• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
  • Omistautuneet matka-asiantuntijat
  • Testatut laatumatkat
  • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
  • Hintatakuu
  • 24/7 apu
  • Matkatakuurahaston jäsen

Majoitus: Japani

Täällä voit tutustua majoituspaikkoihin ja hotelleihin, joita käytämme kiertomatkoillamme Japanissa.
Voit myös katsella kuvia majoituspaikoista.
Vie hiiren osoitin pienen kuvan päälle suurentaaksesi kuvan.

Ryokan Tonosawa Ichinoyu Honkan

Hakone

Tonosawa Ichinoyu Honkan on vanha, jo vuonna 1630 perustettu ryokan, joka sijaitsee Hakonessa Hayakawa-joen rannalla.

Tonosawa Ichinoyu Honkanissa on yhteensä 22 huonetta. Huoneet on sisustettu perinteiseen tyyliin tatameilla, jotka ovat klassisia japanilaisia riisioljista valmistettuja mattoja. Tatamimattojen erityisominaisuus on, että ne vaikuttavat kesällä viilentävästi ja talvella lämmittävästi. Huoneiden sisutukseen kuuluvat myös perinteiset japanilaiset liukuovet eli shojit, jotka valmistetaan puukehykselle pingotetusta riisipaperista. Riisipaperi on ohutta, joten se päästää huoneeseen valoa. Paperista ei kuitenkaan näy läpi, joten yksityisyys on suojattu.

Hyvät yöunet takaa klassinen futonsänky. Huoneiden varustukseen kuuluvat lisäksi WiFi, ilmastointi, jääkaappi, TV, oma kylpyhuone ja matalalla sivupöydällä vedenkeitin, jolla voit valmistaa kupin vihreää matcha-teetä.

Tässä ryokanissa onsen-kylpylät ovat erikseen miehille ja naisille. Lisäksi mukavuuksiin kuuluvat ruokasali ja paikallisia tuotteita myyvä matkamuistokauppa. Aamiainen ja illallinen sisältyvät majoitukseen, ja molemmat ateriat tarjoillaan ruokasalissa.

Aamulla tai illalla voit pukeutua perinteiseen yukata-kimonoon ja vierailla spaosastolla, jossa voit nauttia erilaisista hierontapalveluista ja kasvohoidoista.

Lue lisää ryokan-majoituksesta täältä.


Hotel New Hiroden

Hiroshima

Kolmen tähden Hotel New Hiroden sijaitsee aivan Hiroshiman keskustassa, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Hiroshiman keskusrautatieasemalta. Hiroshiman linnaan on noin 15 minuutin kävelymatka, samoin kuin Hiroshiman rauhanpuistoon. Hotellissa on 15 kerrosta ja n. 250 huonetta, joissa on ilmastointi/lämmitin, minijääkaappi, vedenkeitin ja taulutelevisio maksukanavilla. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita. Huoneissa on ilmainen WiFi. Hotellissa on saatavilla hierontapalveluja (lisämaksusta) ja sen yhteydessä toimii kolme ravintolaa.


Resol Trinity

Kanazawa

Kolmen tähden Resol Trinity sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kanazawan kuuluisalta Omicho-torilta ja aivan Nagamachin samuraikorttelin kupeessa. Sijainti on lyhyesti sanottuna täydellinen.

Hotellissa on 123 huonetta, jotka on sisustettu nykyaikaiseen ja eleganttiin tyyliin. Huoneissa on jääkaappi, TV, ilmastointi ja vedenkeitin. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on ilmainen WiFi sekä pesulapalvelu. Hotellissa on myös italialainen ravintola.


Ryokan Onishiya Suishoen

Kinosaki Onsen

Tyylikäs ryokan-majatalo Onishiya Suishoen sijaitsee Maruyama-joen varrella vain 1 km päässä Kinosaki Onsenin keskustasta ja rautatieasemalta. Ryokanissa voit eläytyä japanilaiseen elämäntapaan pukeutumalla yukataan (puuvillakimono) ja nauttimalla rentouttavista kylvyistä lämpimissä sisä- tai ulko-onseneissa.

Miesten ja naisten osastoihin jaetussa kylpylässä on myös jacuzzi ja sauna, ja spa-alueelta avautuu viehättävä näköala ryokanin sisäpihan japanilaiseen puutarhaan. Rentouttavan spaelämyksen täydentää ihana jalkahieronta.

Viihtyisän loungen ikkunat antavat myös kauniisti valaistuun puutarhaan, ja täällä on tarjolla kahvia ja japanilaista teetä ympäri vuorokauden.

Tilavissa huoneissa on oleskelualue tatamimatoilla, futonsängyt, WiFi, ilmastointi, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja, TV, kahvin- ja teenkeittotarvikkeet sekä kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme.

Majoitukseen sisältyy perinteinen japanilainen aamiainen ja useamman ruokalajin illallinen.

Keskustaan kulkee kerran päivässä illalla maksuton sukkulabussi.

Lue lisää ryokan-majoituksesta täältä.


Ryokan Tokiwa Bekkan

Kinosaki Onsen

Tämä upea ryokan sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Kinosaki Onsenin kuuluisista onsen-kylpylöistä.

Tokiwa Bekkanissa on kaikkiaan 23 huonetta, joista on kaunis näköala vehreisiin ja huolella hoidettuihin japanilaisiin puutarhoihin. Huoneet on sisustettu perinteiseen japanilaiseen tyyliin tatamimatoilla, shoji-liukuovilla ja matalilla sivupöydillä. Luonnolliset värit ja yksinkertaiset elementit luovat rauhallista ja lämmintä tunnelmaa. Lisäksi huoneissa on perinteiset mukavat futonsängyt sekä TV, jääkaappi, yukata-kimonot ja oma kylpyhuone, jossa on kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Mukavuuksiin kuuluvat erilliset onsenit naisille ja miehille, kirjasto ja matkamuistomyymälä.

Huoneeseen tarjoillaan perinteinen japanilainen aamiainen.

Lue lisää ryokan-majoituksesta täältä.


Ryokan Kongo Sanmai-in

Koyasan

Kuinka moni voi sanoa yöpyneensä temppelikompleksissa, jonka historia ulottuu yli 800 vuoden taakse? Pian sinä voit. Kongo Sanmai-in toimii nimittäin sekä temppelinä että ryokanina.

Huoneet on sisustettu kauniilla japanilaisilla tatameilla, tummanruskeilla pöydillä, shōji-ikkunoilla ja futonsängyillä. Lisäksi huoneissa on ilmastointi, WiFi, TV, tallelokero ja WC. Muiden vieraiden kanssa yhteiskäytössä oleva kylpyhuone on käytävällä.

Aivan huoneen ulkopuolella on kaunis japanilainen puutarha, jossa pikkuisten lampien ympärillä kasvavat kauniit alppiruusut, japaninvaahterat ja bonsaipuut.

Aamulla voit halutessasi osallistua munkkien aamurukoukseen, jonka jälkeen tarjoillaan buddhalainen kasvisruoka-aamiainen.

Lue lisää ryokan-majoituksesta täältä.


Citadines Kyoto Karasuma Gojo

Kioto

Kolmen tähden Citadines Kyoto Karasuma-Gojo sijaitsee keskeisellä paikalla Kioton päärautatieaseman ja Gion-geishakorttelin välissä n. 10 minuutin kävelymatkan päässä asemalta ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Gionin alueelta. Hotellissa on 124 huonetta.

Huoneissa on minikeittiö, jonka varustuksiin kuuluvat mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin, keittolevy ja ruoanvalmistusvälineet. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on lisäksi ilmastointi/lämmitin, taulutelevisio sekä kirjoituspöytä.

Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita. Hotellissa on ilmainen WiFi.


Hotel Vista Premio Kyoto

Kioto

Kolmen tähden Hotel Vista Premio Kyoto sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kamo-joelta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Gionin geishakorttelista. Hotellin lähistöllä on paljon kauppoja ja ravintoloita. Esimerkiksi kuuluisa Nishiki-tori on aivan kulman takana. Kaduilla voit nähdä monen pukeutuneen perinteiseen kimonoon. Hotellissa on kuusi kerrosta ja runsaat 80 huonetta. Huoneet on sisustettu nykyaikaisesti ripauksella perinteistä japanilaista tyyliä. Huoneissa on ilmastointi, jääkaappi ja taulu-TV maksukanavilla ja pay-per-view-kanavilla. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita. Hotellissa on kaksi ravintolaa, ja yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.


The B Kyoto Shijo

Kioto

Kioton kauneutta ja japanilaista rauhallisuutta heijastava The B Kyoto Shijo avasi ovensa 1. syyskuuta 2018.

Kuuluisa Nishiki-tori ja suosittu ostoskatu Teramachi-dori sekä Shijon, Shijo-Omiyan, Karasuman ja Omiyan asemat sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.

Hotellissa on 146 yksinkertaiseeen ja moderniin tyyliin sisustettua huonetta, joissa kaikissa on kirjoituspöytä, ilmainen WiFi, ilmastointi, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet sekä hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa klo. 7-10.


Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo

Kioto

Kolmen tähden Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo sijaitsee Kioton keskustassa lähellä Kamo-jokea JR-rautatieaseman ja Gion-geishakorttelin välissä. Hotellin läheisyydessä on paljon kauppoja ja ravintoloita. Hotellissa on n. 235 huonetta, joissa on ilmastointi, taulutelevisio, kirjoituspöytä, jääkaappi ja vedenkeitin. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on oma onsen, sauna ja ravintola sekä mahdollisuus vuokrata polkupyörä. Hierontapalveluista maksetaan erikseen.


Hotel Buena Vista Matsumoto

Matsumoto

Neljän tähden hotelli Buena Vista sijaitsee Matsumoton sydämessä. Rautatieaseman ja hotellin välillä kulkee säännöllisesti ilmainen sukkulabussi. Historialliseen ja viehättävään Matsumotoon on vain 15 minuutin kävelymatka.

Hotellin huoneet on sisustettu vaaleilla luonnonväreillä. Kaikissa huoneissa on pieni oleskelutila ja nykyaikaiset mukavuudet, kuten WiFi, ilmastointi, minibaari ja TV.

Hotellin ylimmässä kerroksessa on ranskalainen ravintola, josta on hieno näköala Matsumoton yli Japanin Alpeille. Japanilaisista ja länsimaisista ruokalajeista koostuva aamiainen tarjoillaan myös tässä ravintolassa.

Pohjakerroksessa on pieni matkamuistomyymälä, kahvila ja kiinalainen ravintola. Perinteinen japanilainen ravintola sijaitsee viidennessä kerroksessa.

Hotellin spa-osastolla on tarjolla hierontaa ja kauneushoitoja, ja vastaanotosta voit lainata maksutta polkupyörän.


Hotel Kisoji

Nagiso

Hotel Kisoji sijaitsee Nagisossa kauniin luonnon ja Kiso-vuorten keskellä. Hotellin sijainti on ihanteellinen Nakasendo-vaellusreittiä ajatellen.

Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä, ja kaikissa on ilmastointi, jääkaappi, TV, puhelin, tallelokero sekä kahvin- ja teenkeittotarvikkeet.

Kisojia voidaan melkein sanoa onsen-kylpyläksi, sillä hotellissa on useita sisä- ja ulkoaltaita, jotka muodostavat eräänlaisen keitaan luonnon keskellä. Nojaa taaksepäin ja anna mineraalipitoisen lämpimän veden hemmotella lihaksiasi samalla kun nautit uskomattoman kauniista näköaloista.

Hotellin ravintolassa on tarjolla herkullisia japanilaisia ruokalajeja.

Hotellista kulkee ilmainen sukkulabussi Nagison rautatieasemalle.


Mitsui Garden Hotel Okayama

Okayama

Kolmen tähden Mitsui Garden Hotel sijaitsee Okayaman keskustassa noin kahden minuutin kävelymatkan päässä JR Okayama -asemalta. Okayaman linna ja Koraku-en-puisto ovat noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Hotellissa on n. 350 huonetta, joissa on ilmastointi, taulutelevisio satelliittikanavilla ja maksukanavilla, minijääkaappi ja tallelokero sekä kahvin- ja teenkeittotarvikkeet.

Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita. Kaikkialla hotellissa on ilmainen WiFi.

Tarjolla on myös hierontapalveluja lisämaksusta.


Shin-Osaka Esaka Tokyu REI

Osaka

Kolmen tähden Shin-Osaka Esaka -hotelli sijaitsee Osakassa vain kivenheiton päässä Esaka-metroasemalta. Hotelli on samassa rakennuksessa kuin Tokyu-tavaratalo, jonka valikoimista löytyy tuotteita maan ja taivaan väliltä.

Hotellissa on 363 pienehköä huonetta. Huoneet on sisustettu yksinkertaiseen tyyliin, mutta niistä löytyy kaikki tarvittava: TV, vedenkeitin, jääkaappi ja tallelokero. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on ilmainen WiFi ja huoneissa on tarjolla mineraalivettä. Hotellissa on myös pesulapalvelu. Hotellissa on ravintola.


Best Western

Takayama

Kolmen tähden Best Western Hotel sijaitsee Takayamassa vain kivenheiton päässä rautatieasemalta. Hotelli on lähellä nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita.

Huoneet ovat pieniä ja kohtalaisen yksinkertaisesti sisustettuja, mutta siistejä. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, äänieristys, jääkaappi, TV ja WiFi.

Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on ravintola sekä mahdollisuus hierontaan (lisämaksusta).


Citadine Shinjuku

Tokio

Citadine Shinjuku on kolmen tähden huoneistohotelli, joka sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Shinjuku-gyoemmae-metroasemalta ja lyhyen matkan päässä Shinjukun kaupunginosan keskuksesta.

Hotellissa on 160 huoneistoa, joissa on minikeittiö, jääkaappi, vedenkeitin, ruoanvalmistusvälineet ja aterimet sekä mikroaaltouuni. Kaikissa huoneistoissa on myös TV, ilmastointi, silitysrauta ja WiFi.

Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on maksullinen pesula ja ravintolassa on mahdollisuus nauttia aamiaista eri maksusta. Hotellissa on ilmainen WiFi yleisissä tiloissa.


Shiba Park Hotel

Tokio

Kolmen tähden Shiba Park Hotel sijaitsee Minaton kaupunginosassa lähellä Onarimon- ja Daimon-metroasemia. Tokyo Tower on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on 200 huonetta 12 kerroksessa. Huoneet on sisustettu moderniin tyyliin vaaleilla kalusteilla ja niissä on ilmastointi, minijääkaappi ja taulutelevisio. Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita. Hotellissa on kaksi ravintolaa, viihtyisä aula oleskelutiloineen sekä retkitiski. Lisämaksusta on saatavilla perinteistä japanilaista shiatsuhierontaa. Kaikkialla hotellissa on ilmainen WiFi.


Shinjuku Washington Hotel

Tokyo

Shinjuku Washington Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Shinjukun alueella lähellä trendikkäitä kauppoja ja ravintoloita, Tokion metropolin hallintorakennusta, Gyoen-puistoa ja Kabukichon viihdekeskittymää. Hotelli on myös aivan Shinjuku-JR-keskusrautatieaseman yhteydessä.

Koko hotelli edustaa viimeisintä designia. Hotellin 25 kerroksessa on runsaat 1000 huonetta. Kaikki huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja varustettu kaikilla mukavuuksilla. Huoneissa on ilmainen WiFi, ilmastointi, TV, puhelin, minijääkaappi, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet sekä hiustenkuivaaja ja ilmaiset kylpytuotteet.

Lisäksi hotelliin kuuluu laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Ravintola Fujitan ruokalistalla on japanilaisia erikoisuuksia, kun taas Manhattan Table Grill & Dining tarjoaa amerikkalaisia grilliherkkuja ja kauniin näköalan Tokion yli.


Villa Fontaine Tamachi

Tokio-Tamachi

Kolmen tähden Villa Fontaine Tamachi sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä sekä rautatieasemalta että metroasemalta, josta kulkee juna suoraan lentokentälle.

Hotelli sijaitsee neljässä kerroksessa korkeassa rakennuksessa, jossa on myös toimistoja. Heti oven ulkopuolella on runsaasti kauppoja ja ravintoloita.

Kaikissa 173 huoneessa on jääkaappi, ilmastointi ja TV. Huoneet ovat pieniä mutta viihtyisiä ja rentoon tyyliin sisustettuja.

Kylpyhuoneessa on WC, pesuallas, kylpyamme suihkulla, hiustenkuivaaja sekä kylpytuotteita.

Hotellissa on aamiaisravintola, ilmainen WiFi ja maksullinen pesula.


Ryokan Biyu no Yado

Yudanaka

Ryokan Biyu no Yado on moderni ryokan, joka sijaitsee vuorten ympäröimällä paikalla Yudanakassa.

Kaupunkia vartioiva 25 metriä korkea Buddhan patsas Heiwa Kannon sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Biyu no Yado tarjoaa ilmaisen kuljetuksen sukkulabussilla rautatieasemalle ja Jigokudani-apinapuistoon , jonne on 15 minuutin ajomatka.

Ryokanin 44 huonetta on sisustettu perinteiseen japanilaiseen tyyliin tatamimatoilla, shōji-liukuovilla ja matalilla sivupöydillä. Kaikissa huoneissa on lisäksi WiFi, ilmastointi, jääkaappi, TV, vedenkeitin ja tallelokero.

Suloisten japaninmakakien kanssa vietetyn päivän jälkeen voit – apinoiden tapaan – nauttia höyryävästä onsen-kylvystä. Kattoterassilla on myös yksityinen kylpyallas, joka on mahdollista varata.

Muihin mukavuuksiin kuuluvat matkamuistomyymälä ja ravintola, josta avautuu todella upea näköala.

Lue lisää ryokan-majoituksesta täältä.

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.