aikaan kaupunki oli muihin Aasian kaupunkeihin verrattuna lähes ennennäkemättömän suuri, mutta nykyään Bagan on kutistunut pieneksi maalaiskaupungiksi. Myanmarin muihin suuriin kaupunkeihin verrattuna Bagan on vaatimaton, mutta kaduilla voi edelleen aistia entisajan mittaamattomien rikkauksien muiston. Menneet suuruuden ajat voi kuvitella helposti etenkin seisoessaan pagodin tai temppelin huipulla ja katsellessaan Baganin tasangolta taivasta kohti kurottavia satoja uskonnollisia rakennuksia.

Päivän aikana poiketaan paikallisilla markkinoilla ja lakka-astioita valmistavassa pajassa, jossa tehdään Baganille ominaisia pehmeitä lakka-astioita. Baganin tasangolla vieraillaan mm. Anandan temppelissä, Dhammayangyin temppelissä, Shwezigonin pagodissa ja tiikkipuusta rakennetussa Nat Taung Kyaungin luostarissa. Pölyisillä sorateillä liikkuvat niin turisteja kuljettavat hevoskärryt kuin härkävaunut, joilla maanviljelijät vievät tuotteitaan markkinoille.

Tasangolla on yli 2000 temppeliä ja pagodia, jotka on kaikki rakennettu 1000-1200-lukujen aikana. Ajan hammas ja etenkin useat maanjäristykset ovat tuhonneet useita monumentteja, mutta viranomaiset pyrkivät restauroimaan ja suojelemaan niistä tärkeimpiä. Vuonna 2019 koko alue valittiin UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.

Päivä huipentuu kauniiseen auringonlaskuun, joka kultaa tasangon satojen temppelien tornit.

Accommodation included:
Päivä 4: Retki Popa-vuorelle eli ”Henkien kotiin”

Tänään on ohjelmassa mielenkiintoinen retki Popa-vuorelle. Popa on sammunut tulivuori, jonka huippu kohoaa noin 1500 metrin korkeuteen merenpinnasta. Vuori seisoo kuin majesteettinen pilari keskellä Baganin tasaista maisemaa.

Popa-vuoren huipulla on kultainen temppelikompleksi, jonne vuoren juurelta johtaa 777 askelmaa. Temppelikompleksi on lähes kokonaan kullalla päällystetty, ja huipulta avautuu henkeäsalpaavan kaunis näköala. Täällä sinulla on aikaa nauttia maisemista ja tutkia rakennuskompleksiin kuuluvia temppeleitä. Vuorta kutsutaan myös nimellä ”Henkien koti”, ja temppelit onkin pyhitetty määrätyille ”nat”-hengille, joiden buddhalaiset uskovat elävän juuri tällä vuorella. Usko henkiin on yksi uskomuksista, joka erottaa myanmarilaiset buddhalaiset muista buddhalaisista.

Popa-vuorelta laskeuduttua matka jatkuu Baganin tasangolla sijaitsevaan paikalliseen kylään, jossa pääset seuraamaan tavallisten myanmarilaisten arkista elämää. Jos aikaa riittää, pääset vierailemaan paikallisessa koulussa ja pienessä tehtaassa. Matkalla ajetaan vehreän maaseutumaiseman läpi ja poiketaan välillä pienissä käsityöpajoissa, joissa valmistetaan esimerkiksi nk. ”palmumakeisia”. Reitin varrella näet todennäköisesti ainakin naisia kantamassa valtavia taakkoja ikeessä ja rikkaruohoja käsin kuokkivia maanviljelijöitä.

Päivä huipentuu leppoisaan veneretkeen mahtavalla Iravadijoella auringon laskiessa.

Päivä 5: Bagan – Mandalay ja keskeneräinen Mingunin pagodi

Tänään matka jatkuu Baganista Mandalayhin. Saat kyydin hotelliltasi lentokentälle, josta on lento Mandalayhin. Mandalayn lentokentällä sinua ollaan jälleen vastassa, ja suuntaat kuljettajasi kanssa suoraan Iravadijoelle. Ohjelmassa on nimittäin leppoisa veneretki Minguniin. Risteilyn aikana voit nauttia jokivarren kiehtovista maisemista ja ihailla monien joella seilaavien veneiden värikkäitä purjeita. On erityisen hauska seurata paikallisia naiskauppiaita, jotka kerääntyvät nopeasti veneiden ympärille kaupittelemaan tuotteitaan matkustajille, kun veneet kiinnittyvät väliaikaisiin laitureihin.

Ensimmäinen etappi on Mingun Pahtodawgyi eli Mingunin pagodi, jonka rakentamisen kuningas Bodawpaya aloitti vuonna 1790. Pagodista on todellisuudessa olemassa vain perustukset, sillä sen rakentaminen jätettiin aikoinaan kesken. Rakennustöitä ei koskaan viety loppuun, koska eräs astrologi ennusti, että pagodin valmistumista seuraisi kuninkaan kuolema. Mingunin pagodista olisi tullut maailman suurin pagodi, jos se olisi koskaan valmistunut. Pagodin raunioiden vieressä seisoo 90 tonnia painava valurautainen kello, joka oli tarkoitus sijoittaa temppelin stupaan. Tänä päivänä Mingunin kello on edelleen maailman toiseksi suurin kello. Mingunissa vieraillaan myös erikoisessa, lumoavan valkoisessa Hsinbyumen pagodissa (Mya Thein Tan), jonka terassit on rakennettu muistuttamaan meren aaltoja.

Mingunista palataan takaisin Mandalayhin. Mandalay on Burman kuningaskunnan viimeinen pääkaupunki, maan toiseksi suurin kaupunki ja nykyisen Myanmarin kulttuurin kehto. Mandalayn sijainti Myanmarin keskiosassa Iravadijoen varrella on tehnyt siitä myös merkittävän kaupallisen keskuksen.

Mandalayhin lähdetään tutustumaan mielenkiintoisen kiertoajelun merkeissä, jonka aikana vieraillaan paikallisissa käsityöpajoissa, kuten lehtikultaa takovan kultasepän pajassa. Lehtikultaa myydään muun muassa temppeleihin vietäväksi alttarilahjaksi. Lisäksi vieraillaan Kultaisessa palatsissa eli Shwenandawin luostarissa. Luostari tunnetaan taidokkaista puukaiverruksistaan, jotka ovat joskus olleet lehtikullalla päällystettyjä niin ulkoa kuin sisältä.

Lopuksi noustaan vielä Mandalay-kukkulan huipulle ihastelemaan upeita näköaloja auringon laskiessa kaupungin ja Shanin tasangon ylle.

Accommodation included:
Päivä 6: Amarapura, Sagaing ja Ava

Tänään pääset tutustumaan myanmarilaisten pikkukaupunkien elämään. Päivä alkaa Amarapurasta, joka on yksi Myanmarin entisistä pääkaupungeista. Amarapurassa vieraillaan Mahagandayonin luostarista, joka on koti yli tuhannelle buddhalaismunkille. Täällä pääset seuraamaan munkkien päivittäistä elämää, johon kuuluvat buddhalaisuuden opiskelu ja ihan tavalliset askareet.

Amarapurasta suunnataan edelleen Sagaingiin, joka myös toimi hetken aikaa pääkaupunkina Baganin kukistumisen jälkeen. Sagaingin kukkulalta voit ihailla upeaa maisemaa, johon kuuluvat Iravadijoen lisäksi ympäröivällä tasangolla ja kukkulan läheisyydessä sijaitsevat yli 700 munkki- ja nunnaluostaria. Sagaingista siirrytään Avaan eli Inwaan, jossa noustaan hevoskärryihin. Hevoskyydillä käydään katsomassa Bagayan luostaria ja Nan Myint -tornia.

Päivän päätteeksi palataan vielä Amarapuraan, jossa ihastellaan upeaa auringonlaskua U Beinin tiikkisillalta.

Accommodation included:
Päivä 7: Mandalay – Heho – Pindaya – Inle

Tänään on ensimmäiseksi edessä lento Hehoon, josta ajetaan Pindayaan. Noin 1200 metrin korkeudessa sijaitseva Pindaya tunnetaan kalkkikiviluolistaan. Matkalla näkemiäsi maisemia hallitsevat vihannesviljelmät, joista osa on kylvetty terasseiksi kukkuloiden kylkiin.

Pindayassa vieraillaan luolissa, joissa säilytetään peräti 8094:ää savesta, sementistä, tiikkipuusta ja marmorista veistettyä Buddhan patsasta. Lisäksi poiketaan pienessä pajassa, jossa valmistetaan perinteisiä burmalaisia paperivarjoja. Tämän jälkeen on aika jatkaa matkaa Inlejärvelle. Matkalla pistäydytään vielä noin 500-vuotiaassa, puurakenteisessa Shwe Yan Pyayn luostarissa. Paikallisessa ravintolassa nautitaan vielä lounasta, ja Inlejärvelle saavuttuasi saat kyydin majoituspaikkaasi.

Accommodation included:
Päivä 8: Inle

Tänään vietetään koko päivä Inlejärvellä, joka on yksi matkan suurimmista kohokohdista. Sijaintinsa puolesta Inlejärvi on yksi maailman kauneimmista, ja sen vesi pysyy tyynenä käytännöllisesti katsoen aina. Järveä ympäröivät joka puolelta vuoret. Inle on 22 km pitkä, 11 km leveä ja sijaitsee 900 metriä merenpinnan yläpuolella.

Järven vesi on erittäin ravinteikasta ja vesikasveja on paljon, mikä vaikuttaa ympäröivään elämään monella tapaa. Esimerkeiksi perinteiset soutu- tai kalastustekniikat eivät ole mahdollisia, ja siksi paikalliset ovat kehittäneet oman soutumenetelmänsä, jonka avulla järvellä on mahdollista liikkua. Soutaja seisoo kanootin perän päällä yhdellä jalalla, kiertää toisen jalkansa airon ympärille ja työntää siten kanoottia eteenpäin.

Vesi on erittäin matalaa. Kaikkialla järvellä voit nähdä kalastajia, joiden käyttämä tekniikka on myös ainutlaatuinen – tavallisia verkkoja ei voi käyttää mm. kaikkialla esiintyvien vesikasvien vuoksi. Vesikasveja pidetään täällä kuitenkin ennemmin resurssina kuin ongelmana. Paikalliset keräävät vesikasveja järvestä ja rakentavat niistä kelluvia ”peltoja”, joissa he viljelevät muun muassa tomaatteja, kurkkuja, meloneja ja monia muita maukkaita kasviksia.

Tänään käydään kelluvissa, paalujen päälle rakennetuissa kylissä, silkkikutomossa ja katsomassa kehrääjiä, jotka valmistavat lankaa lootuksen varsista. Järvellä käydään ihastelemassa myös kelluvaa Phaung Daw Oon pagodia. Lisäksi vieraillaan Inlejärveltä johtavan pienen kanavan varrella sijaitsevassa Inn Theinin phao-kylässä. Lopuksi käydään pienellä kävelyllä Alaung Sitthoun alueella, jonka ikivanhat stupat ovat osittain peittyneet kasvillisuuden alle. Täällä voit nauttia uskomattoman hienoista järvinäköaloista kävellessäsi viehättävässä bambumetsässä.

Accommodation included:
Päivä 9: Inle – Ngapalin ranta

Tänään saat kyydin Hehon lentokentälle, josta on lento rannikolla sijaitsevaan Thandween. Sinut noudetaan Thandwen lentokentältä, josta matka jatkuu Ngapalin rannalla sijaitsevaan lomakeskukseen.

Ngapalin liidunvalkea hiekkaranta myötäilee Bengalinlahden turkoosinsinisiä, kristallinkirkkaita vesiä. Rannalle suojaa antavat huojuvat palmupuut suhisevat kevyessä merituulessa. Yllättävää kyllä, täällä ei idyllisistä maisemista huolimatta ole juurikaan turisteja. Tunnelma on rauhallinen ja elämä sujuu mukavan leppoisassa tahdissa, joten täällä pääset rentoutumaan totaalisesti Myanmarin vaikuttavien nähtävyyksien kiertelyn jälkeen. Alueen alkuperäiset kalastaja-asukkaat seilaavat edelleen päivittäin merelle, ja heidän saaliinsa löytyy resortin tai ravintolan ruokapöydästä viimeistään samana iltana. Silloin tällöin voit nähdä härkävaunujen kulkevan rantaa pitkin, koska hiekka on paljon tasaisempaa kuoppaiseen maantiehen verrattuna.

Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa tutustua alueeseen ja nauttia lomakeskuksen rentouttavasta tunnelmasta.

Accommodation included:
Päivät 10-12: Rantaloma Ngapalin rannalla

Päivät ovat vapaita. Voit rentoutua hiekkarannalla tai halutessasi varata lomakeskuksesta mielenkiintoisia lisäretkiä.

Accommodation included:
Päivä 13: Ngapali – Yangon

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Thandwen lentokentälle. Täältä lennät takaisin Yangoniin. Oppaasi on sinua vastassa lentokentällä ja vie sinut hotellillesi, jossa kirjaudut sisään. Tämän jälkeen on vuorossa retki Bogyoken markkinoille, Chinatowniin ja kuuluisaan Shwedagonin pagodiin.

Nähtävyyksien luokse kuljetaan vanhalla, ympyränmuotoista rataa kulkevalla junalla, ja reitti vie myös läpi Yangonin viehättävien siirtomaa-aikaisten kortteleiden ja uskomattoman hyvin säilyneen keskustan.

Lähes kaikkialta kaupungista voit nähdä Shwedagonin pagodin korkeuksiin kohoavan, kultalaatoilla päällystetyn stupan. Tämä 2500 vuotta vanha pagodi on yksi buddhalaisten pyhimmistä paikoista, sillä siellä säilytetään Buddhan kahdeksaa hiussuortuvaa. Pagodissa vallitsee vaikuttava, rauhaa ja kunnioitusta huokuva tunnelma, ja se on yksi parhaista paikoista seurata buddhalaisten rukoushetkiä ja nähdä alttarilahjoja, jotka vaihtelevat kukista keitettyyn riisiin ja veteen.

Pagodissa vierailun jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Accommodation included:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 14: Kotimatka Yangonista

Päivä on vapaata aikaa aina lähtöhetkeen asti. Sinut noudetaan hotellilta ja viedään lentokentälle. Lennät takaisin Suomeen välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 15: Paluu Suomeen

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja rentouttavan Myanmarin-loman jälkeen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 800 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.