• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeBaliKosketus Baliin
11 päivää

Kosketus Baliin

Sinulle, joka toivot lomaltasi rentoja vapaapäiviä, joiden ohjelman päätät itse. Nauti Ubudin tunnelmasta, tutustu temppeleihin ja näe upeat riisiterassit. Rentoudu lopuksi Sanurin rantalomalla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Kosketus Baliin Kosketus Baliin
11 päivää

Kosketus Baliin

Sinulle, joka toivot lomaltasi rentoja vapaapäiviä, joiden ohjelman päätät itse. Nauti Ubudin tunnelmasta, tutustu temppeleihin ja näe upeat riisiterassit. Rentoudu lopuksi Sanurin rantalomalla.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta* Denpasariin
 • 8 yötä 4 tähden hotelleissa
 • 8 x aamiainen (3.-11. päivä)
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla tai minibussilla
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Mahdollisuus jatkaa rantalomaa Sanurissa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Tirta Empulin pyhä vesitemppeli Tampaksiringissa
 • Tegalalangin uskomattoman kauniit riisiterassit
 • Käsityöläiskylät Mas ja Batubulan
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tämä neljän tähden matka sopii sinulle, kun et halua vaihtaa hotellia usein ja kaipaat vapaita päiviä, jolloin voit itse määrätä tahdin ja valita aktiviteetit.

Matka alkaa kiehtovasta Ubudin taiteilijakaupungista, joka sijaitsee Balin kauniilla ylänköseudulla vehreiden riisiterassien, jokien ja pyhien temppelien ympäröimällä paikalla. Ubud on myös Balin kulttuurikeskus, jonka asukkaat nauttivat täysin sydämin värikkäistä perinteistä ja seremoniallisista kulkueista. Päivät ovat vapaita, joten voit valita itse, kuinka monelle jännittävälle lisäretkelle haluat osallistua.

Ubudista kierros jatkuu pyhälle Tirta Empulin vesitemppelille, Tegalalangin riisiterasseille ja pieniin käsityöläiskyliin, joissa pääset tutustumaan taitaviin puun- ja kivenveistäjiin.

Matka huipentuu rentouttavaan rantalomaan viehättävässä Sanurissa, jossa voit nauttia 5 km pitkästä kultaisesta hiekkarannasta, uppoutua hyvään kirjaan palmujen katveessa ja uida tyynessä meressä.

Halutessasi voit pidentää matkaasi muutamalla päivällä joko Gili Trawanganilla, Nusa Lembonganilla, Komodo-saarilla tai Singaporessa.

Miksi valita tämä matka?

 • Tutustu Baliin matkalla, jonka ohjelmaan sisältyy paljon vapaata aikaa lisäretkille ja omille seikkailuille
 • Lumoudu Balin kiehtovasta kulttuurista Tirta Empulin pyhässä vesitemppelissä, jossa ilman täyttää suitsukkeiden huumaava tuoksu
 • Rakastu viehättävään ja luonnonkauniiseen Ubudin kaupunkiin, käsityöläisten taidonnäytteisiin ja viehättäviin vehreisiin riisiviljelmiin
 • Nauti lopuksi lämpimistä vesistä rentouttavalla rantalomalla Sanurin kultaisilla hiekkarannoilla

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö valitulta lentokentältä

Tänään on edessä lento kohti Balia, Jumalten saarta. Matkalla on välilasku/välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Balille – Ubud

Laskeudut Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Balin pääkaupungissa Denpasarissa. Koneesta päästyäsi kuljet maahantulotarkistuksen läpi ja saat maksuttoman turistiviisumisi. Tuloaulassa sinua odottaa oppaasi, jonka tunnistat Aasiamatkat-kyltistä – ja heti alkuun saat tuntumaa aitoon balilaiseen vieraanvaraisuuteen.

Saat yhdessä oppaan kanssa kyydin luonnonkauniissa Ubudin kaupungissa sijaitsevalle hotellillesi. Ubud tunnetaan Balin kulttuurisena keskuksena, jossa kunnioitetaan perinteitä ja järjestetään värikkäitä seremoniallisia kulkueita. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivät 3-4: Vapaat päivät Ubudissa

Näille päiville ei ole suunniteltu retkiä tai muuta ohjelmaa, joten voit viettää ne omassa tahdissasi ja päättää itse, mihin aktiviteetteihin haluat osallistua.

Ubud sijaitsee Balin kukkulaisella ylängöllä jokien, rotkojen, vehreiden riisiterassien ja vuorten ympäröimällä paikalla.

Temppeleissä ja kaduilla järjestetään usein seremoniallisia kulkueita, jolloin voit nähdä perinteisiin asuihin pukeutuneita balilaisia matkalla paikallisiin temppeleihin viemään lahjoja hindulaisille jumalille Brahmalle, Shivalle ja Vishnulle. Kulkueen seuraaminen voi olla todella hauska ja mukaansatempaava elämys.

Ubud tunnetaan myös Balin taiteellisena keskuksena, joka houkuttelee taiteilijoita kaikkialta maailmasta. Kaupunki on pullollaan gallerioita ja pikku puoteja, joissa myydään paikallisia puusta, lasista ja keramiikasta valmistettuja käsityöesineitä. Jos käsityöt eivät ole sinun juttusi, myös laukkuja, koruja ja ekologisia kauneudenhoitotuotteita on saatavilla kaikkialla.

Yksi Ubudin suosituimmista nähtävyyksistä on rauhallisella temppelialueella sijaitseva Apinametsä. Täällä elää satoja villejä makakiapinoita. Kannattaa huolehtia siitä, että ruokatavarat, juomat ja aurinkolasit ovat visusti piilossa, jotta ne eivät houkuttelisi apinoita tulemaan liian lähelle.

Kun ilta alkaa hämärtyä, voit käydä syömässä jossain Ubudin monista hyvistä ravintoloista, joista monet tarjoavat luomuruokaa, ja juoda sen jälkeen kupin kahvia tai cocktailin viihtyisässä kahvilassa tai baarissa aidosta ubudilaistunnelmasta nauttien.

Voit myös viettää illan Ubud Palacessa balilaisen tanssiesityksen merkeissä. Balilainen tanssi kertoo usein hindulaisuuteen liittyviä tarinoita, joita säestetään perinteisellä musiikilla ja laululla. Tunnettuja tansseja ovat mm. ”Barong”, jossa karmaiseviin naamareihin sonnustautuneet tanssijat esittävät tarinan hyvän ja pahan taistelusta, sekä liikekieleltään pehmeämpi ja naisellisempi ”Legong”, jonka esittävät naiset.

Voit myös valita jonkin monista jännittävistä lisäretkistämme, joista on enemmän tietoa alla.

Päivä 5: Ubud – Tirta Empulin temppeli – Tegalalangin riisiterassit – Käsityöläiskylät – Sanur

Tänään on aika lähteä jatkamaan matkaa. Hyvän aamiaisen jälkeen kirjaudut ulos hotellista, josta opas ja kuljettaja noutavat sinut. Ensimmäisenä vuorossa on mielenkiintoinen puolipäiväretki Ubudin ympäristössä.

Ensimmäinen etappi on Tampaksiringissa sijaitseva Tirta Empulin vesitemppeli ja sen 12 luonnonlähdettä. Uskomattoman kaunis temppeli on koristeltu hienoilla veistoksilla, ja sen viehättävissä kalalammissa uiskentelevat värikkäät karpit. Temppelin tärkein nähtävyys on iso allas, jossa voit kylpeä pyhässä vedessä aivan kuten balilaisetkin, jotka tuovat temppelille alttarilahjoja ja sytyttävät tuoksuvia suitsukkeita.

Seuraavaksi käydään katsomassa Tegalalangin kuuluisia riisiterasseja, jotka kuuluvat saaren kauneimpiin. Täällä vietetään tovi maisemista nauttien ja valokuvia napaten.

Riisiterasseilta jatketaan Masin ja Batubulanin käsityöläiskyliin, joista kumpikin on erikoistunut omaan käsityötaiteenlajiinsa. Mas on tunnettu puunveistäjistään, kun taas Batubulanissa pääset seuraamaan kivenveistäjien työtä.

Kylävierailun jälkeen otetaan kurssi kohti Sanuria, jossa sinua odottaa muutama ihana rantalomapäivä, joiden aikana on mukava sulatella kiertomatkan vaikutelmia ja elämyksiä.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivät 6-9: Rantaloma Sanurissa

Sanur on Balin suosituin rantalomakaupunki, joka on suosiostaan huolimatta onnistunut säilyttämään rennon ja viihtyisän tunnelmansa. Kaupungin suurin vetonaula on 5 km pitkä ja leveä kultainen hiekkaranta, jonka vesi on tyyni ja laineet lempeitä. Rantaa suojaavan koralliriutan ansiosta aallokko on rauhallinen, joten Sanur sopii erinomaisesti myös lapsille. Täällä voit uida lämpimissä vesissä, rentoutua aurinkotuolissa ja uppoutua hyvään kirjaan huojuvien palmujen katveessa.

Rannan vieressä kulkee viehättävä bulevardi, joka kutsuu leppoisalle kävelylle. Kadun varrella on myös pieniä kauppoja, joissa myydään mm. puukäsitöitä, vaatteita ja matkamuistoja.

Kaupungin pääkadulta löytyy laajempi valikoima kauppoja, viihtyisiä kahviloita ja hyviä ravintoloita. Pääkadulta lähtevillä sivukaduilla voit nähdä enemmän paikallista elämää ja pieniä rakennuksia, jotka seisovat vieri vieressä hienojen temppeleiden kanssa.

Illan tullen voit nauttia rannalla kauniista auringonlaskusta, jolle palmut, pieni paviljonki ja monet kalastajaveneet muodostavat täydelliset kulissit.

Päivä 10: Kotimatka alkaa

Mielenkiintoisen ja rentouttavan loman jälkeen on aika ottaa kurssi kohti kotia. Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Denpasarin lentokentälle, josta lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen.

Päivä 11: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen elämyksellisen ja rentouttavan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Nusa Lembonganilla, 3 yötä

Nusa Lembongan on vain 8 km² kokoinen trooppinen paratiisisaari, joka sijaitsee noin 45 minuutin venematkan päässä Balilta. Täällä voit rentoutua täydellisesti ja nauttia kultaisesta hiekkarannasta, kristallinkirkkaasta merivedestä, vehreistä palmuista ja villistä luonnosta kaktuksineen ja kalliomuodostelmineen. Saari tunnetaan myös hyvistä snorklaus- ja sukelluskohteistaan. Saarella ei juurikaan ole autoja, joten täällä on helppo liikkua paikasta toiseen polkupyörällä.

Suurinta osaa saaren koillisosista peittävät tiheät mangrovemetsät, joilla on tärkeä merkitys alueen ekosysteemille ja muun muassa koralleille. Mangrovepuiden lomassa voi myös käydä rauhallisella kajakki- tai veneretkellä.

Monet saaren asukkaista tienaavat elantonsa merilevän viljelystä. Kun vuorovesi laskee, merileväpellot tulevat esiin pinnan alta ja levänviljelijät kiirehtivät korjaamaan satoaan.

Rantaloma sisältää 3 yön majoituksen resortissa aamiaisella, lentokenttäkuljetukset sekä pikavenekuljetukset Balin ja Nusa Lembonganin välillä.

Voit myös jatkaa rantalomaa juuri niin monella lisäyöllä kuin itse haluat.

Rantaloma Gili Trawanganilla, 4 yötä

Jos haluat huipentaa kiertomatkasi rantalomalla eksoottisella paratiisisaarella, Gili Trawangan on täydellinen valinta.

Gili Trawangan, joka tunnetaan myös nimellä Gili T, on yksi kolmesta Gili-saaresta – ja niistä myös kaikkein suosituin. Saaren suosio perustuu erityisesti sen erinomaisiin sukellus- ja snorklausmahdollisuuksiin. Pinnan alla seikkaillessasi voit nähdä muun muassa merikilpikonnia, värikkäitä trooppisia kaloja ja jopa tiikerihaita. Gili T tunnetaan myös upeista hiekkarannoistaan, jotka suorastaan kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Auringonpalvojia varten rannoilta löytyy aurinkotuoleja, ja kun auringossa tulee liian kuuma, voit siirtyä nauttimaan drinkin tai pari kookospalmujen alla odottaville säkkituoleille.

Päivällä saarella vallitsee rento ja rauhallinen tunnelma, mutta illan tullen saaren pienissä ravintoloissa ja baareissa osataan myös pitää hauskaa. Ilta-aikaan kannattaa suunnata saaren länsipuolelle nauttimaan upeasta auringonlaskusta ja hienoista näköaloista Balille. Hyvällä säällä voit nähdä auringon laskevan mahtavan Mt. Agungin taakse, ja se on takuulla elämys, jota et koskaan unohda! Saarella ei ole lainkaan asfalttiteitä eikä autoja, sen sijaan täällä liikutaan polkupyörillä ja hevoskärryillä.

Gili Trawanganilla on toisin sanoen kaikkea, mitä rentouttavalta rantalomalta voi kaivata.

Rantaloma sisältää 3 yön majoituksen resortissa Gili Trawanganilla, 1 yön hotellimajoituksen Sanurissa, aamiaiset, lentokenttäkuljetukset sekä pikavenekuljetukset Balin ja Gili Trawanganin välillä.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Komodo Island ja läntinen Flores, 4 yötä

Komodo Island on koti komodonvaraaneille, jotka ovat maailman suurimpia nykyisin eläviä liskoja. Komodonvaraani voi kasvaa jopa 3 metrin pituiseksi ja painaa peräti 165 kg. Valtavasta koostaan huolimatta tämä lihansyöjälisko voi liikkua hämmästyttävän nopeasti – jopa 20 km/h – ja sen metsästystekniikka on aggressiivinen, jopa brutaali. Jättiläisvaraanien näkeminen luonnollisessa ympäristössään on monen matkailijan toivelistalla – eihän sitä ihan joka päivä pääse näkemään maailman suurimpia liskoja, jotka ovat hallinneet saarivaltakuntaansa jo runsaat 10 miljoonaa vuotta! Komodonvaraanien lisäksi karulla mutta luonnonkauniilla Komodo Islandilla voi nähdä muun muassa puhveleita, villisikoja, metsäkauriita, makakeja ja papukaijoja. Saarta ympäröivä meri on kristallinkirkas ja täynnä värikkäitä kaloja ja koralleja. Komodo sijaitsee Komodon kansallispuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintöluettelossa.

Lisämatka sisältää 3 yön hotellimajoituksen Floresilla, 1 yön hotellimajoituksen Sanurissa, aamiaiset, lennot Balin ja Floresin välillä sekä lentokenttäkuljetukset. Lisämatkaan sisältyy myös kokopäiväretki Komodo Islandille, snorklausretki Pink Beachille ja Kelor Islandille sekä kokopäiväretki läntiseen Floresiin, Cunca Rami -vesiputoukselle ja Batu Cermin -luolaan sekä käynti paikallisilla markkinoilla.

Matka ei ole sallittu alle 7-vuotiaille lapsille.

Huomaa: Tätä matkaa ei järjestetä 20. – 27. toukokuuta 2020 eikä 30. – 31. heinäkuuta 2020.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Kaupunkiloma Singaporessa, 3 yötä

Pidennä matkaasi jännittävällä kaupunkilomalla Singaporessa ja nauti huippumodernin aasialaisen suurkaupungin sykkeestä.

Singaporen pinta-ala on vain 721,5 km2 , mikä tekee siitä Kaakkois-Aasian pienimmän maan. Pienestä koostaan huolimatta kaupunkivaltio tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit ihastella Marina Bay Sandsin arkkitehtuuria, tehdä rauhallisen kävelyretken Gardens by the Bayn puistoissa, shoppailla sydämesi kyllyydestä Orchard Roadilla, siemailla Singapore Slingejä Raffles Hotelissa ja nousta kaupungin katolle nauttimaan huikaisevista maisemista 165 metriä korkean Singapore Flyer -maailmanpyörän kyydissä.

Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni, jossa monista eri etnisistä taustoista tulevat ihmiset elävät rauhaisaa yhteiseloa toisiaan kunnioittaen. Voit nähdä tämän muun muassa kaupungin pyhäköissä: buddhalaisten temppelit, moskeijat, kristittyjen kirkot ja hindutemppelit seisovat vieri vieressä sulassa sovussa. Singaporen monikulttuurisuuteen voit tutustua esimerkiksi Little Indiassa, China Townissa ja Kampong Glamin arabialais-malaijilaiskortteleissa. Värikkäät talot ja mausteiden ja jasmiinin tuoksu luovat ainutlaatuista tunnelmaa.

Monikulttuurisuus näkyy luonnollisesti myös kaupungin ruokavalikoimassa ja ravintolatarjonnassa. Kun haluat kokeilla rehtiä katuruokaa, suuntaa johonkin monista Hawker Centre -ruokatoreista. Jos taas haluat hemmotella makunystyröitäsi Michelin-ravintoloissa, Singaporen parhaat ravintolat löytyvät Keong Saik Roadin varrelta.

Muita suosittuja hipsterikaupunginosia ovat värikäs Haji Lane Kampong Glamissa ja Tiong Bahrun Art Deco -alue. Molemmissa kaupunginosissa on suuri valikoima viihtyisiä kahviloita, hyviä ravintoloita ja kauppoja sekä hienoa katutaidetta.

Jos haluat vetäytyä suurkaupungin vilskeestä hetkeksi rauhaisampaan ympäristöön, Sentosa Island on hyvä vaihtoehto. Pääsaaren eteläpuolella sijaitsevalla Sentosalla on hiekkarantojen lisäksi paljon muutakin nähtävää, kuten Universal Studios ja muutama huvipuisto.

Houkutteleeko matka Singaporeen?

Lisämatka sisältää 3 yön hotellimajoituksen aamiaisella, lennon Singaporeen sekä lentokenttäkuljetukset.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 436 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.