• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkammeBaliBalin kohokohdat
13 päivää

Balin kohokohdat

Lumoudu ylänköseudun kauniista luonnosta ja näe leikkisät villidelfiinit aamuisella purjehdusretkellä. Tutustu värikkääseen kulttuuriin ja upeisiin temppeleihin – koe kaikki Balin kohokohdat.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Balin kohokohdat Balin kohokohdat
13 päivää

Balin kohokohdat

Lumoudu ylänköseudun kauniista luonnosta ja näe leikkisät villidelfiinit aamuisella purjehdusretkellä. Tutustu värikkääseen kulttuuriin ja upeisiin temppeleihin – koe kaikki Balin kohokohdat.

Tuemme kestävää kehitystä. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta* Denpasariin
 • 10 yötä 3-4 tähden hotelleissa
 • 10 x aamiainen (3.-13. päivä)
 • Paikallinen englantia puhuva opas kaikilla kuljetuksilla ja retkillä
 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla tai minibussilla
 • Kaikki mainitut kuljetukset ja retket kansainvälisessä 1-14 hengen ryhmässä, Aasiamatkat -matkatoimistoperheen asiakkaiden kanssa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

Kattava retkipaketti:

 • Ulun Danu -temppeli
 • Patikkaretki Mundukin ylängöllä, jonka maisemia hallitsevat kahviviljelmät, riisipellot ja vesiputoukset
 • Delfiinisafari Lovinassa
 • Beji-temppeli Sangsitissa
 • Kintamanin ylänkö, josta näköala Batur-tulivuorelle ja kraatterijärvelle
 • Gunung Kawin temppelikompleksi ja kuuluisat kuninkaalliset haudat
 • Käsityöläiskylät Ubudissa
 • Tegalalangin riisiterassit
 • Tirta Empulin pyhä vesitemppeli Tampaksiringissä
 • Sisäänpääsymaksut matkaohjelmaan kuuluviin nähtävyyksiin

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Bali on yksi Indonesian saariston kauneimmista saarista, ja säät ovat täällä lämpimiä ympäri vuoden. Suhteellisen vaatimattomasta koostaan huolimatta saari tarjoaa runsaasti tehtävää ja nähtävää. Balilla on yksinkertaisesti kaikki, mitä tarvitaan täydelliseen matkaan.

Matka alkaa yhden yön majoituksella Sanurin rantakaupungissa, jossa voit rentoutua pitkän lentomatkan jälkeen ja totutella aikaeroon ennen varsinaisen kiertomatkan alkamista.

Seuraavana päivänä matkaat keskiylängöllä sijaitsevaan viehättävään Mundukiin, joka on yksi Balin parhaiten varjelluista salaisuuksista. Munduk tunnetaan leudoista lämpötiloista ja lumoavista luonnonmaisemista, joita hallitsevat vuoret, avarat riisipellot, eksoottinen kasvillisuus ja tiheässä viidakossa siellä täällä piileskelevät pulppuavat vesiputoukset.

Lovinan kiiltävän mustat laavahiekkarannat muodostavat jännittävän kontrastin ylänköseutujen vehreälle luonnolle. Lovinassa sinua odottaa myös yksi koko matkan kohokohdista eli maaginen delfiinisafari aamun sarastuksessa.

Lovinasta matka jatkuu edelleen Ubudiin, mutta ennen sinne saapumista tehdään pari pysähdystä mielenkiintoisissa kohteissa. Ensimmäinen etappi on Kintamanin ylängöllä sijaitseva näköalapaikka, josta avautuu satumaisen kaunis näköala aktiiviselle Batur-tulivuorelle ja samannimiselle kraatterijärvelle. Seuraavaksi käydään katsomassa vanhaa Gunung Kawin temppelikompleksia ja kallioon hakattuja kuninkaallisia hautoja.

Matka huipentuu Balin kulttuurikeskukseen, taiteilijakaupunki Ubudiin. Ubudin kaupunki sijaitsee hätkähdyttävän kauniilla paikalla, jossa sitä ympäröivät korkeat vuoret, alavat laaksot ja paikoin myös syvät rotkot. Täällä tutustut taitaviin paikallisiin käsityöläisiin, näet Tegalalangin vaikuttavat riisiterassit, jotka peittävät vuorten rinteet kuin valtavat vihreät matot, ja vierailet Tirta Empulin pyhässä vesitemppelissä.

Voit pidentää matkaasi rennolla rantalomalla, luontoseikkailulla Komodo-saarilla tai kaupunkilomalla Singaporessa.

Miksi valita tämä matka?

 • Nauti Mundukin ylängön kuvankauniista maisemista, jossa sinua odottavat pulppuavat vesiputoukset, rehevät viljelmät, tulivuoret ja kraatterijärvet
 • Rentoudu Lovinan tummilla hiekkarannoilla ja pääse lähelle villidelfiinejä jännittävällä aamuisella purjehdusretkellä
 • Koe Tegalalangin vaikuttavat riisiterassit ja Tirta Empulin vesitemppeli sekä perinteitä vaalivan Ubudin taiteilijakaupungin hurmaava tunnelma
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla, luonto- ja eläinelämyksillä Komodo-saarilla tai kaupunkilomalla Singaporessa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö valitulta lentokentältä

Tänään on edessä lento valitulta lentokentältä kohti kaunista Balin saarta. Matkalla on välilasku/välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Baliin – Sanur

Laskeudut Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Balin pääkaupungissa Denpasarissa. Kuljet maahantulotarkastuksen läpi, saat turistiviisumisi ja noudat matkatavarasi. Tuloaulassa sinua odottaa kuljettaja/opas, jonka tunnistat Aasiamatkat-kyltistä – ja heti alkuun saat tuntumaa aitoon balilaiseen vieraanvaraisuuteen.

Saat yhdessä oppaan kanssa autokyydin Sanurin lomakaupungissa sijaitsevalle hotellillesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Voit siis rentoutua pitkän lentomatkan jälkeen ja totutella aikaeroon ennen varsinaisen kiertomatkan alkua seuraavana päivänä.

Päivä 3: Sanur – Ulun Danu -temppeli – Munduk

Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen alkaa automatka kohti pikkuista Mundukin vuoristokaupunkia. Matkan varrella käydään katsomassa hurmaavaa Ulun Danu -temppeliä, joka on varmasti yksi Balin valokuvatuimmista temppeleistä. Temppeli seisoo pienellä saarella Bratanjärvellä, ja kun vesi on erityisen tyyntä, rakennus näyttää lähes leijuvan ilmassa. Bratan sijaitsee 1 200 metrin korkeudella merenpinnasta, ja sitä ympäröivät korkeat vuoret. Ilma voi olla viileää ja ajoittain usvaista, mikä antaa järvelle ja temppelille jännittävän mystisen ilmeen. Ehdit kävellä järven rannalla ja nauttia näköaloista ja järven pintaan peilautuvista maisemista.

Seuraavaksi matka jatkuu kohti Mundukia, joka on yksi Balin parhaiten suojelluista salaisuuksista. Mundukin hotellille saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa rentoutua, käydä kävelyllä ja nauttia kuvankauniista maisemista täysin rinnoin.

Munduk on pieni ja rauhallinen kaupunki, joka sijaitsee lauhkealla ylänköseudulla n. 1000 metrin korkeudessa merenpinnasta. Mundukia ympäröivät vehreät riisipellot, pulppuavat vesiputoukset ja tiheä viidakko. Alueella on paljon hyviä vaellusreittejä ja upeita näköalapaikkoja, joista kelpaa ihailla ympäröivää maisemaa ja vuoria.

Kauniin luonnon lisäksi Munduk tunnetaan kahvi-, kaakao-, vanilja-, hedelmä- ja vihannesviljelmistään. Tuoreita kasviksia ja hedelmiä onkin Mundukissa saatavilla enemmän kuin missään muualla Balilla, sillä alueen maaperä on erittäin hedelmällinen ja ilmasto kaikenlaisille viljelykasveille suotuisa.

Alueella on myös paljon hyviä ravintoloita, joissa ruoka valmistetaan paikallisista luonnonmukaisesti viljellyistä raaka-aineista.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 4: Patikkaretki Mundukin vehreässä luonnossa

Herätessäsi sinua tervehtivät raitis vuoristoilma ja ainutlaatuisen kaunis näköala. Aamiaisen jälkeen on ohjelmassa 2 tunnin patikkaretki hotellin lähistöllä sijaitsevilla vaellusreiteillä. Maasto on suhteellisen tasaista, mutta reitin varrella on myös mäkisiä kohtia.

Vaellusreitti kulkee ohi viehättävien kahvi-, avokado-, vanilja-, kaakao- ja neilikkaviljelmien. Tiheän viidakon läpi kulkeva polku vie sinut 20 metriä korkealle Red Coral -vesiputoukselle. Huomaa, että osa vesiputoukselle vievästä tiestä on jyrkkää, ja viidakossa ilmankosteus voi olla suuri. Jos et halua kävellä vesiputoukselle asti, voit pysyä korkeammalla, nauttia kauniista ympäristöstä ja katsella eksoottisia kasveja, jotka on merkitty nimikylteillä.

Takaisin hotellille kuljetaan ohi viehättävien maustetarhojen ja kauniin vihreiden riisipeltojen.

Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 5: Munduk – Lovina

Täyttävän aamiaisen jälkeen kirjaudut ulos hotellistasi ja lähdet oppaasi ja kuljettajasi kanssa kohti rauhallista Lovinaa, joka sijaitsee Balin pohjoisrannikolla. Ajomatka kestää noin tunnin.

Lovinaan saapumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Lovina tunnetaan pitkistä ja tummista vulkaanisista hiekkarannoista ja tyynestä merestä. Rannalle kannattaa poiketa myös illan tullen auringon laskiessa, jolloin taivas värjäytyy upeasti kaikilla punaisen, oranssin ja violetin eri sävyillä.

Lovinan suurin vetonaula löytyy kuitenkin pinnan alta. Lovina on nimittäin tunnettu delfiinisafareistaan, ja sellainen onkin ohjelmassa heti seuraavana aamuna.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 6: Maaginen aamu Lovinan villidelfiinien jäljillä

Tänä aamuna on edessä yksi koko matkan kohokohdista: Lovinan leikkisät villidelfiinit.

Opas noutaa sinut hotelliltasi ja saattaa sinut rannalle, jossa veneet ovat jo valmiina lähtöön. Nouset perinteiseen kalastajaveneeseen eli jukungiin, joka muistuttaa ulkohankavenettä. Veneessä on tilaa enint. 6 henkilölle.

Kun auringon ensi säteet kimaltavat veden pinnalla, vene purjehtii lahden rauhallisille vesille. Auringonsäteet saavat delfiinit liikkeelle, ja ne uiskentelevat leikkisästi kilpaa veneen keulan molemmin puolin. Ja jos delfiinit ovat erityisen hyvällä tuulella, voit nähdä muutaman voltinkin! Delfiinejä näkyy n. 95 % todennäköisyydellä – joskus vain muutama yksilö, toisinaan jopa satoja.

Mahtavan elämyksen jälkeen vene palaa satamaan, josta opas saattaa sinut hotellillesi. Perillä sinua odottaa aamiainen, jonka jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 7: Lovina

Tälle päivälle ei ole suunniteltu retkiä, joten voit käyttää sen omien mieltymystesi mukaisesti. Voit lähteä esimerkiksi käymään Singarajassa, joka on alueen pääkaupunki ja sijaitsee vain 9 km päässä hotellilta. Singaraja on yksi harvoista paikoista Balilla, jossa voit vielä nähdä Hollannin siirtomaa-ajalta peräisin olevia rakennuksia. Turisteja ei ole paljon, joten puiden varjostamilla kaduilla kävellessäsi voit nauttia autenttisesta tunnelmasta.

Voit myös osallistua jollekin mielenkiintoisista lisäretkistämme, joista voit lukea lisää alla.

Päivä 8: Lovina – Beji-temppeli – Batur-tulivuori – Gunung Kawin temppelikompleksi – Ubud

Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen otat yhdessä oppaan ja kuljettajan kanssa kurssin kohti Ubudin taiteilijakaupunkia, joka sijaitsee keskisellä Balilla.

Matkalla tehdään pysähdys kolmessa mielenkiintoisessa ja luonnonkauniissa kohteessa. Ensimmäinen etappi on Sangsitin kylässä sijaitseva Pura Beji -temppeli. Vain harva turisti löytää tiensä tänne, ja siksi temppelialueella vallitsee levollinen ja rauhallinen tunnelma. Temppeli on rakennettu 1400-luvulla hedelmällisyyden jumalattarelle Dewi Srille, jonka toivottiin varmistavan sadon onnistuminen. Yksityiskohtaiset kaiverrukset ja upea käsityötaide tekevät erityisen suuren vaikutuksen.

Seuraava pysähdys tehdään Kintamanin ylängöllä sijaitsevalla näköalapaikalla, josta avautuu satumaisen kaunis näköala aktiiviselle Batur-tulivuorelle ja samannimiselle kraatterijärvelle.

Ennen Ubudiin saapumista vieraillaan vielä Gunung Kawin temppelikompleksissa, joka on harmillisen usein unohdettu nähtävyys. Gunung Kawi perustettiin jo 1000-luvun lopussa, mikä tekee siitä yhden Balin vanhimmista temppeleistä. Gunung Kawi sijaitsee laaksossa rehevän viidakon ympäröimällä paikalla, ja itse temppeliin johtavat portaat vievät ohi viehättävien riisiterassien ja korkeiden kookospalmujen. Temppelin vieressä virtaa Pekerisan-joki, joka on balilaisille hinduille pyhä. Sanotaan, että pyhäkön ohi virratessaan joen vesi muuttuu pyhäksi. Pienen kivisillan yli kuljettuasi saavutat pian temppelin tärkeimmän nähtävyyden, kallioon hakatut vanhat kuninkaalliset haudat. Täällä on aikaa kävellä, katsella ympärilleen ja nauttia ikivanhan temppelin rauhallisesta tunnelmasta.

Päivän viimeinen etappi on Ubudissa sijaitseva hotelli, ja sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Ubud sijaitsee uskomattoman kauniilla paikalla Balin keskiylängöllä. Vihreäkylkiset vuoret polveilevat syviin laaksoihin, jotka ovat paikoin lähes rotkomaisia. Keskellä rehevää viidakkoa virtaa Ayung-joki, joka on kuin tehty jännittäville koskenlaskuretkille, ja rakennusten välissä näkyy siellä täällä vilaus kauniista temppelistä tai vihreästä riisipellosta.

Ubud tunnetaan myös Balin taiteellisena keskuksena, joka houkuttelee sekä paikallisia että kansainvälisiä taiteilijoita ja käsityöläisiä. Kaupunki on pullollaan gallerioita ja näyttelyjä, joissa on esillä upeita taideteoksia ja käsityöesineitä, sekä tyylikkäitä liikkeitä, joissa myydään koruja, vaatteita ja laukkuja.

Temppeleissä ja kaduilla järjestetään usein seremoniallisia kulkueita, jotka voivat olla todella vaikuttava ja mukaansatempaava elämys. Balilaiset pukeutuvat hienoihin perinteisiin asuihin, ja jalkakäytävien varsilla näkyy pieniä banaaninlehdistä punottuja koreja, joiden sisältämät uhrilahjat ja suitsukkeet suojaavat pahoilta hengiltä.

Ubudista löytyy myös paljon hyviä ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita ja baareja.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivä 9: Käsityöläiskylät – Tegalalangin riisiterassit – Tirta Empulin temppeli

Tänään tutustut Ubudin mielenkiintoiseen ympäristöön.

Opas ja kuljettaja noutavat sinut hotelliltasi, ja ensimmäisenä vieraillaan Ubudia reunustavissa Tohpatin ja Masin käsityöläiskylissä. Jokaisella kylällä on oma erikoisuutensa: Tohpatissa pääset seuraamaan batiikin valmistusta, ja Masissa on paljon puunveistäjiä.

Kylävierailun jälkeen ovat vuorossa Tegalalangin vaikuttavat riisiterassit, jotka kuuluvat saaren kauneimpien joukkoon.

Retki huipentuu Tampaksiringiin, jossa vieraillaan Tirta Empulin pyhässä vesitemppelissä. Temppelialueella on 12 luonnonlähdettä, ja täällä voit kylpeä pyhässä vedessä ja puhdistautua aivan kuten hindulaiset balilaisetkin, jotka tuovat temppelille kukista ja suitsukkeista koostuvia alttarilahjoja pienissä koreissa. Lukemattomat lahjakorit ovat upean värikäs näky. Huomaa, että temppelivierailun ajaksi on pukeuduttava saronkiin, kuten kaikissa muissakin Balin temppeleissä.

Päivät 10-11: Ubud

Päivät ovat vapaata aikaa tutustua Ubudiin omaan tahtiin. Voit myös varata jonkin mielenkiintoisista maksullisista lisäretkistämme, joista voit lukea lisää alla.

Yksi Ubudin suosituimmista nähtävyyksistä on kaupungin eteläpuolella sijaitseva Apinametsä. Dalem Agung -temppelin vehreässä ympäristössä elää satoja pelottomia makakiapinoita. Vaikka niiden lähelle on mahdollista päästä, niitä ei saa kuitenkaan koskea. Pidä myös huoli ruokatavaroista ja aurinkolaseista, sillä apinat ovat aikamoisia taskuvarkaita!

Kun ilta alkaa hämärtyä, voit käydä syömässä jossain Ubudin monista hyvistä ravintoloista ja nauttia sen jälkeen viihtyisässä kahvilassa tai baarissa kupin kahvia tai cocktailin.

Päivä 12: Kotimatka alkaa

Tänään on aika jättää hyvästit Jumalten saarelle. Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen opas ja kuljettaja noutavat sinut hotellilta, josta saat kyydin Denpasarissa sijaitsevalle lentokentälle. Täältä lennät takaisin Eurooppaan välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 13: Kotiinpaluu

Laskeudut valitsemallesi lentokentälle ihanan loman jälkeen monta kokemusta rikkaampana.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Nusa Lembonganilla, 3 yötä

Nusa Lembongan on vain 8 km² kokoinen trooppinen paratiisisaari, joka sijaitsee noin 45 minuutin venematkan päässä Balilta. Täällä voit rentoutua täydellisesti ja nauttia kultaisesta hiekkarannasta, kristallinkirkkaasta merivedestä, vehreistä palmuista ja villistä luonnosta kaktuksineen ja kalliomuodostelmineen. Saari tunnetaan myös hyvistä snorklaus- ja sukelluskohteistaan. Saarella ei juurikaan ole autoja, joten täällä on helppo liikkua paikasta toiseen polkupyörällä.

Suurinta osaa saaren koillisosista peittävät tiheät mangrovemetsät, joilla on tärkeä merkitys alueen ekosysteemille ja muun muassa koralleille. Mangrovepuiden lomassa voi myös käydä rauhallisella kajakki- tai veneretkellä.

Monet saaren asukkaista tienaavat elantonsa merilevän viljelystä. Kun vuorovesi laskee, merileväpellot tulevat esiin pinnan alta ja levänviljelijät kiirehtivät korjaamaan satoaan.

Voit myös jatkaa rantalomaa juuri niin monella lisäyöllä kuin itse haluat.

Matkan pidentäminen rantalomalla: Gili Trawangan, 4 yötä

Jos haluat huipentaa kiertomatkasi rantalomalla eksoottisella paratiisisaarella, Gili Trawangan on täydellinen valinta.

Gili Trawangan, joka tunnetaan myös nimellä Gili T, on yksi kolmesta Gili-saaresta – ja niistä myös kaikkein suosituin. Saaren suosio perustuu erityisesti sen erinomaisiin sukellus- ja snorklausmahdollisuuksiin. Pinnan alla seikkaillessasi voit nähdä muun muassa merikilpikonnia, värikkäitä trooppisia kaloja ja jopa tiikerihaita. Gili T tunnetaan myös upeista hiekkarannoistaan, jotka suorastaan kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Auringonpalvojia varten rannoilta löytyy aurinkotuoleja, ja kun auringossa tulee liian kuuma, voit siirtyä nauttimaan drinkin tai pari kookospalmujen alla odottaville säkkituoleille.

Päivällä saarella vallitsee rento ja rauhallinen tunnelma, mutta illan tullen saaren pienissä ravintoloissa ja baareissa osataan myös pitää hauskaa. Ilta-aikaan kannattaa suunnata saaren länsipuolelle nauttimaan upeasta auringonlaskusta ja hienoista näköaloista Balille. Hyvällä säällä voit nähdä auringon laskevan mahtavan Mt. Agungin taakse, ja se on takuulla elämys, jota et koskaan unohda! Saarella ei ole lainkaan asfalttiteitä eikä autoja, sen sijaan täällä liikutaan polkupyörillä ja hevoskärryillä.

Gili Trawanganilla on toisin sanoen kaikkea, mitä rentouttavalta rantalomalta voi kaivata.

Huomaa, että tällä lisämatkalla majoitutaan 3 yötä Gili Trawanganilla ja 1 yö Sanurissa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Komodo Island ja läntinen Flores, 4 yötä

Komodo Island on koti komodonvaraaneille, jotka ovat maailman suurimpia nykyisin eläviä liskoja. Komodonvaraani voi kasvaa jopa 3 metrin pituiseksi ja painaa peräti 165 kg. Valtavasta koostaan huolimatta tämä lihansyöjälisko voi liikkua hämmästyttävän nopeasti – jopa 20 km/h – ja sen metsästystekniikka on aggressiivinen, jopa brutaali. Jättiläisvaraanien näkeminen luonnollisessa ympäristössään on monen matkailijan toivelistalla – eihän sitä ihan joka päivä pääse näkemään maailman suurimpia liskoja, jotka ovat hallinneet saarivaltakuntaansa jo runsaat 10 miljoonaa vuotta! Komodonvaraanien lisäksi karulla mutta luonnonkauniilla Komodo Islandilla voi nähdä muun muassa puhveleita, villisikoja, metsäkauriita, makakeja ja papukaijoja. Saarta ympäröivä meri on kristallinkirkas ja täynnä värikkäitä kaloja ja koralleja. Komodo sijaitsee Komodon kansallispuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintöluettelossa.

Lisämatkaan sisältyy kokopäiväretki Komodo Islandille, snorklausretki Pink Beachille ja Kelor Islandille sekä kokopäiväretki läntiseen Floresiin, Cunca Rami -vesiputoukselle ja Batu Cermin -luolaan sekä käynti paikallisilla markkinoilla.

Huomaa, että tällä lisämatkalla majoitutaan kolme yötä Labuan Bajossa Floresilla ja lopuksi yksi yö Balin Sanurissa.

Matka ei ole sallittu alle 7-vuotiaille lapsille.

Huomaa: Tätä matkaa ei järjestetä 20. – 27. toukokuuta 2020 eikä 30. – 31. heinäkuuta 2020.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Kaupunkiloma Singaporessa, 3 yötä

Pidennä matkaasi jännittävällä kaupunkilomalla Singaporessa ja nauti huippumodernin aasialaisen suurkaupungin sykkeestä.

Singaporen pinta-ala on vain 721,5 km2 , mikä tekee siitä Kaakkois-Aasian pienimmän maan. Pienestä koostaan huolimatta kaupunkivaltio tarjoaa todella paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit ihastella Marina Bay Sandsin arkkitehtuuria, tehdä rauhallisen kävelyretken Gardens by the Bayn puistoissa, shoppailla sydämesi kyllyydestä Orchard Roadilla, siemailla Singapore Slingejä Raffles Hotelissa ja nousta kaupungin katolle nauttimaan huikaisevista maisemista 165 metriä korkean Singapore Flyer -maailmanpyörän kyydissä.

Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni, jossa monista eri etnisistä taustoista tulevat ihmiset elävät rauhaisaa yhteiseloa toisiaan kunnioittaen. Voit nähdä tämän muun muassa kaupungin pyhäköissä: buddhalaisten temppelit, moskeijat, kristittyjen kirkot ja hindutemppelit seisovat vieri vieressä sulassa sovussa. Singaporen monikulttuurisuuteen voit tutustua esimerkiksi Little Indiassa, China Townissa ja Kampong Glamin arabialais-malaijilaiskortteleissa. Värikkäät talot ja mausteiden ja jasmiinin tuoksu luovat ainutlaatuista tunnelmaa.

Monikulttuurisuus näkyy luonnollisesti myös kaupungin ruokavalikoimassa ja ravintolatarjonnassa. Kun haluat kokeilla rehtiä katuruokaa, suuntaa johonkin monista Hawker Centre -ruokatoreista. Jos taas haluat hemmotella makunystyröitäsi Michelin-ravintoloissa, Singaporen parhaat ravintolat löytyvät Keong Saik Roadin varrelta.

Muita suosittuja hipsterikaupunginosia ovat värikäs Haji Lane Kampong Glamissa ja Tiong Bahrun Art Deco -alue. Molemmissa kaupunginosissa on suuri valikoima viihtyisiä kahviloita, hyviä ravintoloita ja kauppoja sekä hienoa katutaidetta.

Jos haluat vetäytyä suurkaupungin vilskeestä hetkeksi rauhaisampaan ympäristöön, Sentosa Island on hyvä vaihtoehto. Pääsaaren eteläpuolella sijaitsevalla Sentosalla on hiekkarantojen lisäksi paljon muutakin nähtävää, kuten Universal Studios ja muutama huvipuisto.

Houkutteleeko matka Singaporeen?

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 405 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.