• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Matkat Balille

Kauniista hindulaisista temppeleistään ja paratiisimaisesta luonnostaan tunnettua Balia kutsutaan syystäkin Jumalten saareksi.

Bali on täydellinen yhdistelmä upeaa luontoa, kiehtovaa kulttuuria ja aurinkoisia rantoja.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Balille.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Bali Bali

Matkat Balille

Kauniista hindulaisista temppeleistään ja paratiisimaisesta luonnostaan tunnettua Balia kutsutaan syystäkin Jumalten saareksi.

Bali on täydellinen yhdistelmä upeaa luontoa, kiehtovaa kulttuuria ja aurinkoisia rantoja.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Balille.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 56 080.

Miksi kannattaa matkustaa Balille?

Indonesia koostuu tuhansista saarista, joiden joukossa pikkuinen Bali on todellinen helmi.

Bali tunnetaan syystäkin Jumalten saarena. Täällä sinua odottavat majesteettinen ja vaikuttava luonto, kauniit hindulaiset temppelit ja kilometrien pituiset paratiisirannat, joiden ansiosta saari on myös täydellinen rantalomakohde.

Kiertomatkamme Balilla

Alla voit lukea lisää Balin kohokohdista ja kiehtovimmista nähtävyyksistä.

Ubud, mystinen taiteilijakaupunki

Vihreäkylkisten vuorten, syvien kanjonien ja smaragdinväristen riisiterassien keskellä sijaitseva Ubudin kaupunki on kaikkien Balin-kävijöiden ehdottomasti nähtävä.

Kaupunkia pidetään Balin kulttuurikeskuksena ja henkisenä pääkaupunkina, jossa taide ja taidekäsityöt ovat arvossaan. Ubudin monissa kaupoissa on saatavilla valtava valikoima kauniita tuotteita, jotka on valmistettu perinteisin menetelmin. Kaupunki on pieni, joten voit tutkia Ubudia helposti myös pyörän selästä ja kierrellä mm. kaupunkia ympäröiviä maalaiskyliä ja riisipeltoja ja nauttia upeista näkymistä majesteettiselle Batur-tulivuorelle ja hienolle kraatterijärvelle.

Nähtävää ja koettavaa Ubudissa

 • Yksi Ubudin suosituimmista nähtävyyksistä on Apinametsä, jossa voit nähdä pitkähäntäisiä makaki-apinoita luonnollisessa elinympäristössään.
 • Ubudin laitamilla on useita pieniä käsityöläiskyliä, joista jokaisella on oma erikoisuutensa. Esimerkiksi Masissa on paljon puunveistäjiä, Batubulanissa kivenveistäjiä ja Celukissa hopeaseppiä.
 • Jos kaipaat matkallasi jännitystä, voit kokeilla koskenlaskua Ayung-joella, joka virtaa Ubudin lähellä olevan viidakon läpi. Voit seurata jokirannan kylien elämää ja ihastella kaunista luontoa vesiputouksineen kelluessasi jokea pitkin virran mukana. Huomaa, että koskenlasku Ubudissa on lisämaksullinen retki.

Balin temppelit

Balilla on tuhansittain temppeleitä. Nämä legendaariset rakennukset tulevat monille Balista ensimmäisenä mieleen, ja niiden ansiosta se onkin saanut nimen ”Tuhansien temppelien saari”. Hindulaisuus on tärkeä osa saaren identiteettiä ja samalla ainutlaatuinen osa balilaista kulttuuria.

Matkoillamme pääset vierailemaan Balin suurimmissa ja kauneimmissa hindutemppeleissä.

Besakih-temppeli sijaitsee Balin itäpuolella luonnonkauniilla paikalla Agung-vuoren rinteillä lähes 1000 metrin korkeudessa. Temppeli tunnetaan myös Äititemppelinä, ja se onkin Balin tärkein ja kaikkein pyhin temppeli.

Tanah Lot -temppeli on lounaisen Balin ylpeys. Tanah Lot sijaitsee meressä kalliomuodostelman päällä ja on yksi Balin tärkeimmistä muistomerkeistä.

Ubudista koilliseen sijaitsevassa Tampaksiringin kaupungissa voit vierailla hindulaisessa Tirta Empul -temppelissä. Temppelin alueella on 12 pyhää lähdettä, ja balilaiset tuovat temppelin alttarille päivittäin lahjoja jumalilleen ja puhdistautuvat kylpemällä pyhässä vedessä.

Bratan-järven länsirannalla sijaitsee vesitemppeli Ulun Danu, joka on peräisin 1600-luvulta. Valokuvauksellista temppeliä ympäröivä luonto on erityisen kaunis, joten Ulun Danu onkin suosittu kuvauskohde ja Balin symboli.

Pemuteran – valloittavia luontoelämyksiä pohjoisessa

Pemuteran on rauhallinen kalastajakylä, joka toimii erinomaisena tukikohtana Balin pohjoisten ja koillisten osien tarjoamille luontoelämyksille.

Balin kansallispuisto

Balin kansallispuisto sijaitsee Balin luoteisosassa ja koostuu sademetsästä ja mangrovemetsästä sekä savanni- ja ranta-alueista.

Puistossa elää 160 eri lintulajia, mutta kansallispuisto perustettiin vuonna 1941 nimenomaan kauniin mutta erittäin uhanalaisen ja ainoastaan Balilla esiintyvän balinkottaraisen suojelemiseksi.

Puisto on todellinen lintubongarin paratiisi, mutta patikkaretken aikana voit hyvällä onnella nähdä myös hirvieläimiä, matelijoita ja apinoita.

Snorklausta Menjanganilla

Menjanganin saari on osa Balin kansallispuistoa ja sijaitsee noin 10 km päässä Balin luoteisrannikolta.  Menjangania ympäröi upea koralliriutta, joka yhdessä monipuolisen vedenalaisen elämän kanssa tekee saaresta erittäin suositun snorklaus- ja sukelluskohteen harrastajille kaikkialta maailmasta.

Matkoillamme sinulla on tietenkin mahdollisuus lähteä snorklaamaan. Retkellä kuljetaan veneellä koralliriutalle, jossa snorklausopas näyttää sinulle parhaat paikat ja kertoo alueen kaloista, äyriäisistä ja koralleista.

Delfiinisafari Lovina Beachillä

Balin pohjoisrannikolla sijaitsevalla Lovina Beachillä on mahdollista nähdä delfiinejä. Delfiinejä on kolmen tyyppisiä, ja ne elävät parvissa, joiden koko vaihtelee 10-12 yksilöstä satoihin delfiineihin.

Delfiiniparvia etsitään kalastajaveneillä, ja retkelle on lähdettävä jo aikaisin aamulla ennen auringon nousua. Delfiinit ovat aktiivisimmillaan ja leikkisimmillään aamun tunteina etsiessään ruokaa.

Lovina Beach tunnetaan myös mustista laavahiekkarannoistaan, ja delfiinien lisäksi rantojen kirkkaat ja tyynet vedet houkuttelevat lahdelle lomalaisia.

Rantaloma Sanurissa

Kaakkois-Balin rannikolla sijaitseva Sanur on yksi Balin suositummista rantalomakeskuksista. Sanur tunnetaan parhaiten kilometrien pituisesta hiekkarannastaan, mikä luo upeat puitteet täydelliselle rantalomalle. Rantaa suojaavan koralliriutan ansiosta aallokko on rauhallinen, joten Sanur sopii erinomaisesti myös lapsille.

Rantalekottelun lisäksi voit lähteä kävelylle viehättävään pieneen kaupunkiin, jossa voit seurata temppeliseremonioita, maistaa jaavalaista kahvia ja kokeilla balilaisia erikoisuuksia yhdessä monista viihtyisistä ravintoloista.

Määrättyihin matkoihin on mahdollista yhdistää rantaloma Sanurissa.

Muita Balin kohokohtia

Balilla sinua odottavat myös seuraavat nähtävyydet:

 • Balin maailmankuulut riisiterassit esim. Pupuanissa tai Jatiluwihissa, jonka riisipellot ja kastelujärjestelmä ovat UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.
 • Kerta Gosan kelluva paviljonki on entinen oikeuspalatsi ja osa Semapurassa sijaitsevaa Klungkungin palatsikompleksia. Avoimen rakennuksen katto on upeasti koristeltu kuvilla, jotka kertovat muun muassa kuolemanjälkeisestä elämästä ja maanpäällisen elämänsä aikana lakia rikkoville koituvista seuraamuksista.
 • Baliaga -kansan asuttama Tenganan-kylässä. Baliagalaisia pidetään Balin alkuperäisinä asukkaina, jotka elivät saarella ennen kuin hindulais-jaavalaiset kansat muuttivat maahan.  Kyläläiset tunnetaan myös erikoisesta kudontatekniikastaan, ja voit halutessasi ostaa kauniita ja ainutlaatuisia käsinkudottuja tuotteita.

Yhdistä kiertomatkaan Jaavalla

Yhdistä rantaloma Balilla ja kiertomatka Jaavalla, jossa pääset näkemään unohtumattomia maisemia riisiterasseineen ja tulivuorineen. Jaava tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa:

 • Jaavan sielu on Yogyakarta, jossa voit sukeltaa syvälle jaavalaiseen historiaan ja perinteisiin. Näe mm. sulttaanin palatsi Kraton Yogyakarta, tutustu perinteiseen batiikkikäsityöhön, vieraile hindujen suuressa Prambanan-temppelikompleksissa ja Shivalle pyhitetyssä Loronjonggrang-temppelissä, jota pidetään Jaavan kauneimpana pyhäkkönä.
 • Jonkin matkaa Yogyakartasta luoteeseen sijaitsee vaikuttava Borobudur-temppeli, joka on yksi maailman suurimmista buddhalaisista monumenteista. 700-800-luvuilla rakennettu temppeli on myös UNESCO:n maailmanperintökohde.
 • Näe Jaavan tulivuoret, kuten auringonnousu Bromo-tulivuorella, ja vaella Ijen-kraatterin huipulle 2300 metrin korkeuteen, jossa voit ihastella huikean kaunista turkoosia kraatterijärveä.

Yhdistä rantalomaan Gili-saarilla

Pienet ja viehättävät Gili-saaret sijaitsevat Balin ja Lombokin välissä.

Gili koostuu kolmesta saaresta, joista me vierailemme suurimmalla eli Gili Trawanganilla.

Saaria ympäröivät upeat koralliriutat, joiden ansiosta Gili-saaret eivät ole vain rantalomalaisten paratiisi vaan myös erinomainen kohde snorklaajille ja sukeltajille.

Erityistä saarille on, että moottoriajoneuvot ovat kokonaan kiellettyjä. Gilillä siis liikutaan jalkaisin, polkupyörillä tai hevoskyydillä, mikä luo aivan omanlaistaan tunnelmaa.

Määrättyihin matkoihin on mahdollista yhdistää rantaloma Gili Trawanganilla.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos haluat lukea lisää Indonesiaan matkustamiseen liittyvistä käytännön asioista, kuten rokotuksista ja vastaavista, löydät paljon tietoa sivulta käytännön tietoa Indonesiasta.

Jos sinulla on kysyttävää Balista, tarjouksen pyytämisestä, matkan varaamisesta tai muista matkoistamme Aasiaan, voit ottaa yhteyttä matkailuneuvojiimme.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Aasiamatkat.fi – Kiehtovat kiertomatkat!

Sää kohteessa Bali kuukausi kuukaudelta

Bali on erittäin rehevä ja vehreä saari. Saarella ei useinkaan sada päiväsaikaan sadekaudellakaan, sillä sateet tulevat tavallisesti iltaisin tai öisin rankkoina mutta lyhytkestoisina kuuroina. Aurinkoisia tunteja on siis runsaasti myös sateisten kuukausien aikana.

Kuiva kausi kestää huhtikuusta syyskuuhun.

Sadekausi kestää lokakuusta maaliskuuhun.

Balin säätilasto: Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
Keskim. ylin lämpötila 29 30 30 32 33 31 31 31 31 31 31 30
Keskim. alin lämpötila 23 22 23 22 23 22 22 22 22 23 23 23
Sademäärä mm. 90 90 90 70 70 50 40 40 50 60 70 90
Meriveden keskilämpötila 29 29 28 28 28 28 27 27 27 27 27 27
Katsele valokuvia
Valokuvat
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan meiltä Aasiamatkat.fi

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Aasiasss.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@aasiamatkat.fi

Soita:
09 424 56 080

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Aasiamatkat?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikainen yhteistyö laajan aasialaisen kumppaniverkoston kanssa

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa. Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Aasiamatkat.fi -matkatoimiston uudistetulle verkkosivulle

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.