• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeJapaniKioto & Tokio – Japanin sydän & aivot
9 päivää

Kioto & Tokio – Japanin sydän & aivot

Koe Japanin tärkeimmät kulttuurikaupungit Tokio ja Kioto. Hypermodernin suurkaupungin ja ikivanhojen perinteiden välinen kontrasti tekee unohtumattoman vaikutuksen jokaiseen Japanin-kävijään

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Kioto & Tokio – Japanin sydän & aivot Kioto & Tokio – Japanin sydän & aivot
9 päivää

Kioto & Tokio – Japanin sydän & aivot

Koe Japanin tärkeimmät kulttuurikaupungit Tokio ja Kioto. Hypermodernin suurkaupungin ja ikivanhojen perinteiden välinen kontrasti tekee unohtumattoman vaikutuksen jokaiseen Japanin-kävijään

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Osakaan ja takaisin kotiin Tokiosta
 • Bussikuljetus Osakan lentokentältä hotelliin Kiotossa
 • Oppaan palvelut Osakan lentokentälle saapumisen yhteydessä
 • Bussikuljetus hotellilta lentokentälle Tokiossa
 • Shinkansen-junamatka Kiotosta Tokioon
 • 2500 JPY:n IC-matkakortti Tokioon
 • 7 yötä turistiluokan hotelleissa, sis. aamiainen
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 2-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • Tervetulotilaisuus hotellilla Kiotossa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka toteutetaan, jos matkustajia on vähintään 2

Kattava retkipaketti:

 • Opastettu kierros Kiotossa: Hopeapaviljonki (Ginkaku-ji), Filosofin polku Higashimayan temppelikaupunginosassa ja Nanzen-ji
 • Opastettu puolipäiväretki Tokiossa, Shibuya ja Takeshita-dori
 • Opastettu kokopäiväretki Tokiossa, Omotesando, Asakusa, Senso-ji-temppeli, veneretki Sumidajoella, Hamarikyun puisto

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tämä matka vie sinut Japanin ytimeen. Sukella vanhan pääkaupungin Kioton historiaan ja tutustu sen syvälle juurtuneeseen kunnioituksen, järjestyksen ja vanhojen perinteiden kulttuuriin. Seikkaile hypermodernissa Tokiossa Keisarillisen palatsin historiallisista tunnelmista Akihabaran mangamekkaan ja superrikkaiden Ginzaan. Kioton hyvin säilynyt kaupunkikuva ja sen matalat, ohutseinäiset puutalot liukuovineen vievät sinut menneen ajan Japaniin, kun taas Tokiossa pääset ihailemaan futuristisia mega-asemia, modernia arkkitehtuuria ja pilvenpiirtäjiä.

Kiotossa vierailet kahdessa merkittävässä nähtävyydessä, jotka ovat molemmat UNESCO:n maailmanperintökohteita: Ginkaku-ji eli hopeapaviljonki ja kaunis Kiyomizun temppelikompleksi. Kiotossa vallitseva erityinen, historiaa huokuva tunnelma syntyy kaupungin lukemattomista temppeleistä, teehuoneista ja paviljongeista. Oman lisänsä tunnelmaan tuovat monet viehättävät puutarhat, viheralueet ja vesistöt.

Opastetulla kierroksella Tokiossa tutustut moderniin Japaniin, jolle ovat ominaista trendien harjalla liikkuva nuoriso, neonvalot, elektroniikka ja supertehokas liikennejärjestelmä. Samanaikaisesti metropoli pitää sisällään lukuisia rakkaudella vaalittuja historiallisia ja kulttuurisesti arvokkaita kohteita, joita ovat esimerkiksi Keisarillinen palatsi, kauniit ja paljon kävijöitä houkuttelevat puistot sekä Senso-jin temppeli.

Miksi valita tämä matka?

 • Sukella Japanilaisen kulttuurin sydämeen hypermodernissa Tokiossa ja perinteikkään Kioton kauniissa temppeleissä ja pyhäköissä. Junamatka Shinkansen-luotijunalla sisältyy matkaan
 • Suurkaupunki Tokiossa vaikutuksen tekee etenkin Shibuyan risteys, joka on maailman vilkkain suojatie
 • Ihastele perinteisiin kimonoihin pukeutuneita maikoja, jotka kiirehtivät Kioton geishakorttelissa teehuoneesta toiseen
 • Jatka matkaa luontolomalla Hakonen kansallispuistossa Mount Fujin juurella ja nauti onsen-kylvystä perinteisessä Ryokanissa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Lento valitulta lentokentältä Suomesta välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Osakaan ja matka Kiotoon

Saapumisen jälkeen on ensimmäisenä vuorossa maahantulotarkistus, jossa saat 90 päivän oleskeluun oikeuttavan viisumin leimana passiisi. Tämän jälkeen noudat matkatavarasi ja siirryt tullin läpi tuloaulaan. Tuloaulassa odottaa yhteistyökumppanimme edustaja, jonka tunnistat nimeäsi kantavasta Asiatours-kyltistä. Edustaja saattaa sinut bussille, jolla matkustat hotellillesi Kiotoon. Majoitut Kiotossa seuraavat 3 yötä.

Kioto on upea kaupunki, jonka historia on rikas. Kiotolla on aina ollut ja on edelleenkin suuri vaikutus japanilaiseen minäkuvaan. Kioto oli Japanin pääkaupunki yli tuhannen vuoden ajan aina vuoteen 1868 saakka. Kaupungissa on n. 2000 historiallista temppeliä, pyhäkköä ja keisarillista rakennusta sekä joukko yliopistoja. Tänä päivänä Kiotossa on 17 rakennusta, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Kiotossa japanilaista kulttuuria ei pidetä vain historiallisena perintönä, eikä geishakortteleita ja teehuoneita ylläpidetä vain turisteja varten. Kaupunki on juuri sopivan kokoinen ja helppo navigoida. Koska Kiotossa on vain 1,5 miljoonaa asukasta, sitä pidetään yhtenä Japanin ”pienemmistä kaupungeista!

Hotelliin saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 3: Tervetuliaistapaaminen - Opastettu kokopäiväretki Kiotossa

Aamiaisen jälkeen paikallinen englantia puhuva opas pitää hotellilla infotilaisuuden. Infotilaisuudessa opas käy läpi seuraavien päivien ohjelman, antaa tietoa käytännön asioista ja vastaa kysymyksiin. Saat myös IC-lipun eli elektronisen matkakortin, joka käy junissa ja busseissa. Kortille on ladattu valmiiksi 2500 JPY. Lisää rahaa on helppo ladata tarpeen mukaan.

Tänään on vuorossa viiden tunnin opastettu kävelyretki, jonka aikana käydään Kioton tärkeimmissä nähtävyyksissä. Vierailet muun muassa UNESCO:n maailmanperintöluetteloon kuuluvassa kauniissa Ginkaku-jin temppelissä, kuljet pitkin kuuluisaa Filosofin polkua ja näet vaikuttavan Nanzen-jin temppelin. Kierros tehdään kävellen, joten muista mukavat jalkineet.

Opas noutaa sinut hotelliltasi. Ensimmäinen etappi on Ginkaku-ji, joka tunnetaan myös nimellä Hopeinen paviljonki. Zen-temppeli rakennettiin alun perin erään shōgunin yksityishuvilaksi, ja sitä ympäröivät erittäin kauniit puutarhat. Erityisesti temppelin kivipuutarha on legendaarinen. Ginkaku-jille johtava tie on kapea ja viehättävä, ja sen varrella on monia pikku kauppoja ja kahviloita. Täällä on useimmiten mahdollista myös hypätä riksan kyytiin.

Täältä kuljet eteenpäin pitkin Filosofin polkua Higashiyaman alueen pohjoisosan läpi. Filosofin polku kulkee pitkin kanavan vartta, jonne on istutettu satoja japanilaisia kirsikkapuita. Kirsikan (sakura) kukinta-aikaan alue on erityisen suosittu hanamin viettäjien keskuudessa.

Seuraava etappi on Yasakan pyhäkkö, jossa on varattu aikaa lounaalle (ei sisälly). Yasakan pyhäkkö perustettiin yli 1300 vuotta sitten, ja se yhdistää Gionin geishakorttelin Higashiyama-kun temppelialueeseen. Higashiyaman läpi kuljetaan paikkaan, jossa pääset kokemaan klassisen japanilaisen teeseremonian. Teeseremoniaa kutsutaan nimellä ”sado” tai ”cha no yu”, ja se pohjautuu yli 400 vuotta vanhaan traditioon. Seremonia tapahtuu perinteisessä japanilaisessa puutalossa, jonka ohuet seinät ja liukuovet on osin valmistettu tietyn tyyppisestä pergamentista. Istut lattialla upeaan kimonoon pukeutuneen naisen edessä. Nainen suorittaa teeseremonian erittäin huolellisesti, ja seremonian jokaisella liikkeellä on oma tarkoituksensa.

Teeseremonian jälkeen siirrytään oppaan johdolla rauhalliselle ja erittäin viehättävälle Ninenzakalle. Ninenzaka on vanha mukulakivikatu, jota reunustavat nykyään matkamuistomyymälöinä ja kahviloina toimivat vanhat puutalot. Täällä on hetki aikaa tutkia ympäristöä omin neuvoin.

Seuraava etappi on n. 400-vuotias Kodai-ji-temppeli. Kodai-ji sijaitsee kukkulan laella, ja ehkä juuri siksi alueella vallitsee ainutlaatuisen rauhallinen tunnelma. Temppeliä ympäröi viehättävä puutarha, jossa on pikkuisia järviä, siltoja, bonsaipuita, kivipuutarha ja bambulehto, jonka bambut kohoavat jopa 20 metrin korkeuteen. Japanilaisessa puutarhassa mitään ei ole jätetty sattuman varaan, vaan kaikella on oma paikkansa ja merkityksensä, minkä vierailija huomaa varsin nopeasti. Temppelin alueella sijaitsee myös kaksi historiallista teehuonetta, joissa voit halutessasi käydä.

Filosofin polun päässä sijaitseva Nanzen-ji on yksi Japanin tärkeimmistä zen-temppeleistä ja tämänpäiväisen retken viimeinen etappi. Nanzen-ji koostuu päätemppelistä ja muista siihen kuuluvista temppelirakennuksista, jotka ovat peräisin 1600-luvulta. Kauniilla temppelialueella vallitsee rauhallinen tunnelma. Sanmon-portin valtava koko, monet erilaiset temppelirakennukset ja zen-puutarhojen seesteisyys muodostavat keskenään vaikuttavan kontrastin. Opastettu kierros päättyy Nanzen-jissa vierailun jälkeen.

Päivä 4: Kioto omin neuvoin

Päivä on vapaata aikaa.

Kiotolla on niin paljon tarjottavaa, että valitseminen voi osoittautua vaikeaksi!

Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän ja lähteä tutkimusretkelle Kioton lukemattomien vesiväylien rantoja pitkin. Kuten lähes kaikissa muissakin kaupungeissa, joilla on pitkä historia, myös Kiotossa vesireittien saavutettavuus oli ensiarvoisen tärkeää. Kioton läpi virtaa kolme jokea, joiden varsille on rakennettu satoja kanavia, minkä lisäksi kaupungissa on lukemattomia lähteitä ja lampia. Kaikkialla on vehreää kasvillisuutta, joka antaa etenkin kesäaikaan tervetullutta varjoa ja suojaa. Kirsikankukkien aikaan kaupungin vesialueet ovat kauneimmillaan.

Voit myös lähteä yksinkertaisesti kävelemään kaupungin kaduille ja nauttimaan tunnelmasta. Huomaat pian, että Kiotossa on paljon myös japanilaisia turisteja, ja yksi paikallisten – niin miesten kuin naistenkin –  lempipuuhista on pukeutua päiväksi perinteiseen kimonoon. Kauniit asut tuovat katukuvaan väriä, ja etenkin nuoret ihmiset nauttivat pukeutumisesta silminnähden.

Kaupungissa on luonnollisesti paljon nähtävyyksiä, jotka eivät olleet mukana edellispäivän ohjelmassa. Fushimi Inari-taisha on nähtävyys, joka tuli kuuluisaksi kaikkialla maailmassa ”Geishan muistelmat” -elokuvan ansiosta. Pyhäkköön johtavia polkuja reunustavat oranssinpunaiset portit luovat vaikutelman pitkästä pergolasta. Portteja ovat lahjoittaneet monet eri henkilöt, ja lahjoittajan nimi on kirjoitettu kuhunkin porttiin mustalla kirjoitusmerkillä. Jopa 10000 vieri vieressä seisovaa kaunista porttia luovat ainutlaatuista tunnelmaa temppelin alueelle.

Toinen merkittävä nähtävyys on Kinkaku-ji eli Kultainen paviljonki. Kultainen paviljonki on Kioton tärkein tunnusmerkki. Kolmikerroksinen rakennus sijaitsee pienen lammen rannalla. Näky on vaikuttava, kun valo osuu lehtikullalla päällystettyyn temppeliin ja saa sen heijastumaan peilikirkkaan lammen pinnasta.

Kioto tunnetaan kaikkialla Japanissa kulinaristin onnelana. Hyviä ja erinomaisia ravintoloita on kaikkialla, samoin kuin kuhisevia toreja, kuten Nishiki. Suosittelemme myös mielenkiintoista ruoanvalmistuskurssia.

Päivä 5: Kioto – Shinkansen Tokioon, opastettu kierros Tokiossa

Tänään jätät Kioton kulttuurikaupungin ja Japanin sydämen taaksesi ja jatkat Tokioon, jonka sanotaan olevan Japanin aivot.

Matka taittuu Shinkansen-luotijunalla, joita varten asemilla on omat laiturit. Junamatka Japanissa todellinen elämys. Luotijunissa on tavallisesti joko 6, 8, 12 tai 18 vaunua. Aseman infotauluista voit nähdä, kuinka monta vaunua kussakin yksittäisessä junassa on. Laiturilla olevista merkinnöistä voit myös helposti nähdä, mihin kohtaan oma vaunusi tulee. Juna osuu oikeiden merkkien kohdalle senttimetrien tarkkuudella. Laituriin on maalattu esim. ”6 vaunua – vaunu nro. 5” tai ”12 vaunua – vaunu nro. 3”. Järjestelmä on erittäin helposti ymmärrettävä, kun sen kerran on hoksannut. Japanilainen jonotuskulttuuri on hienostunut: laiturille asetutaan siistiin jonoon oikean merkin kohdalle, ja junaan noustaan rauhallisesti siinä järjestyksessä, missä laiturille on tultu – tönimistä tai kiilaamista ei katsota hyvällä!

Junat kulkevat tarkasti aikataulussaan kaikkialla Japanissa, ja yli parin minuutin myöhästymiset ovat ennenkuulumattomia. Myöhästymistä puidaan matkustajien keskuudessa pitkään, ja siitä mainitaan jopa televisio- ja radiouutisissa.

Kioton päärautatieasemalta Tokioon on matkaa 524 km. Shinkansen-luotijuna taittaa matkan vähän yli kahdessa tunnissa.

Saavuttuasi Tokioon tapaat rautatieasemalla oppaasi, joka saattaa sinut hotellillesi. Asemalta hotellille matkustat metrolla IC-lipulla, jonka sait 2. päivän infotilaisuudessa.

Iltapäivällä on ohjelmassa opastettu kaupunkikierros modernissa Tokiossa. Opastettu puolipäiväkierros alkaa Shibuyasta. Shibuya tunnetaan monista asioista. Se on samanaikaisesti: 1) muotivaatteisiin ja asusteisiin keskittyvä vilkas shoppailukeskus , 2) trendikkäiden muotisuunnittelijoiden ja viihdyttäjien kokoontumispaikka, sekä 3) Tokion tunnetuin ja valokuvatuin tienristeys, jossa tuhannet ihmiset ylittävät kadun kaikista suunnista samanaikaisesti, kun liikennevalot näyttävät vihreää jalankulkijoille ja punaista kaikille ajoneuvoille.

Shibyasta matka jatkuu Harajukuun, joka on toinen Tokion kahdesta muotikeskuksesta. Yksi Harajukun alueen tunnetuimmista kaduista on Takeshita-dori, joka sivukatuineen on todellinen teinikulttuurin mekka. Täällä näet etenkin mielikuvituksellisiin ja värikkäisiin asuihin sonnustautuneita nuoria. Pukeutumisessa lähes kaikki on sallittua, mutta asukokonaisuudet ovat kuitenkin varsin peittäviä.

Iltapäivän päätteeksi käydään vielä tavaratalossa, jonka maanalaisessa kerroksessa myydään pienten taideteosten tapaan aseteltuja ruokatavaroita. Pakkaus on tärkeä osa ostokokemusta, mikä on meikäläisittäin mielenkiintoista nähdä.

Päivä 6: Opastettu kokopäiväretki Tokiossa

Tänään ohjelmaan sisältyy opastettu kokopäiväretki. Kierros tehdään julkisilla liikennevälineillä, joilla liikkuminen on helppoa.

Kierros alkaa Meijin pyhäköstä, joka on omistettu keisari Meijin muistolle. Meijin pyhäkkö sijaitsee metsää muistuttavassa puistossa keskellä Tokiota. Pyhäkköön kuljetaan kahden valtavan suuren toriin eli sintolaisen portin alta. Pyhäkön sisällä vallitsee juhlallinen rauha, joka luo vaikuttavan kontrastin hektiseen kaupunkielämään. Meijin pyhäkkö on erittäin suosittu paikka perinteisille hääjuhlille, joten täällä on hyvät mahdollisuudet nähdä šintolaispappeja, hääpareja ja häävieraita.

Meijistä matka jatkuu Omotesandō-kadulle, joka on Tokion vastine 5th Avenuelle tai Champs-Elyseesille. Kadun varrella on monien kansainvälisten muotibrändien liikkeitä. Huomaat pian, kuinka ostosten tekemisen jälkeen henkilökunta saattaa asiakkaan liikkeen sisältä kadulle asti syvään kumartaen. Syvä kumarrus on klassinen japanilainen ele, jolla ilmaistaan syvää kunnioitusta.

Seuraavaksi suunnataan Asakusaan, joka on Tokion vanha kaupunginosa. Asakusassa on edelleen joitain vanhoja rakennuksia, eikä täällä ole korkeita pilvenpiirtäjiä. Kaduilla vallitsevan tunnelman lisäksi yksi Asakusan tärkeimpiä nähtävyyksiä on Sensoji-temppeli. Senso-ji on Tokion vanhin temppeli, ja monille japanilaisille on erityisen tärkeää tulla tänne sytyttämään suitsukkeita. Nakamise-dori on pitkä kävelykatu, jonka varrella on matkamuistomyymälöitä ja ruokakauppoja koko matkan Sensoji-temppelille asti. Elämää kuhisevalla kadulla voit nähdä monia perinteisiin kimonoihin pukeutuneita naisia, pariskuntia ja joskus jopa kokonaisia perheisiä. He ovat matkalla temppeliin, jossa he sytyttävät suitsukkeita, leyhyttelevät niiden savua päälleen ja rukoilevat onnea elämäänsä, paranemista sairaudesta, lasten saamista tai mitä tahansa muuta, mitä he elämässään toivovat.

Senso-jistä on vain lyhyt kävelymatka Sumida-joelle. Seuraavaksi onkin vuorossa veneretki, jonka aikana pääset näkemään Tokion hieman eri näkökulmasta. Matka vie ohi legendaaristen rakennusten, kuten Asahi Super Dry -panimon pääkonttorin sekä 12 sillan, jotka ovat arkkitehtonisesti ja väriltään varsin erilaisia.

Nouset veneestä Hamarikyun kohdalla. Hamarikyu Gardens on puisto, joka sijaitsee Tokion sydämessä Tokionlahden rannalla. Puiston erikoisuus ovat suolavesijärvet, joiden vedenpinta nousee ja laskee vuoroveden mukana. Puisto perustettiin Edo-kauden alussa vuoden 1600 tienoilla, ja sen vehreiden maisemien taustalla siintävät Tokion modernit pilvenpiirtäjät luovat hienon kontrastin, joka kertoo paljon tämän päivän Japanista. Pistossa on myös teehuoneita, joissa voit nauttia kupillisen höyryävän kuumaa ”matchaa” eli vihreää teetä.

Palaat hotellille myöhään iltapäivällä.

Päivät 7-8: Tokio omin neuvoin

Päivät ovat vapaita.

Tokiolla on valtavasti tarjottavaa. Keisarillinen palatsi ja sen vallihaudan yli kulkeva Nijubashi-silta ovat kenties Tokion legendaarisimmat nähtävyydet. Ginzan hienostoalue, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä palatsista ja sen puistosta, tunnetaan maailman korkeimmista neliöhinnoista ja superrikkaiden boheemista elämäntavasta. Alueelta löytyy kaikkea kahviloista baareihin, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin.

Akihabaran kaupunginosasta löytyy elektroniikkaa joka lähtöön. Elektroniikkaa myydään käytännössä kaikissa kaupoissa. Viime vuosien aikana kaupunginosa on niittänyt mainetta myös otaku-kulttuurin ja manga-fanien keskuudessa. Täällä voit myös kokea ainutlaatuisen elämyksen vierailemalla ”maid cafessa”, joiden tarjoilijat ovat pukeutuneet sarjakuvamaisiin sisäkköasuihin.

Päivä 9: Kotimatka Tokiosta Suomeen

Päivä on vapaasti käytössäsi lentokenttäkuljetukseen asti. Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta lennät Suomeen. Matkan varrella voi olla välilasku/ja.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Raitista ilmaa ja elämyksiä Hakonen kansallispuistossa, 2 yötä

Ota tauko Tokion hektisestä kaupunkielämästä ja jatka lomaasi muutamalla päivällä luonnonkauniissa Hakonessa, joka sijaitsee 84 km Tokiosta lounaaseen ja on osa Fuji-Hakone-Izun kansallispuistoa. Hakone tunnetaan onsen-kylpylöistään, upeasta luonnostaan ja näköaloista 3776 metriä korkealle Fuji-tulivuorelle.

Hintaan sisältyy kahden päivän retkilippu eli niin kutsuttu Hakone Freepass, jolla matkustat rajattomasti busseilla, junilla ja köysiradoilla Hakonen alueella. Hakone Freepass oikeuttaa myös ilmaiseen sisäänpääsyyn moniin Hakonen suosittuihin nähtävyyksiin. Voit päättää itse, mitä kaikkea haluat nähdä ja kokea. Voit esimerkiksi matkustaa gondolihissillä näköalapaikalle ja nauttia Owakudanin laakson eli Suuren kiehuvan laakson maisemista. Purjehdusretki Ashi-kraatterijärvellä on myös unohtumaton elämys. Mahdollisuuksia on paljon, ja sinun tehtäväksesi jää vain niistä mielenkiintoisimpien valitseminen.

Illalla on mukava rentoutua hotellin onsenissa, jonka mineraalipitoiset, tulivuoren lämmittämät vedet hemmottelevat päivän retkillä kipeytyneitä lihaksia ja antavat energiaa seuraavan päivän seikkailuihin.

Tämä matka sopii sinulle, jos kaipaat rentouttavia elämyksiä Japanin vaikuttavan ja kauniin luonnon keskellä.

Lisämatka sisältää 1 yön hotellimajoituksen puolihoidolla Hakonessa, 1 yön hotellimajoituksen aamiaisella Tokiossa, junamatkat Tokion ja Hakonen välillä sekä 2 päivän retkilipun Hakonen kansallispuistoon.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 727 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.